Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

kursi rodha Rencana Wiwitan Fotografi

Yen sampeyan butuh hobi sing nyenengake, pancen dudu biaya luwih-luwih fotografi kanggo sampeyan. Sampeyan bisa njupuk gambar sing apik tenan kursi rodha tanpa kudu dadi profesional. Nyatane, yen sampeyan ora duwe dhuwit kanggo tuku kamera ekstra nanging duwe smartphone sampeyan bisa nggunakake smartphone. Amarga smartphone saiki duwe lensa sing apik banget lan sampeyan uga bisa ndownload aplikasi kanggo mbantu nyetel kamera miturut kekarepan sampeyan. Kamera digital dhasar bisa mbukak sampeyan kanthi rata-rata $ 400 merek anyar nanging sampeyan uga bisa tuku sing digunakake sadurunge craigslist. Yen sampeyan milih tuku peralatan saka pangguna ing craigslist priksa manawa sampeyan nindakaken aman amarga sampeyan ora bisa lali sing padha manca lengkap. Panggonan liyane sing apik kanggo njupuk kamera utawa peralatan yaiku aplikasi sing diarani Offer up. Ing aplikasi iki, sampeyan ketemu karo pangguna lokal kanthi jarak mil tartamtu.

kamera anggaran

Kamera

Sinau nggunakake kamera sing sampeyan tuku lan sinaoni sawetara dhasar babagan fotografi supaya sampeyan bisa njupuk gambar sing luwih apik. kene minangka link menyang video YouTube kanggo mbantu sampeyan mbayangake sawetara piwulang. Goleki video sing nyakup kamera sing diduweni lan nonton kaping pirang-pirang, sampeyan ora bakal lali amarga bisa dadi akeh informasi. Saran liyane yaiku njupuk kursus babagan dhasar-dhasar kasebut amarga bakal mbantu sing paling apik lan nyiapake sampeyan anyar hobi

kursi rodha ing samodra

planning

Sawise sampeyan wis tuku anyar kamera utawa sampeyan mung arep nganggo smartphone sampeyan banjur kudu miwiti ngrencanakake nalika arep metu lan miwiti motret. Pindhah menyang kutha sing paling cedhak yen dheweke duwe bangunan lan bangunan sing apik banget. Sadurunge metu rencana sampeyan pancen arep menyang endi utawa yen sampeyan petualang, lunga menyang endi wae! Supaya rencana sampeyan dadi planner bisa kabukten migunani amarga sampeyan ora bakal lali arep lunga ing endi.

Kutha LA

Njupuk gambar

Sampeyan wis tekan saiki lan saiki sampeyan metu ing lapangan lan siyap kanggo miwiti motret. Kamera sing wis diisi daya lan topi bi-pod siap lan motret ing wayah sore bakal luwih nyenengake amarga srengenge wiwit surup lan sampeyan bakal entuk potret sing bakal digawe kanthi bingkai. Amarga iki pertama kaline, banjur njupuk akeh gambar supaya sampeyan ora bakal bisa nembak gambar sing pengin digayuh. Aja lali tips sing wis sampeyan sinaoni saka video YouTube lan gunakake kanggo keuntungan sampeyan.

makarya ing kursi rodha

Editing

Yen wis tekan omah lan memori wis kebak karo kabeh gambar, siyap-siyap kanggo miwiti nyunting sawetara gambar kasebut. Mbusak sing sampeyan ora pengin utawa sing ora apik kaya sing liyane. Ana situs web editing lan piranti lunak sing bisa digunakake kaya Adobe Lightroom. Sampeyan uga bisa nggunakake Adobe Photoshop nanging produk kasebut dhuwit regane lan minangka industri produk paling apik sing digunakake.

Ninggalake a Reply