[judul_kaca]

Kaca iki ngemot informasi babagan Kursi roda ing [page_title] Aksesibilitas lan informasi liyane sing gegandhengan. Sampeyan bisa ngeklik link kasebut kanggo ngunjungi bagean tartamtu ing kaca sumber iki.

  1. Informasi Teknologi Mbantu

  2. Informasi para veteran cacat

  3. Piranti Plancongan Pariwisata Ohio

  4. Bandara Ohio

  5. Sepur Ohio

  6. Limos Ohio

  7. Sing kudu ditindakake ing Ohio

  8. Hotel ing Ohio

  9. Taman Negara Bagian Ohio

 

Sumber daya saka cacat Hak [page_title]

Informasi Teknologi Mbantu

Sumber daya saka organisasi [page_title]

Sumber daya saka organisasi nasional

 

Para veteran ora duwe kabisan: Miwiti

Nalika anggota layanan dibebasake saka tugas aktif, Departemen Pertahanan menehi kabar babagan Departemen Urusan Veteran AS (VA). VA banjur ngirim surat kanthi informasi babagan VA keuntungan lan pitulung kanggo mbantu transisi urip sipil. Nanging, utamane kanggo para veteran penyandang cacat, ngerteni lan nglamar layanan asring angel. Ing ngisor iki minangka link menyang sumber daya sing bisa mbantu sampeyan miwiti golek lan nglamar layanan sing bisa entuk kualifikasi kulawarga lan sampeyan.

Ngerti hak sampeyan: Departemen Kehakiman AS nawakake publikasi sing nerangake hak anggota layanan sing mbatalake kanthi cacat miturut Undhang-undhang Disabilitas Amerika Serikat (ADA) lan menehi informasi babagan ngendi njaluk pitulung. Waca publikasi: ADA: Ngerti Hak-Hak Sampeyan - Anggota Layanan sing Kurang cacat. Deleng uga VA Hak lan Tanggung Jawab Warga Pasien lan Perawat.

Ing Ohio: Hubungi sampeyan Kantor Layanan Veteran County. The Layanan Pekerjaan lan Layanan Keluarga ing Ohio - Sumber Daya Veteran Cacat uga menehi informasi.

Ndhaptar online: The VONAPP (Aplikasi Veteran On Line) situs web minangka situs web Departemen Luar Negeri AS (VA) resmi ing ngendi anggota layanan, para veteran lan ahli waris, lan wong sing ditunjuk bisa njaluk aplikasi keuntungan online Priksa program liyane sing dilamar ing VA Mupangate situs web.

Nelpon VA: Sampeyan bisa nelpon VA ing 1-800-827-1000 (kanggo keuntungan informasi) lan 1-877-222-8387 (kanggo informasi kelayakan perawatan kesehatan). Sampeyan uga bisa ngunjungi VA Anggota Layanan Bali Situs web.

Ndhaptar Keamanan Sosial keuntungan: Administrasi Keamanan Sosial nawakake proses cepet saka cacat pratelan kanggo para veteran lan personel militer sing dadi dipatèni nalika dadi militèr aktif ing utawa sawise 1 Oktober 2001. Keamanan Sosial keuntungan beda karo sing saka VA lan mbutuhake aplikasi sing kapisah. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak ingKeuntungan Cacat Kanggo Prajurit Wanda bagean saka situs Web Keamanan Sosial.

[page_title] Direktori Sumber Daya Online:

Buklet lan lembar kasunyatan:

[page_title] Alat Plancongan

Akses Alat Plancongan Pusat Wisata
Kabeh sing sampeyan butuhake supaya bisa lelungan kanthi lancar. Sampeyan bakal ngurmati alat lelungan gratis, migunani, lan layanan hebat sing dipasang online kanggo digunakake.
Tautan Penerbangan lan Bandara ing saindenging jagad
Nomer Telpon Airlines Ditambah Nomer Maskapai Internasional Bebas Tol
Telung Puluh Ewu Kaki minangka direktori penerbangan kanthi ewonan link menyang kaca web penerbangan, berita informasi penerbangan umum, fakta.
Telusuri Ewonan Tawaran Hebat Penerbangan, Mobil, Penginapan, Pelayaran, Asuransi, Grup Spesial.
Perjalanan Udara Kabutuhan Khusus
Akses kanggo Cacad menyang Bandara
Plancongan Udara nganggo Anjing Layanan
Akses kanggo Cacad menyang Bandara
Tips Wisata sing Bisa Diakses Plancong

 

[page_title] Bandara

Bandara Internasional Cleveland Hopkins
Bandara Internasional Cincinnati
Bandara Regional Columbus
Bandara Toledo Express
Bandara Swasta AS

 

[page_title] Sepur lan Bis

RAIL-links.com Direktori Nasional luwih saka 10,000 link sepur.
Sepur Aksesibilitas Amtrak
Greyhound Bantuan kanggo Penyandang cacat
Rute Link Rel Internasional
Direktori Bis Nasional

 

[page_title] Layanan Limusin

Direktori Limosin Ohio
Limo Pros Pakaryan Limosin ing Jagad
Direktori Rentals Limosin: Bandara, Pernikahan, Proms lan liya-liyane…
Limusin Kita Nglayani Liwat 300 Bandara ing Jagad
 

Sing Bakal Dilakukan ing [page_title]

