Matur nuwun kanggo tuku produk Karman.

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

Yen Kertu Registrasi Garansi ora ana ing file kasebut pratelan produk, banjur salinan invoice karo tanggal tuku kudu diwenehake. Periode jaminan kanggo konsumen diwiwiti tanggal tuku saka pihak sing adol. Periode jaminan kanggo pihak sing adol, yen produk kasebut ora bisa didol menyang konsumen, diwiwiti tanggal invoice saka Karman. Garansi kasebut batal kursi roda sing wis ngilangi tag serial # lan / utawa diganti.

Kajaba iku, produk sing ngalami kelalaian, penyalahgunaan, panyimpenan sing ora bener, utawa operasi sing salah, modifikasi apa wae, penyalahgunaan ora dijamin dening garansi kasebut.

Kabeh ndandani utawa ngganti garansi kudu duwe wewenang sadurunge saka Karman kanthi prabayar barang. Karman duwe hak kanggo menehi tag telpon kanggo ndandani garansi apa wae, sing gumantung karo kahanan. Apa ana tumindak utawa kelingan lapangan. Karman bakal ngenali unit sing kena pengaruh lan ngubungi dealer Karman sampeyan kanthi instruksi resolusi. Registrasi babar pisan isih disaranake. Kanggo mesthekake, cathetan bakal dijupuk kanthi cepet karo nomer telpon lan pelanggan sing cocog kanggo peralatan medis sampeyan. Matur nuwun wis ngisi formulir iki. Mangga deleng kabijakan RMA kanggo rincian, aturan, lan watesan liyane.

Ndhaptar Garansi sampeyan

Warranty Product

Ergonomic Kursi roda

PRODUCT Bingkai HIDUP TERBATAS BAGIAN 1 TAUN Bingkai 1 TAUN TANPA JAMINAN
* Ban / Tabung
* Bantalan / Bantalan
* Genggeman Genggeman
PRODUCT KHUSUS WARANTI CARD
S-ERGO 105 X X  X Manual / Garansi seri S-100
S-ERGO 106 X X  X  Manual / Garansi seri S-100
S-ERGO 115 X X  X Manual / Garansi seri S-100
S-ERGO 125 X X X Manual / Garansi seri S-100
S-ERGO 305 X X X Manual / Garansi seri S-300
Penerbangan S-ERGO X X X  Manual / Garansi seri S-2512
S-ERGO Lite X  X X  Manual / Garansi seri S-2501
S-ERGO ATX X  X X Manual / Warranty S-ERGO ATX

entheng Kursi roda

PRODUCT Bingkai HIDUP TERBATAS BAGIAN 1 TAUN Bingkai 1 TAUN TANPA JAMINAN
* Ban / Tabung
* Bantalan / Bantalan
* Genggeman Genggeman
PRODUCT KHUSUS WARANTI CARD
802-DY X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty 802-DY
KM-802F X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri KM-802F
KM-3520 X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KM-3520
KM-9020 X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KM-9020
LT-700T X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KN-700
LT-800T X X Bagean 6 wulan  Manual / Garansi seri KN-800
LT-980 X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty LT-980
LT-K5 X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty LT-K5

 

transportasi Kursi roda

PRODUCT Bingkai HIDUP TERBATAS BAGIAN 1 TAUN Bingkai 1 TAUN TANPA JAMINAN
* Ban / Tabung
* Bantalan / Bantalan
* Genggeman Genggeman
PRODUCT KHUSUS WARANTI CARD
KM-2020 X X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KM-2020
KM-5000-TP X X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KM-5000
MVP-502-TP X X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri MVP-502
LT-1000-HB X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri LT-1000
LT-2000 X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri LT-2000
S-115-TP X X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri S-115
T-900 X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri T-900
T-2700 X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri T-2700
S-2501 X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty S-2501series
TV-10B X X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri TV-10B
VIP-515 X X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri VIP-515

 

