Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *


Taun iki Karman Kesehatan mengeti dina kaping 25!

Ayo goleki kanthi cepet apa sing wis diraih perusahaan iki:

 

Pisanan didegake ing taun 1994, Karman Healthcare minangka bagean saka mobilitas industri karo liwat 200 macem-macem jinis kursi roda. Padha produsen anjog bangsa ing kursi rodha inovasi. Karman nyedhiyakake baris kebak kursi roda, wong mlaku, rol, kekuwatan kursi roda, skuter, lan liya-liyane.

 

Wis 25 taun dheweke setya golek kursi sing sampurna kanggo a sakumur urip dienggo kanthi nyenengake, mobilitas, lan opsi kompetitif. Motine Karman yaiku “Kaunggulan liwat mobilitas. " Tujuane kanggo terus unggul nggawa kepuasan kanggo para pelanggan liwat produk sing awet, apik gayane, lan apik banget nyaman kursi roda.

 

Produk Karman Healthcare ngluwihi mobilitas piranti kasebut, nyedhiyakake pasar perawatan jangka panjang kanthi penawaran produk total sing kalebu amben, perabotan, kamar mandhi, mobilitas, ambegan, kursi dialisis, perawatan pasien, transfer, Lan transportasi peralatan.

 

Ana 5 nilai inti sing Karman Kesehatan panjaluk: Fokus Pelanggan, Kerja Tim, Komitmen, Inovasi, lan Keunggulan.

 

Fokus Pelanggan: Pelanggan dadi luwih dhisik! Sing dadi sebabe Karman nduweni komitmen kanggo nggayuh lan ngluwihi pangarepan para pelanggan yaiku mbangun sesambungan internal lan eksternal adhedhasar kepercayaan.

Kerja tim: Bagéan penting ing bisnis. Liwat kolaborasi lan komunikasi Karman nyengkuyung tim positif lan giat banget sing ngupayakake nambah asil.

Komitmen: Karman duwe tanggung jawab lan kepemilikan. Ing kene, kita tetep menehi persetujuan lan nglaporake panyimpangan kanthi tepat wektu supaya bisa nemokake solusi sing cepet.

Inovasi: Karman Healthcare terus nambah ing saben aspek lan mbukak kanggo kabeh anyar gagasan sing bisa nambah bisnis lan urip para pelanggan.

Keunggulan: Dheweke setya ing level paling dhuwur kualitas lan nuduhake ing produk lan layanan.

Bagéyan saka Karman ngupayakake keunggulan yaiku cara sing ditindakake menehi informasi. Ing Situs web Karman, kita menehi informasi kanggo pelanggan lan kabeh kursi rodha pangguna sing bisa takon babagan kursi roda lan mobilitas. Karman Kesehatan ngerti sing akeh pangguna kursi rodha lan wong sing dikasihi bisa uga duwe pitakon lan nyedhiyakake sumber daya kanggo sawetara topik. Sampeyan bisa nemokake informasi babagan nyegah tumiba saka olahraga ing kursi rodha.

 

Karman Healthcare uga nyedhiyakake siswa kuliah lan universitas kanthi beasiswa kanggo mbantu nggayuh tujuan pokok ing urip. Beasiswa iki mbukak kanggo siswa sing cacat, pinunjul akademis, lan sing duwe perhatian babagan kesadharan cacat ing Amerika.

 

Sajrone 25 taun, Karman Healthcare wis luwih maju kanggo para pelanggan lan bakal terus nindakake mbesuk. Seneng pengetan Karman lan iki kalebu 25 taun kaunggulan ing mobilitas kursi rodha.

Ninggalake a Reply