Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *



Bullying kena pengaruh kanggo kabeh wong sing melu, lan ora ana sing menang. Malah wong sing nindhes dadi korban. Sapa wae bisa dadi wong sing ora sopan lan malah ora ngerti. Bullying bisa uga fisik utawa mental lan bisa uga liwat Internet nalika bully lan korban ora ana ing papan sing padha. Kanthi nggawe lingkungan sing ningkatake rasa hormat lan ditampa, bullying bisa mandheg.

Informasi Bullying kanggo Bocah-bocah

Bullying pancen ora keren. Nanging, sampeyan ora duwe daya. Ana akeh perkara sing bisa ditindakake kanggo njaluk pitulung kanggo sampeyan, kanca, utawa sedulur. Langkah kapisan njupuk informasi. Situs web iki dirancang mung kanggo bocah kaya sampeyan. Seneng-seneng lan klik-tawa, priksa manawa sampeyan wis entuk idin saka wong tuwa dhisik.

Stop Bullying Saiki Situs web iki dirancang kanggo mulang bocah babagan bullying kanthi ngarep-arep bisa mungkasi. Iki nduweni bagean babagan nemtokake apa bullying, apa sing bisa sampeyan lakoni. Kajaba iku, ana uga game lan webis sing nyenengake.

Apa sing Bisa Ditindakake Wong Muda Babagan Bullying? Artikel iki nyedhiyakake informasi babagan apa sing bisa sampeyan lakoni yen sampeyan dianiaya, yen sampeyan ndeleng wong sing diganggu, lan yen premanisme ora kedadeyan ing sekolah.

Roundup Bully Game saka BAM iki bakal nantang para pandhita sampeyan. Malah ana hadiah.

Cara Mungkasi Premanisme Situs web iki saka Kesehatan Wanita duwe macem-macem artikel babagan apa sing bakal ditindakake, supaya ora diganggu, apa sing bisa sampeyan lakoni yen sampeyan ndeleng wong liya diganggu, lan ngalangi ing sekolah sampeyan.

Informasi Bullying Cyber ​​kanggo Anak

Bullying bisa kedadeyan liwat Internet ing komputer, ponsel, lan uga Facebook. Iki diarani bullying cyber. Kadhangkala, wong sing biasane sepi utawa wonge senenge luwih seneng ngucapake perkara sing ala ing Internet. Kaya dene sapa wae sing bisa dadi wong bully, sapa wae uga bisa dadi bully cyber. Apa sampeyan nate krungu ana wong sing nggawe profil Facebook utawa Myspace palsu babagan wong kanggo ngolok-oloki dheweke. Iki mung minangka salah sawijining conto bullying cyber. Yen sampeyan ngira korban saka cyber bullying utawa sampeyan uga bisa dadi bully cyber, guneman karo wong diwasa sing dipercaya.

Artikel iki saka Kantor Pengacara Negeri Washington nyedhiyakake informasi kanggo wong tuwa apa sing kudu ditindakake yen anake diganggu cyber lan tips kanggo wong sing diganggu.

Stop Cyber ​​Bullying Situs web interaktif iki nyedhiyakake informasi babagan bullying cyber kanggo bocah 7-17, wong tuwa lan pengasuh, lan penegak ukum.

Wired Safety - Youth Situs web iki dirancang kanggo Kids, Tweens, lan Remaja babagan keamanan Internet lan cyberbullying.

Apa Sampeyan Kasar?

Kadhangkala masarakat ora ngira yen dheweke minangka wong bully amarga dheweke ora pas karo profil bully stereotip. Sapa wae sing bisa dadi wong bully, kalebu sampeyan. Bullying bisa uga fisik lan mental. Para pengganggu bisa uga lanang lan wadon. Pengganggu bisa uga umur apa wae. Yen sampeyan nggawe wong liya rumangsa ora enak babagan awake dhewe, sampeyan bakal nuduhake tumindak sing bully. Yen sampeyan ngalahake wong amarga nesu utawa nesu, sampeyan kudu njaluk pitulung. Ana akeh sumber daya sing kasedhiya kanggo sampeyan. Priksa situs web iki lan uga ngobrol karo wong diwasa sing dipercaya. Sawise wong bully ora mesthi dadi wong sing ora bisa ngremehake. Sampeyan bisa ndandani lan dadi kanca.

Apa Kowe Kasar? Artikel saka Stop Bullying Now minangka sumber sing apik banget kanggo mbantu sampeyan yen mikir yen bullying. Malah ana uga kuis kanggo mutusake apa tumindak sampeyan bisa dianggep minangka bullying.

Kepiye Bisa Dadi Wong Konyol Ngganggu Sampeyan Artikel iki saka Kesehatan Wanita nuduhake manawa dadi wong bully saiki bisa ngganggu sampeyan urip mbesuk. Malah ana bagean saka mantan bully sing ngomong.

