Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Apa sampeyan pengin nguntungake kanthi maksimal urip nalika ana ing kursi rodha? Sawetara bakal ujar apa kasebut cacat amarga ana ing kursi rodha? Nanging yen sampeyan ndeleng gelas 1/2 kebak, kita bakal bisa ndeleng saka ruang lingkup sing positif.

Kepiye carane entuk paling bathi ing jagad iki nalika masarakat nindakake kabeh pakaryan nalika kesusu, mlaku-mlaku, lan mubeng-mubeng sedina muput?

Nanging, ora ana sing ngrencanakake urip ing kursi rodha nanging urip pancen durung mesthi bakal kaget karo tragedi. Mung kacilakan freaking bisa ngganti sampeyan kabeh urip, lan sampeyan kudu mlebu ing gaya urip sing sampeyan ora nate nganggep. Nanging kasunyatane yaiku urip ora mandheg mung karo siji tragedi utawa cacat; sampeyan kudu mikir beda yen sampeyan lair maneh karo gaya urip anyar lan sinaoni carane entuk manfaat saka urip nalika winates a kursi rodha.

Kajaba iku, sinaoni carane nampung saben rasa seneng ing urip dening pangaturan dhewe saka sampeyan kursi rodha.

Iki mbantu menehi sampeyan gampang ing gaya urip anyar kanggo njupuk sawetara pain saka kurungan. Mula, sampeyan bisa uga pengin bali ing normal gaya urip nanging tinimbang sampeyan matesi kamar, njelajah jagad kanthi kursi rodha. Uga ngilangi kerugian sing ana ing a kursi rodha.

Kita teka ing kene kanggo mbantu sampeyan ing plancongan sing tantangan iki supaya bisa dadi kembang kanggo sampeyan.

Nanging, sampeyan isih bisa ngatur kursi rodha lan bangga maneh dadi bagean saka jagad iki. Mangkene sawetara cara kanggo mbantu sampeyan supaya bisa nguntungake nalika urip ing kursi rodha. • Tetep precaya marang awakmu dhewe

Aja ilang pangarep-arep ing kahanan apa wae; tetep percaya marang awakmu dhewe lan pasang dadi pangeling mokal ora'ora ana ing urip sampeyan.

Kajaba iku, coba gunakake lan elinga maneh yen sampeyan bisa nindakake apa sing sampeyan karepake. Rasane isin, nggawe alesan lan nganggep awake dhewe dadi momotan urip ora ono nanging paling ala. Aja nganti awakmu utawa wong liya ngrusak impen sampeyan. Sampeyan bisa nemokake impen kanthi kapercayan ing awak lan kapercayan. Elinga conto saka wong-wong hebat sing digawe jenenge lungguh ing a kursi rodha. Uga nuduhake jagad yen ora ana sing bisa ngalang-alangi sampeyan nalika tujuane dhuwur. Temokake apa sing sampeyan karepake ing urip

Saiki goleki apa sing sampeyan seneng nggawe hobi kanthi rutin.

Kajaba iku, iki bisa uga saka jaman biyen sing sampeyan nikmati sadurunge. Wayahe nyuda kabeh kekarepan lan hobi sing bisa nggawe sampeyan dadi wong sing paling seneng. Sampeyan bisa uga seneng gitar, nulis, sketsa, utawa liya-liyane ing jaman biyen. Saiki wayahe pas kanggo nerusake kabeh hobi kanthi alon lan gabung karo rutinitas saben dina. Sinau kanggo nyakup kekarepan sampeyan ing urip

Sampeyan kudu sinau kanggo nyakup kabeh barang ing urip alon-alon nanging mesthi.

Contone, yen sampeyan seneng gitar, bisa uga kayane ora bisa kanggo muter ing a kursi rodha. Sampeyan mung bisa nggawe gitar kursi rodha. Kayane edan, nanging ora amarga ana akeh cara kanggo masang gitar lan ampli sampeyan. Kajaba iki, sampeyan bisa nggabungake apa wae ing kursi roda biasa kayata njahit lan nyulam, sketsa, bal-balan, lan nulis. Iki bisa uga katon mbebayani nanging ora kanggo wong sing ambisi sing ora bisa ngimpi.