Atusan Hal sing Bakal Dilakukan Gui ing Kebun Binatang Ohio, Akuarium, Taman Tema, Acara, Pameran, Museum, Seni, Taman, Daerah, Tempat Bersejarah, Pabrik Anggur, Pabrik Bir, Kasino.
Temokake Ohio Nyedhiyakake informasi babagan penginapan, atraksi, papan sing bakal dikunjungi, lan acara.
Plancongan Ohio sampeyan bisa kanthi cepet ngrancang perjalanan sabanjure. Yen sampeyan seneng ngunjungi wilayah tartamtu ing Ohio, pilih wilayah kasebut.
World Web Discover Ohio Planner plancongan & plancongan plancongan ing Ohio.
Dewan Gubernur Ohio babagan Penyandang cacat
Taman Nasional Lembah Cuyahoga
Plancongan & Perhotelan sing Bisa Diakses
Basis Data Wisatawan sing Bisa Diakses Nasional
Travel.org Connecticut Temokake Resor, Hotel, lan Kesenengan!
Lelungan Frommer's  Kanggo wong sing duwe kebutuhan khusus
Kantor Pariwisata Negara Amerika Serikat diakses Travel
Lelungan Cacat Sumberdaya ing saindenging jagad
Skuter lan Rentals Kursi Rodha

 

Hotels

Nalika Plancongan Hotel Kursi Roda ing Ohio
Nalika Lelungan kursi rodha diakses Hotel Temokake kamar hotel saka luwih saka 70,000 hotel ing saindenging jagad. Telusuri miturut hotel, kisaran rega, rating, lan uga fasilitas.
Hotel Akses Daftar Dhaptar Master sing ditawakake dening jaringan hotel-motel kanggo nyukupi kabutuhan dipatèni bisa beda-beda. Nalika nggawe reservasi, priksa hotel-motel sing dituju supaya priksa manawa kabutuhan khusus sampeyan bisa dipenuhi.
Hotel Aksesibilitas Kursi Rodha Penasihat Mobilitas Tips Golek Hak
Kursi Roda diakses Hotel
Temokake Rating lan Ulasan kanggo Hotel Perrysburg, Ohio saka Expedia, Hotels.com lan Turis Virtual. . . kabeh ing sak panggonan!
Kango Langkah pertama sampeyan menyang perjalanan sing apik!
Hotel Aksesibilitas Kursi Rodha Penasihat Mobilitas Tips Golek Kursi Rodha Kanan diakses Hotel
Hotel Butik mewah
Pilih & pesen hotel butik mewah karo Luxique. Kita duwe akses menyang luwih saka 2000 hotel mewah & vila mewah saka saindenging jagad.
Cacat & Aksesibilitas Fodor
Reservasi Motel Direktori Plus Pandhuan Wisata.
Kabeh Hotel ing Web 120,000 hotel mewah & diskon ing saindenging jagad
Hotel-by-City kanggo AS Kanada & Eropa
Pandhuan Hotel - Liwat 65,000 Hotel ing saindenging jagad
  Informasi sing diwenehake dening Pusat Akses Wisata Ohio 

Taman Negara Bagian Ohio

AW Marion State Park
Taman Negara Adams Lake
Taman Negara Alum Creek
Taman Negara Barkcamp
Taman Negara Beaver Creek
Taman Negara Blue Rock
Taman Negara Buck Creek
Taman Negara Buckeye Lake
Taman Negara Burr Oak
Taman Negara Caesar Creek
Taman Negara Pulau Catawba
Taman Negara Bagian Cleveland Lakefront
Taman Negara Lake Cowan
Taman Negara Crane Creek
Deer Creek State Park
Taman Negara Delaware
Taman Negara Dillon
Taman Negara Fork Timur
East Harbour State Park
Taman Negara Findley
Forked Run State Park
Taman Negara Jenewa
Taman Negara Grand Lake St. Marys
Taman Negara Seal Gedhe
Taman Negara Bagian Guilford
Taman Negara Harrison Lake
Taman Negara Pantai Headlands
Taman Negara Hocking Hills
Taman Negara Hueston Woods
Taman Negara Bendungan Kemerdekaan
Taman Negara Danau India
Taman Negara Jackson Lake
Taman Negara Jefferson Lake
Taman Negara John Bryan
Taman Negara Pulo Kelleys
Taman Negara Kiser Lake
Taman Negara Lake Alma
Taman Negara Lake Hope
Taman Negara Lake Logan
Taman Negara Lake Loramie
Lake White State Park
Taman Negara Little Miami
Madison Lake State Park
Taman Negara Malabar Farm
Taman Negara Mary Jane Thurston
Taman Negara Teluk Maumee
Taman Negara Pulo Bass Tengah
Taman Negara Mohican
Taman Negara Danau Nyamuk
Taman Negara Gunung Gilead
Taman Negara Bagian Nelson Kennedy Ledges
Taman Negara Pulo Bass Lor
Taman Negara Oak Point
Paint Creek State Park
Taman Negara Pike Lake
Taman Negara Portage Lakes
Taman Negara Punderson
Taman Negara Pymatuning
Taman Negara Quail Hollow
Taman Negara Fork Rocky
Taman garpu garam
Taman Negara Trail Scioto
Taman Negara Shawnee
South State Island Island Park
Taman Negara Stonelick
Strouds Run State Park
Taman Negara Sycamore
Taman Negara Tar Hollow
Tinker's Creek State Park
Taman Negara Van Buren
Taman Negara Bagian Cabang Kulon
Taman Negara Wingfoot Lake
Taman Negara Wolf Run