Kursi Rodha wis ditampilake ing Film Anggaran Big & Acara Televisi

LOGAN: FILM XMEN

JARINGAN: Fox Century kaping 20
Logan minangka film superhero Amerika 2017 sing nampilake karakter Marvel Comics Wolverine, dimainake dening Hugh Jackman. Film kasebut, disebarake dening 20 Century Fox, minangka cicilan kaping sepuluh ing seri film X-Men, uga film Wolverine kaping telu lan pungkasan, sawise X-Men Origins: Wolverine (2009) lan The Wolverine (2013).

Disutradarai dening James Mangold, sing dadi co-nulis skenario karo Scott Frank lan Michael Green, saka crita dening Mangold, lan uga dibintangi Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant lan Dafne Keen. Film kasebut ngetutake Logan sing paling anyar sing miwiti lelungan liwat Amerika masa depan dystopian kanggo misi pungkasan.

Nuduhake TV NCIS

JARINGAN: CBS
NCIS minangka seri televisi prosedural polisi aksi Amerika, muter ing sekeliling tim fiksi agen khusus saka Layanan Penyelidikan Kriminal Naval, sing nyelidiki tindak pidana sing ana gandhengane karo Angkatan Laut AS lan Korps Laut.

Konsep lan karakter kasebut wiwitane dikenalake ing rong episode seri CBS JAG (musim wolung episode 20 lan 21: "Ice Queen" lan "Meltdown"). Acara kasebut, puteran saka JAG, ditampilake tanggal 23 September 2003, ing CBS. Nganti saiki, wis ditayangke sajrone telulas musim lan mlebu sindikasi siaran ing Jaringan USA lan Cloo.

Donald P. Bellisario lan Don McGill minangka salah sawijining pangembang lan produsen eksekutif anggota premier saka franchise NCIS. Iki minangka serial TV primetime paling dawa sing wis dawa, dudu animasi AS sing saiki ditayangke, mung diambah karo Law & Order: Unit Korban Khusus (1999 – saiki), lan minangka seri TV primer AS sing paling dawa nomer 15 umume.

kursi roda ncis karman
testimoni dr phil

Phil Phil SHOW

JARINGAN: CBS
Dr. Phil minangka acara diskusi Amerika sing dianakake dening Phil McGraw. Sawise sukses McGraw karo perangane ing The Oprah Winfrey Show, Dr. Phil debut tanggal 16 September 2002. Ing kaloro acara kasebut, McGraw nawakake saran kanthi "strategi urip" saka pengalaman urip minangka psikolog klinis lan forensik.

Acara kasebut sindikasi ing saindenging Amerika Serikat lan sawetara negara liyane. Musim kesepuluh ditayangkan tanggal 12 September 2011. Spesial wektu perdana kadhang ditayangake ing CBS. Program kasebut wis nominasi Award Daymy Emmy saben taun wiwit 2004.

Tampilake TV SUPERSTORE

JARINGAN: NBC
Superstore minangka seri televisi sitkom kamera Amerika sing dituduhake ing NBC tanggal 30 November 2015. Seri iki digawe dening Justin Spitzer, sing uga dadi produser eksekutif.

Dibintangi Amerika Ferrera (sing uga dadi produser) lan Ben Feldman, Superstore ngetutake klompok karyawan sing makarya ing "Cloud 9", toko nomer 1217, toko gedhe fiksi ing St. Louis, Missouri. Gugus lan pemain pendukung nampilake Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Bloom, lan Mark McKinney.

Donya Jurassic: MOVIE Kerajaan sing Tiba

JARINGAN: Gambar Universal
World Jurassic: Fallen Kingdom minangka cicilan kaping lima lan paling anyar ing seri film Jurassic Park.
Dirilis ing 2018, film iki disutradarai dening JA Bayona lan dibintangi Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, lan Jeff Goldblum. Film kasebut minangka sekuel sawise blockbuster 2015, Jurassic World (disebarake dening Universal Pictures, dir. Colin Trevorrow).

Film kasebut disetel telung taun sawise tiba Taman Tema Dunia Jurassic. Owen Grady (Pratt) lan Claire Dearing (Howard) bali menyang pulau fiksi Isla Nublar kanggo nylametake dinosaurus sing isih ana saka gunung geni sing arep njeblug lan ngrusak pulau kasebut. Nanging, nalika ing pulau kasebut, dheweke nemokake konspirasi sing luwih jero sing ngancam kabeh wong.

Panampilan Media

 

 

 

kursi roda xmen-logan-film

kursi roda xmen-logan-film-ergo-wheel

kursi roda superstore-tv

kursi roda ncis-karman

dr-phil-testimoni

penemuan-saluran-Cat-misbehavin

desa-tv-adaptasi-kanggo-kasebut

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SG3O9-BZJ0s[/embedyt]