Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Kursi roda, listrik Kursi roda, mobilitas skuter, lan liya-liyane peralatan cacat bisa larang regane. Mula, akeh wong sing angel ngatasi biaya saka entuk iki peralatan ing Amerika. Untunge, ana sawetara pitulungan kursi rodha sumber sing kasedhiya kanggo mbantu nutupi sing akeh biaya of kursi roda lan liyane mobilitas peralatan.

Hibah minangka cara umum kanggo entuk kursi roda sing metu saka sampeyan price kisaran Beasiswa ditawakake dening nirlaba lan klompok komunitas. Yaiku digawe kanggo menehi pitulung finansial kanggo wong-wong sing butuh a kursi rodha. Hibah kasebut biasane diwenehake kanthi nirlaba ing Amerika Serikat kanthi dhasar.

Dhasar layanan kaping pisanan nuduhake kekurangan layanan hibah. Wong mung bakal diwenehi hibah yen organisasi nirlaba duwe dana lan sumber daya sing kasedhiya. Yen ora, wong-wong kasebut dilebokake ing dhaptar tunggu.

Kajaba iku, yen ana watesan kanggo dana winates sing kasedhiya, ana macem-macem organisasi sing menehi hibah. Ing macem-macem jinis organisasi sing kasedhiya kanggo khusus kahanan lan cacat sing menehi mupangat gedhe kanggo masarakat. Nalika hibah lan kesempatan bisa beda-beda, kaya sing dingerteni kabeh organisasi, saben ana sawetara sing penting. Kanthi tembung liya, siji kursi rodha ndadekake kabeh prabédan kanggo wong.

Pungkasan, kita wis nyathet sawetara program sing menehi dana Kursi roda, listrik Kursi roda, mobilitas skuter, lan liya-liyane cacat peralatan.

Program Grant Darurat NTAF

Kaping pisanan, Program Grant Darurat NTAF nyedhiyakake pitulung finansial kanthi hibah siji-mati. Program Grant Individu menehi dana kanggo wong sing kelumpuhan utawa Ari balung mburi cilaka.  

Iki mbantu ngrampungake biaya a ramp lan / utawa adaptif peralatan. Dadi, wong sing cilaka bisa njaluk hibah kanggo nutupi bagean utawa kabeh biaya Kursi roda, van, lan listrik Kursi roda.

Yayasan Wheel to Walk

Kapindho, Wheel to Walk minangka nirlaba sing nulungi bocah lan bocah diwasa (udakara 20 taun) sing ora duwe kabisan supaya bisa lara peralatan utawa layanan sing durung kasedhiya dening asuransi. Dheweke duwe koleksi barang sing akeh saka kursi roda manual lan kursi rodha listrik kanggo stroller adaptif lan kursi zip zac. Organisasi kasebut gumantung karo kapercayan manawa ora ana bocah utawa wong diwasa diwasa kanthi kabutuhan khusus sing kudu urip tanpa prekara sing bisa urip nambah ing kualitas gesangipun.

Situs Web Link

Nelpon (503) 257-1401

Kursi roda 4 Bocah-bocah

Iki minangka organisasi sing khusus kanggo bocah. Umume duwe sithik kursi rodha luwih cilik sing dienggo wong cilik. Sanajan jenenge bisa uga Kursi Rodha 4 Bocah-bocah, rencanane ora mung nyediakake kursi roda kanggo Amerika dipatèni bocah-bocah. Tujuane yaiku kanggo menehi saben bocah mobilitas masalah kesempatan paling apik kanggo uripe urip kanthi kebak. Kursi Rodha 4 Bocah-bocah bakal ngrewangi dheweke kanthi nyediakake, dilengkapi kanthi apik kursi roda, lan uga mbantu rampokan, modifikasi omah, kursi rodha lift, lan papan dolanan sing disesuaikan.

Situs Web Link

Nelpon 727-946-0963

Grant luwih sesuk

Yayasan Multiple Sclerosis nawakake Beasiswa Brows Tomorrow. Grant bisa nyedhiyakake barang lan layanan sing temenan nambah ing kualitas of urip saka sing ora duwe kabisan. Dheweke nawakake penghargaan hibah maksimal $ 1,000. Listrik Kursi roda lan kursi roda manual bisa diakses liwat hibah iki.

Situs Web Link

Nelpon 1-800-225-6495

Bantuan HOPE Urip

Mbukak kunci cara sing apik kanggo golek dana biaya mobilitas kanthi pandhuan profesional lan pitulung nirlaba saka Help Hope Live. Dheweke duwe layanan suwene patang puluh taun lan uga duwe peringkat amal sing sampurna. Organisasi nirlaba iki menehi cara aman lan bukti yen masarakat bisa nglumpukake dana lan dana sing bisa mbantu mobilitas kabutuhan babagan tuku Kursi roda, listrik Kursi roda, mobilitas skuter, lan liya-liyane cacat peralatan.

Situs Web Link

Nelpon 1-800-642-8399

Yayasan Kelumpuhan Bryon Riesch Grant

Organisasi iki nawakake pitulung lan hibah kanggo wong sing ngalami SCI utawa kelumpuhan. Dheweke bakal menehi hibah nganti $ 10,000 kanggo barang kebutuhan tartamtu.

Situs Web Link

Dana Kristen kanggo dipatèni (CFD)

Dana Kristen kanggo dipatèni (CFD) nawakake hibah paling gedhe $ 1,500 kanggo wong sing duwe cacat-kebutuhan sing gegandhengan. Wong kasebut duwe sponsor saka greja sing gelem cocog dana sing ditampa liwat hibah kasebut.

Situs Web Link

Nelpon 1-818-707-5664

Asosiasi Dystrophy Otot

MDA Nasional Program Peralatan njupuk sawetara sumbangan medis sing wis dimiliki nanging dijaga kanthi apik peralatan lan menehi kanggo wong sing mbutuhake wong-wong mau.

Dolan maring situs web

Nelpon 1-800-572-1717

Pamungkas, Beasiswa / Bantuan Keuangan kanggo Individu saka Yayasan Reeve ngemot dhaptar organisasi sing kasedhiya. Dheweke katon miturut kabutuhan lan dununge. Sumber daya sing didhaptar ing pdf yaiku kasedhiya mung kanggo informasi lan ora njamin dukungan layanan utawa kualifikasi kanggo layanan kasebut. Hubungi organisasi sing wis didaftar kanggo sinau babagan eligibility.

https://www.karmanhealthcare.com/setting-the-kursi rodha-standar /