Huruf SADMERC kanggo Pendanaan Sistem Pengkodean Prosedur Umum Kesehatan (Kode HCPCS), nomer sing diwenehake kanggo saben tugas, layanan, lan produk sing bisa diwenehake praktisi medis menyang pasien Medicare / Medicaid. kursi rodha produk diklasifikasikake adhedhasar kamiripan fungsi lan yen produk kasebut nuduhake beda terapi sing signifikan saka produk liyane. Amarga kabeh wong nggunakake kode pendanaan HCPCS sing padha, mesthekake keseragaman ing saindenging komunitas medis. Kanggo ringkesan rinci, waca http://www.cms.hhs.gov/MedHCPCSGenInfo/
Karman wis diwenehi sawetara Kode HCPCS, sing bisa digunakake kanggo dikirim.

Huruf Kode HCPCS

"Huruf kode" minangka huruf sing ditampa Karman sing nyatakake kode sing diwenehake menyang produk Karman tartamtu. Iki bisa didownload lan dikirim menyang perusahaan asuransi, lsp kanggo nyedhiyani kode kanggo kursi kasebut. HCPCS - K0005 - S-ERGO 300 Series - Kursi Roda Ultralightweight HCPCS - K0005 / E1236 - ERGO ATX - Kursi Roda Ultralightweight HCPCS - K0004 - S-ERGO 100 Series - Kursi Rodha Kuat Ultralight HCPCS - K0004 / K0005 - LT-K5 - Kursi Rodha Ringan Dhuwur HCPCS - K0003 / E2201 - Seri MVP-502 - Kursi Roda Reclining Ringan HCPCS - K0004 - Seri LT-980 - Kursi Rodha Ringan Dhuwur HCPCS - E0245 / E0240 - Kursi Pancuran HCPCS - E0143 - R-4602 rollator HCPCS - E0274 - Tabel Overbed HCPCS - E0138 - KW-100 Knee Walker HCPCS - K0007 / E2201 - KM-8520 - Kursi Roda Tugas Tambahan HCPCS - E0163 - Commode HCPCS - K0004 / K0005 - Seri KM-802 - Kursi Rodha Kuat Ultralight HCPCS - K0007 / K0028 - Seri KM-5000 - Kursi Roda Reclining Cahya Dhuwur HCPCS - K0004 - Seri KM-8020 - Kursi Rodha Kuat Ultralight HCPCS - K0004 - Seri KM-9020 - Kursi Rodha Kuat Ultralight HCPCS - E1038 - TV-10B - Kursi Rodha Travel HCPCS - K0001 - Seri KN-700 - Kursi Rodha Bobot Standar HCPCS - K0003 - Seri LT-700 - Kursi Rodha Ringan Standar HCPCS - K0003 - Seri LT-800 - Kursi Rodha Ringan Standar HCPCS - K0003 - Seri KN-800 - Kursi Rodha Ringan Standar HCPCS - K0003 - Seri KN-880 - Kursi Rodha Ringan Standar HCPCS - K0007 - Seri KN-900 - Kursi Roda Tugas Tambahan HCPCS - E0138 - Seri LT-2000 - Kursi Rodha Pengangkutan HCPCS - E0143 - Seri R-3000 rollator HCPCS - E0143 / E0156 - Seri R-4000 rollator HCPCS - E0143 / E0156 - Seri R-5000 rollator HCPCS - E0138 - T-2000 STD Series - Kursi Rodha Pengangkutan HCPCS - E0138 - Seri T-1000 - Kursi Rodha Pengangkutan HCPCS - E1038 - T-2700 STD Series - Kursi Rodha Pengangkutan HCPCS - E1038 - Seri T-3000 - Kursi Rodha Pengangkutan HCPCS - E0135 - Seri Aluminium Walker sing dilipat HCPCS - E1038 - Seri LT-1000 - Kursi Rodha Transport Nganti 300 lbs

Kode HCPCS ing ndhuwur kanggo Karman Kursi roda bisa digunakake ing ngisor iki Kursi Rodha Manual aksesoris

