Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Kegiatan Nyenengake kanggo Lansia
Para senior cenderung luwih akeh ing omah tinimbang wong diwasa sing luwih enom. Amarga alasan iki, dheweke bisa uga bosen-mbosenke lan ora ngerti ide sing apik kanggo dicoba. Yen sampeyan dadi pengasuh, sampeyan bisa uga ngerti perjuangan nggawe kegiyatan supaya para senior melu. Umume, dheweke seneng melu kegiatan sing paling akeh. Yen sampeyan ora ngerti perjuangan iki, mula ora cukup wektu kanggo simbah. Luangake wektu kanggo dheweke lan sampeyan bakal ngerti yen dheweke wis ora kenal maneh kaya biyen, nanging ora ateges dheweke ora bisa seneng-seneng ing kegiyatan kasebut. Ing artikel iki, kita bakal nemokake macem-macem ide sing bisa dicoba karo senior utawa senior yen sampeyan dadi pengasuh lan ngurus pirang-pirang wong tuwa.

Internet
Web ing saindenging jagad minangka prekara sing paling unggul sing ora nguntungake para senior. Ana akeh sing bisa sampeyan lakoni ing internet, kemungkinan ora ana enteke. Sampeyan bisa nuduhake lokasi liwat Google Maps lan asal-usulane kanggo ndeleng apa bedane saka sadurunge urip ing kana. Sampeyan uga bisa main game komputer kanthi sawetara game sing disenengi nalika isih cilik amarga internet bisa nggawe simulasi akeh game kasebut kanthi gampang.

 

Papan dolanan
Swara main game Papan bisa uga ora keprungu kanggo umume wong diwasa. Umume para senior seneng main game Papan strategi kaya domino iku utawa dam. Kaloro game dewan kasebut pancen nyenengake lan bakal nggawe ikatan sing luwih kuat ing antarane sampeyan lan senior. Mesthi wae, isih ana akeh game liyane supaya sampeyan bisa ngeklik kene kanggo game Papan sing adol saka Amazon.
Nulis Layang
Nulis layang bisa uga ketinggalan jaman nanging amarga ide nulis surat minangka ide fosil mula bisa dadi bab sing nyenengake. Nulis pirang-pirang huruf kaget sawetara wong karo senior. Mungkin dheweke pengin nulis karo kanca lawas sing wis pirang-pirang taun ora diajak. Dheweke uga pengin nulis karo anake lan kaget. Ayo supaya senior menehi gambar nalika nulis surat lan bener Nyedhiyakake sawetara pandhuan yen mbutuhake.
kreatifitas
Ningkatake kreativitas kanggo wong-wong mau amarga kreativitas mbantu dheweke terus nyebutake sanajan wis tuwa. Mungkin cet soko utawa nggambar apa-apa. Cipta kreatif kanthi cara lan bisa uga cet driji lan cat kanthi sethithik. Paint driji utawa cat biasa bahan babar pisan ora larang lan bisa dituku meh ing endi wae. kene minangka link yen sampeyan pengin tuku kanthi online tinimbang metu lan tuku dhewe. Priksa manawa sampeyan menehi kanvas uga supaya dheweke duwe cet utawa nggambar.

 

Sampeyan May Uga Like

 

 

 

 

Ninggalake a Reply