injury, tuwa, penyakit utawa penyakit asring alesan utama kok wong bakal perlu kursi rodha kanggo tujuan mobilitas nalika lelungan. Yen sampeyan utawa wong sing ditresnani bakal lelungan kanthi cepet, sampeyan bisa uga pengin nimbang nyewa tinimbang tuku piranti medis sing larang.

Sawetara ciloko sauntara lan mung mbutuhake kursi rodha kanggo wektu sing cendhak. Conto bisa dadi wong sing patah tulang sing ora bisa ngetokake bobot injury kanggo sawetara wektu. Tuku kursi rodha kanggo tujuan mobilitas ing kasus kaya mengkono ora ana gunane babagan finansial.

Nyewa Kursi Roda Sauntara

Nyewa kursi rodha ing kahanan sauntara asring dadi pilihan sing luwih cerdas. Penyewaan kursi rodha biasane ditanggung dening panyedhiya asuransi. Yen sampeyan lelungan kanthi mobil, pesawat, sepur utawa kapal pesiar, sampeyan kudu ngerti yen kursi rodha, kursi roda listrik lan skuter asring ditampung ing moda transportasi kasebut.

Iki nggawe perjalanan ing plancongan luwih gampang lan nyenengake.

Wong sing gumantung karo kursi rodha asring rumangsa luwih kepenak ing kursi rodha, nanging ana kedadeyan sing nyewa bisa luwih migunani tinimbang nggawa kursi rodha.

Kursi Roda njero ruangan nglawan Kursi Roda ruangan

Umume wong ora duwe kursi rodha sing bisa digunakake ing saben terrain utawa kanggo saben kahanan ing urip. Kursi rodha njero ruangan beda karo sing njaba. Kursi rodha njero ruangan kudu entheng lan bisa digerakake, dene kursi rodha ruangan asring luwih abot lan kudu nganggo motor yen pangguna ora pengin gumantung marang wong liya kanggo mobilitas.

Conto liyane yen nyewa kursi rodha bisa migunani yaiku nalika lelungan amarga kursi rodha pribadi asring rusak dening pawang bagasi utawa kargo sing pindah. Alasan liyane, sanajan ana sing bisa digunakake ing negara tartamtu, bisa uga ora bisa digunakake ing negara liya.

Aksesibilitas Internasional kanggo Pangguna Kursi Roda

Sawetara kahanan bisa uga spesifik kanggo negara, kayata, sawetara negara duwe pigura lawang sing luwih sempit lan kursi rodhane dirancang kanthi cocog. Masalah umum liyane yaiku nggunakake kursi roda bermotor.

Sawetara negara duwe 220 volt sing ora bisa digunakake ing kursi roda Amerika Utara kajaba sing duwe trafo. Yen bagean pecah, ngganti ing negara manca bisa uga angel amarga bagean sing ora kompatibel.

Iki mung sawetara tantangan sing bisa sampeyan temoni nalika lelungan ing luar negeri. Mulane sanajan sampeyan kepenak banget ing kursi rodha pribadi, alasan ing ndhuwur bisa uga ngganti pikiran sampeyan nggunakake rental kursi rodha.

 

Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo nampa informasi babagan priksaan. Sampeyan bisa nelpon ing 1-800-80-KARMA, utawa mangga wenehake nalika mbales priksaan.

 

    Jeneng pisanan (wajib)

    Jeneng pungkasan (dibutuhake)

    Panjenengan Email (dibutuhake)

    Nomer Telpon (dibutuhake)

    Pitakon utawa Komentar (dibutuhake)

    Tulung Input Teks saka Gambar Ing ngisor iki (dibutuhake)
    Kanggo nggunakake CAPTCHA, sampeyan kudu CAPTCHA tegese plugin wis diinstal.