Aksesoris Transit HCPCS Katrangan Kode HCPCS
Sabuk 2-Titik E0978 kursi rodha aksesoris, sabuk posisi / sabuk pengaman / tali panggul, saben
Sabuk 3-Titik E0978 kursi rodha aksesoris, sabuk posisi / sabuk pengaman / tali panggul, saben
Headrest Kontur sing Luwes E0955 kursi rodha aksesoris, headrest, bantal, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Dhukungan Batang Anterior E0960 kursi rodha aksesoris, sabuk / tali pundhak utawa tali dada, kalebu perangkat keras sing dipasang
Pilihan Frame HCPCS Katrangan Kode HCPCS
Minggir E1225 kursi rodha aksesori, semi-reclining manual bali (recline luwih saka 15 derajat, nanging kurang saka 80 derajat)
ngiringake E1161 Adult Miring ing Space
Pilihan Posisi Pelvis HCPCS Katrangan Kode HCPCS
Sabuk 2-Titik E0978 kursi rodha aksesoris, sabuk posisi / sabuk pengaman / tali panggul, saben
Sabuk 3-Titik E0978 kursi rodha aksesoris, sabuk posisi / sabuk pengaman / tali panggul, saben
Bantal Dhukungan - Guna Umum Kursi Solid Flat E2601 Panggunaan umum  kursi rodha bantal kursi, jembaré kurang saka 22 inci, ambane jerone
Bantal Posisi - Dhukungan Paha Medial / Anti Dorong E2607 Perlindhungan kulit lan posisi kursi rodha bantal kursi, jembaré kurang saka 22 inci, ambane jerone
Align Cushion - Pelvis lateral / Dhukungan Paha Sisih E2607 Perlindhungan kulit lan posisi kursi rodha bantal kursi, jembaré kurang saka 22 inci, ambane jerone
Posisi sikil & sikil HCPCS Katrangan Kode HCPCS
Footplates Nyetel Angle K0040 Footplate sudhut sing bisa disetel, saben
Dhukungan Paha Medial (Abductor / Pommel) E0957 kursi rodha aksesoris, dhukungan paha medial, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Dhukungan Paha Lambung (Adductor) E0956 kursi rodha aksesoris, batang tambahan utawa dhukungan pinggul, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Dhukungan Paha Medial (Pommel) E0957 kursi rodha aksesoris, dhukungan paha medial, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
S / A Adj. Hardware kanggo Dhukungan Thoracic Sisih Kiri E0128 kursi rodha aksesoris, ayunan manual, perangkat keras sing bisa dicopot utawa dicopot kanggo joystick, antarmuka kontrol liyane utawa aksesoris posisi
Bal Gabung E2345  Aksesoris ing titik pangsi kanggo konjungsi
Posisi Batang HCPCS Katrangan Kode HCPCS
H-sabuk kanthi tutup empuk E0960 kursi rodha aksesoris, sabuk / tali pundhak utawa tali dada, kalebu perangkat keras sing dipasang
Dhukungan Batang Anterior E0960 kursi rodha aksesoris, sabuk / tali pundhak utawa tali dada, kalebu perangkat keras sing dipasang
SA Adj. Dhukungan Sisih (Single Flap) nganggo Stroli Strap E0956 kursi rodha aksesoris, batang tambahan utawa dhukungan pinggul, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Dhukungan Thoracic E0956 kursi rodha aksesoris, batang tambahan utawa dhukungan pinggul, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Swing Away Hardware kanggo Dhukungan Thoracic E1028 kursi rodha aksesoris, swingaway manual, hardware sing dipasang utawa dicopot kanggo Joystick, antarmuka kontrol liyane utawa aksesoris posisi
Dhukungan Thoracic lateral Adj Firm (Contour) E0956 kursi rodha aksesoris, batang tambahan utawa dhukungan pinggul, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Dhukungan Batang Anterior E0960 kursi rodha aksesoris,
Dhukungan Kepala HCPCS Katrangan Kode HCPCS
Headwings empuk E0955 kursi rodha aksesoris, headrest, bantal, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Ekstensi Headrest E0966 Kursi Rodha Manual aksesoris, ekstensi headrest, saben
Headrest Kontur sing Luwes E0955 kursi rodha aksesoris, headrest, bantal, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Headrest Firm Contoured E0955 kursi rodha aksesoris, headrest, bantal, jinis apa wae, kalebu hardware sing dipasang kanthi tetep
Ekstensi Punggung Firm - Flat utawa Contoured E0966 Kursi Rodha Manual aksesoris, ekstensi headrest, saben
Lipat Ekstra Headrest n / a Foldable
Kunci Roda HCPCS Katrangan Kode HCPCS
Kunci Caster K0073 Kunci pin Caster saben
Kunci Caster K0073 Kunci pin Caster saben
aksesoris HCPCS Katrangan Kode HCPCS
Permukaan Dhukungan Ekstremitas Atas (Tray) E0950 kursi rodha aksesoris, tray, saben
Baki Busa Uji Kacilakan E0950 kursi rodha aksesoris, tray, saben
Kantong Tangki Oksigen E2208 kursi rodha aksesoris, tanker silinder, masing-masing
Tabung Anti-Tip mburi E0971 Kursi Rodha Manual aksesoris, anti-tip piranti, saben piranti
* Kode HCPCS sing diwenehake ing formulir iki adhedhasar verifikasi kode liwat PDAC utawa interpretasi babagan definisi kode. Panyedhiya DME tanggung jawab kanggo nemtokake kode tagihan sing cocog kanggo area layanan nalika ngirim ganti rugi asuransi. Kode HCPCS sing diwenehake ing formulir iki ora dianggep minangka saran legal.    

Ninggalake a Reply