jay-leno-xo-202-opt

Bubar iki kita nampa panggilan sing bakal ngganti Karman Healthcare selawase. We are a fans of the "Bengi iki tampil karo Jay Leno" mula ora bakal kaget yen kita seneng banget krungu wong liya ing kemah babagan kursi kita. Minangka dina khusus kanggo kita nelpon selebriti lan njaluk salah sawijining dealer supaya mbantu ngirim kursi rodha menyang kanca khusus. Nulungi kita seneng lan gabung karo komunitas ing Facebook kanggo ndeleng apa sing dikandhakake kabeh. Jay ujar, "iki apik banget kursi rodha”Lan dheweke pengin nggawe sing apik kanggo kancane. Gabung ing facebook lan blog kita kanggo ndeleng kepiye Pak Leno ngetrapake kanca pribadi kaya sing kudune kita lakoni. Kerja sing apik Jay! Sampeyan pancen nggawe dina iki!

Kita duwe macem-macem kursi roda kasedhiya kanggo pangguna pungkasan sing ngebaki kabutuhan saben dina, nanging ana siji jinis dhingklik sing stands ndhuwur liyane, ing XO-202. The XO-202 yaiku kekuwatan kursi rodha sing dirancang kanggo mbantu a kursi rodha pangguna dadi mandhiri.

jay-leno-xo-202-opt

Ngadeg Kanthi Kekuwatan

Ing Karman XO-202 Power kursi rodha kanthi Stand-Up kursi rodha fitur nawakake akeh kesehatan keuntungan sadurunge ora kasedhiya kanggo sing ana ing kursi rodha.

Kursi nyedhiyakake posisi awak ing kursi, kursi nyedhiyakake sirkulasi getih sing luwih apik, fungsi ginjel lan kandung kemih, uga nada otot.

spek-tabel-xo-202

xo-202-jay-leno-side2


salinan ijo-mriksaBingkai Aluminium kelas 6061 T-6

salinan ijo-mriksaSandhangan tangan cekung balik-balik karo SHARK II

salinan ijo-mriksaDhuwur Sikil & Sudut sing bisa disetel

salinan ijo-mriksa2-3 ” Memori Umpluk Bantal Bali lan Kursi

salinan ijo-mriksaTenaga nilon napas

salinan ijo-mriksa8 "Caster Gratis Flat Ngarep

salinan ijo-mriksa14 ″ Roda Belakang Bebas Rear Flat

jay-leno-profil

Jay Leno

Produser | Panulis | Aktor

Jay Leno miwiti karir ing klub-klub wengi, ing kana dheweke kerja 300 bengi saben taun sadurunge nggegirisi gedhe ing taun 1992 kanthi acara talk show wengi-wengi dhewe, The Tonight Show karo Jay Leno (1992).