Standard Kursi roda

PRODUCT  Bingkai HIDUP TERBATAS BAGIAN 1 TAUN Bingkai 1 TAUN TANPA JAMINAN
* Ban / Tabung
* Bantalan / Bantalan
* Genggeman Genggeman
PRODUCT KHUSUS WARANTI CARD
KN-700T X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KN-700
KN-800T X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KN-800
LT-700T X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri LT-700
LT-800T X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri LT-800
PRODUCT  Bingkai HIDUP TERBATAS BAGIAN 1 TAUN Bingkai 1 TAUN TANPA JAMINAN
* Ban / Tabung
* Bantalan / Bantalan
* Genggeman Genggeman
PRODUCT KHUSUS WARANTI CARD
KM-BT10-22W KM-BT10-24W KM-BT10-26W KM-BT10-26W KM-BT10-28W KM-BT10-30W X X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi KMBT10series
KM-8520W KM-8520-22W X X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri KM8520
KN-920W X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KN-920
KN-922W X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KN-922
KN-924W KN-926W KN-928W X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KN-924
T-920 T-922 X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri T-900
KN-880-NE KN-880-WE X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KN-880
MVP-502 MVP-502-TP X X X Bagean 6 wulan MVP-502-Manual / Warranty
KM-5000F KM-5000-TP X X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KM-5000
PRODUCT   Bingkai HIDUP TERBATAS BAGIAN 1 TAUN Bingkai 1 TAUN TANPA JAMINAN
* Ban / Tabung
* Bantalan / Bantalan
* Genggeman Genggeman
PRODUCT KHUSUS WARANTI CARD
R-3600 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
R-4100 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
R-4100N X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
R-4200 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
R-4600 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
R-4602 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
R-4608 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
R-4700 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
R-4800 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator
KW-100 X - Bagean 6 wulan Manual / Warranty Rollator

Reclining / Ngiringake ing Spasi Kursi roda

PRODUCT Bingkai HIDUP TERBATAS BAGIAN 1 TAUN Bingkai 1 TAUN TANPA JAMINAN
* Ban / Tabung
* Bantalan / Bantalan
* Genggeman Genggeman
PRODUCT KHUSUS WARANTI CARD
MVP-502-MS MVP-502-TP X X X Bagean 6 wulan MVP-502-Manual / Warranty
KM-5000-TP KM-5000-MS X X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KM-5000
KN-880 X X Bagean 6 wulan Manual / Garansi seri KN-880
VIP-515-TP VIP-515-MS X X X Bagean 6 wulan Manual / Warranty seri VIP-515

Ngadeg Kursi roda

PRODUCT Bingkai HIDUP TERBATAS BAGIAN 1 TAUN Bingkai 1 TAUN TANPA JAMINAN
* Ban / Tabung
* Bantalan / Bantalan
* Genggeman Genggeman
PRODUCT KHUSUS WARANTI CARD
XO-101   Rangka 3 taun; Listrik 1 Taun; MOTOR / TRANSAXLE 1 TAHUN Manual / Warranty XO-101
XO-202   Rangka 3 taun; Listrik 1 Taun; MOTOR / TRANSAXLE 1 TAHUN Manual / Warranty XO-202

2 pikirane babagan "Kebijakan Warranty"

  1. Pingback: Karman XO-202 Electric Standing Wheelchair Review 2022

  2. royston ngandika:

    Aku duwe kursi rodha entheng S/N BR2101534 sing dituku tanggal 5 Agustus 2021 lan aku butuh bagean logam sing bentuke sabit cilik sing digawe saka logam lan bisa digunakake ing rem sisih kiwa minangka bar stabilizer. Pecah dadi rong potong lan rem kiwa ora bisa digunakake kanthi apik. Yen aku bisa njaluk bagean dawa inch aku bisa gampang nginstal dhewe awit aku duwe wrenches dibutuhake.

Rata-rata
5 Adhedhasar 2

Ninggalake a Reply