Kumpulake wong sing positif ing sekitar sampeyan sing menehi inspirasi lan motivasi kanggo nindakake perkara sing luar biasa lan nyingkirake wong sing negatif.

Asile, a kursi roda sing disesuaikan bisa dibangun miturut spesifikasi saka gaya urip no preduli sampeyan bocah, enom, umur tengah utawa wong sing luwih tuwa. Ngubengi positivitas sampeyan

Temokake cara kanggo seneng urip karo wong sing cedhak lan sing dak tresnani. Duwe wong sing optimis ing sekitar tegese urip a urip kebak kenangan, kenangan sing ora iso lali, lan roso kebersamaan. Iki nyebabake pengaruh sing paling penting kanggo sampeyan urip amarga dheweke duwe kualitas positif ing sampeyan. Uga nambah kesejahteraan sampeyan, mbantu sampeyan nggawe pilihan sing luwih apik, motivasi sampeyan ngetutake impen lan entuk target. Mboko sithik sampeyan dadi luwih tekad ing urip kanthi ngubengi positipitas lan mlaku adoh saka negativitas.

Priksa lan imbangan panganan

More penting, Rasakake panganan sing disenengi lan aja lali ngobong kalori saben dina. Entuk pound ing kursi rodha iku sing paling umum ing wong-wong sing winates a kursi rodha. Iku 's mokal supaya sampeyan ora kepengin banget panganan sing disenengi. Nanging njupuk ing bagean sing cocog lan ngupayakake kanthi cara modifikasi sethithik bisa. Nalika kita ujar babagan latihan sing dimodifikasi, tegese sampeyan ora bisa nindakake gerakan kanggo tangan, sirah, utawa bagean awak apa wae.

Nanging, lebokake otak sampeyan ing babagan sing sehat amarga butuh tenaga sing paling akeh, lan olahraga uga. Coba njupuk kabeh panganan sing disenengi ing bagean sing dikontrol lan tindakake wektu amarga umume wong sing pangguna kursi rodha nglirwakake panganan sing sehat amarga bobot awak cepet. Obesitas uga depresi lan nyoba kanggo nylametake awak dhewe. 

Kursi roda ora mung a kursi rodha. Gumantung saka gaya urip, sampeyan bisa milih macem-macem jinis model sing bakal dilebokake ing kursi rodha.

Kajaba iku, ana akeh jinis of kursi rodha kang nambah kepenak kanggo sampeyan urip, lan sampeyan ora kudu lungguh ing kursi rodha clunky model. Sampeyan isih bisa ngrasakake kamardikan ing urip, sampeyan mung kudu inovatif utawa golek kursi rodha tengen supaya bisa kepenak, penak, lan katenangan sing diidham-idham sawise ndeleng wong normal.

Nanging, sampeyan bisa uga ngerti urip dudu amben kembang mawar; ana akeh munggah-mudhun sing kudu diadhepi nalika lagi ngimpi. Siapke dhewe kanggo alangan apa wae lan tendhangake kanthi tekad, konsistensi lan semangat kanggo target sampeyan. Ana akeh sing sanajan ngurung kursi rodha wis nuduhake kabisan ing jagad sing bisa nggawe game sing apik sanajan ana atlit normal sing paling apik. Winates kanggo a kursi rodha ora ateges sampeyan ora bisa nindakake apa-apa kanthi gerakan; tegese sampeyan isih bisa nindakake sing hebat nanging kanthi cara sing beda. Urip iku orababagan golek awakmu dhewe; babagan nggawe awakmu dhewe. Dadi, gawe dhewe ing lelungan iki lan tuduhna marang jagad sampeyan ora ana liyane sing istiméwa ing samubarang.