Kebijakan Privasi

Gratis pengiriman ing kabeh pesenan luwih saka $199.99

Pengiriman standar GRATIS kanggo kabeh pesenan luwih saka $199.99 ing bawana Amerika Serikat. (Pesenan sing dikirim menyang Alaska lan Hawaii tundhuk biaya pengiriman tambahan. Sampeyan kudu nelpon kita ing 1-626-581-2235 kanggo penawaran pengiriman tambahan). Pesenan dikirim liwat Federal Express utawa UPS. Umume barang bakal ditampa ing 3-5 dina kerja sawise sampeyan nggawe pesenan.

Sawetara Standing kita luwih gedhe Kursi roda lan Daya Kursi roda lan sawetara Aktif non-lempitan Kursi roda bakal teka liwat perusahaan kargo ing 5-7 dina kerja saka nalika ninggalake gudang kita. Perusahaan kargo bakal ngubungi sampeyan nalika barang kasebut wis teka ing fasilitas barang ing wilayah sampeyan kanggo gawe jadwal wektu pangiriman sing trep kanggo sampeyan.

Yen sampeyan butuh informasi pengiriman sing luwih spesifik sadurunge nggawe pesenan, hubungi kita ing 1-626-581-2235.

Pengiriman Cepet Dina Sabanjure lan Pengiriman Dina kaping 2 kasedhiya ing pirang-pirang item. Wigati dimangerteni manawa wektu pengiriman yaiku nalika barang wis siyap ninggalake gudang. Pengiriman cepet kasedhiya kanggo pangiriman mung dina Senin nganti Jumuah. Mangga nelpon kita ing 1-626-581-2235 kanggo penawaran pengiriman cepet.

Yen sampeyan lelungan menyang AS utawa sampeyan ana ing njaba AS lan pengin pesenan dikirim ing AS, hubungi kita ing 1-626-581-2235. Kita ora ngirim kapal ing njaba AS. Yen sampeyan pengin salah sawijining produk kita dikirim menyang sampeyan ing njaba AS, sampeyan kudu dikirim menyang kanca utawa pangirim ing AS lan ngirim dikirim menyang sampeyan. Bebas bae kanggo nelpon kita ing 1-626-581-2235.