Apa Sampeyan Pengganggu Cyber Kuis saka Stop Cyber ​​Bullying iki bakal mbantu sampeyan nemtokake manawa sampeyan santo cyber, bebaya cyber, wong dosa cyber, utawa pengganggu cyber.

Informasi Bullying kanggo Wong diwasa

Yen ana bocah sing nyedhaki sampeyan babagan premanisme, apa sampeyan ngerti apa sing kudu digawe utawa ngomong. Kadang wong diwasa Nyedhiyakake pandhuan sing bisa nggawe kahanan dadi luwih elek utawa mulang marang bocah-bocah sing bisa mengaruhi cara ngatasi kahanan ing mbesuk. Kanthi entuk informasi sing cocog sadurunge, wong diwasa bisa nggawe lingkungan sing nyuda kekerasan para pemuda. Wong diwasa uga bisa ningkatake prilaku positif sing bisa mulang bocah supaya proaktif. Sampeyan bisa nggawe bedane; miwiti karo informasi sing bener. Cathetan: Situs web ing ngisor iki dirancang kanggo wong diwasa lan bisa uga ora cocog kanggo bocah.

The ABC of Bullying Iki online mesthi nyedhiyakake pitepangan kanggo ngatasi, ngalangi, lan ngatasi serangan sekolah.

Bocah-bocah sing Kritik Apa anak sampeyan bisa dadi wong bully? Artikel iki saka Stop Bullying Saiki nyedhiyakake wawasan babagan tindak tanduk bullying umum lan mitos umum sing ana gandhengane karo bullying.

OJJDP: Bullying Artikel iki nyedhiyakake strategi kanggo urusan karo lan nyegah bullying Iki uga nyorot telung program sing khusus kanggo pencegahan bully.

Bullying Antarane Bocah-bocah lan Nomer Artikel iki saka OJJDP nyedhiyakake wawasan kanggo wong diwasa babagan bullying, model kanggo intervensi, akibat saka bullying, lan bullying ing Amerika Serikat.

Pusat Penelitian Cyberbullying Situs web iki nyedhiyakake saiki riset lan temuan babagan "alam, ombone, sebab, lan akibat saka bullying cyber ing antarane para remaja."

Keamanan Kabel Situs web iki nyedhiyakake informasi babagan cara aman ing kabeh aspek ing jagad Internet, kalebu game online, Facebook, lan pencurian identitas. Gunakake informasi iki kanggo sampeyan lan kanggo nuntun anak.

Apa Bocah Sampeyan Kasar? Artikel saka Map Induk iki bakal ngrembug babagan cara ngatasi kahanan yen anak sampeyan sing dadi wong bully.

Nalika Bocah Sampeyan Kasar Artikel saka Family Corner iki nyoroti limang masalah sing bakal ditangani yen sampeyan yakin yen anak duwe tumindak kasar.

Kepiye Cara Nganiaya Anak Sampeyan Artikel saka My Optum Health iki ngrembug babagan efek negatif saka wong sing dadi wong bully. Uga ngrembug babagan "pengganggu pasif."

Nyegah Bullying program

Saben kahanan bullying beda lan solusine bisa uga mbutuhake pendekatan beda. Program kasebut yaiku kasedhiya kanggo menehi informasi marang pengasuh, pendidik, lan administrator babagan nyegah lan ngadhepi wong sing lagi nganiaya. Cathetan: Ora kabeh program sing didhaptar ing ngisor iki gratis.

Ora Ana Bullying Diijini Artikel iki saka Kantor Pengacara Negara Delaware Umum nyedhiyakake program multi-tierd kanggo "bully proof" sekolah sampeyan.

Bully Bukti Sekolah Sampeyan Program iki nyedhiyakake latihan kanggo guru lan administrator nggawe lingkungan sekolah bebas saka bullying. Situs iki ngemot informasi program lan informasi kontak.

BullySafe USA Situs web iki nyedhiyakake macem-macem sumber daya kanggo wong diwasa nalika mudha pencegahan panganiaya kalebu pelatihan, publikasi, lan presentasi.

Aja Ngguyu Aku: Informasi Program Artikel iki bakal nerangake kurikulum program DLAM (Kalebu Informasi Kontak)

Aja Ngguyu Aku: Paket Gratis Ndhaptar ing kene kanggo paket gratis babagan program DLAM.

Program Sekolah Damai - Klinik Menninger Program iki fokus ing telung peran sosial ing kahanan bullying: Bully, Korban, lan Bystander. (Kalebu Informasi Kontak)

Proyek Budaya Aman Program iki bakal mulang sampeyan cara ngganti budaya saka lingkungan bullying menyang lingkungan sing kalebu martabat, keamanan, lan rasa hormat. (Kalebu Informasi Kontak)

Langkah-langkah kanggo Ngormati Program Program iki fokus ing tanggung jawab kabeh anggota ing lingkungan bullying kanggo nyuda kedadeyan kasebut.

Artikel iki diwenehake menyang taun 1800kursi rodha - Ing kursi rodha & Walker Store.

Ninggalake a Reply