Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Perkiraan wektu maca: 5 menit

Is iku bisa dadi ikatan karo kewan ing kursi rodha? Kewan ing kursi roda dadi konsep sing saya akrab. Saiki ana conto wedhus, wedhus, babi, terwelu, jaran mini, lan uga serigala lan kodhok nganggo rodhane.

dipatèni kewan sing butuh kursi roda utawa sawetara jinis mobilitas piranti supaya bisa mlaku wis dadi anyar standar.

Salajengipun, kewan kasebut bisa uga kena cilaka utawa penyakit sing bakal nuwuhake a kursi rodha.

A kursi rodha bakal ngidini kewan kasebut seneng urip lan duwe urip kanthi mandhiri mobilitas.

Nggoleki Kursi roda kanggo Kewan sampeyan

Jeneng penting sing ana ing pikiranku nalika ngrembug kewan ing kursi roda yaiku Walkin 'Wheels.

Jeneng segawon Amerika kursi roda perlu dingerteni dikembangake dening Mark C. Robinson saka Walkin 'Pets dening HandicappedPets.com adhedhasar ing Nashua, New Hampshire.

Walkin Pets uga duwe spesialisasi ing mobilitas piranti kanggo kabeh jinis cilaka, dipatèni, lan ingon-ingon sing wis tuwa.

Walkin 'Kursi roda yaiku mbantu segawon tuwa. Iki kanggo mesthekake yen kewan sampeyan entuk ngleksanani padha mbutuhake lan bisa seneng urip kanthi kamardikan lan ora ana kendala.

Apa Sampeyan Coba Coba Kewan a kursi rodha?

Disaranake njaluk asu utawa kucing ing kursi rodha yen gagal, ilang keseimbangan, utawa gampang kesel.

Kajaba iku, pancen sejatine akeh ingon-ingon kursi rodha lumpuh utawa ngalami traumatis cilaka. Nanging, ora ngono kanggo kabeh kewan.

Salajengipun, akeh kewan ing a wehl kursi isih bisa mlaku ing sawetara anggota awak. Dheweke malah bisa mandhiri dhewe. Rodha Walkin 'bisa Nyedhiyakake dhukungan sing ngidini kewan sampeyan bisa ngadeg kanthi dedeg piadeg sing tepat.

Dheweke bisa entuk manfaat saka a kursi rodha, preduli yen diaktifake tanpa utawa ora. 

Tuwa bisa nyebabake segawon lan kewan ingon-ingon liyane gampang ban nalika mlaku-mlaku kanthi dawa. Penyakit kayata arthritis utawa hip dysplasia bisa nyebabake sendhi sing lara kursi roda mupangate banget. Ing kursi rodha nyengkuyung perangan awak sing ngilangi stres ing sendi. Iki bakal nggawe gerakan luwih gampang kanggo kewan kasebut. Sampeyan bisa uga pengin nimbang a kursi roda entheng.

Kanggo kewan sing pulih saka cilaka utawa operasi, Wheels Walkin bisa mbantu dheweke mlaku maneh kanthi luwih cepet. Kursi roda bisa dadi tambahan sing apik kanggo program rehabilitasi segawon sampeyan! Mirip karo akeh perkara ing urip, luwih cepet saya apik. Ngrampungake saiki lan cepet iku apik.

Wuku saka Animals Ing kursi roda

kursi roda bantuan kewan kanggo ngatasi:

  • Displasia Hip
  • atritis
  • paralysis
  • Myelopati Degeneratif
  • Penyakit disk intervertebral
  • Masalah Neurologis
  • Pamulihan bedah
  • Cidra
  • Nambah Keseimbangan lan Stabilitas

Salah siji sing paling terkenal Wuku saka kursi rodha yaiku pangembangan kesehatan mental kewan. Pamilik wis nangis kanthi bungah sawise weruh prilaku sing beda karo kewan kewan kasebut sawise ngerti yen bisa mlaku, mlayu, lan muter dhewe maneh.

Cara Pilih Kursi Rodha Sing Kanan

Priksa manawa sampeyan milih kreta sing bener lan kursi rodha ukuran kanggo asu sampeyan. Nindakake keputusan kaya ngono bisa ditindakake.

Langkah kapisan kanggo nemtokake manawa kewan sampeyan dadi calon sing apik kanggo a kursi rodha.

Temtokake level dhukungan saka kabutuhan kewan ingon-ingon

Gumantung saka kewan ingon 's kahanan lan mobilitas kabutuhan, padha bisa mbutuhake macem-macem level dhukungan.

Dhukungan mburi vs. Dhukungan Lengkap kursi rodha

mburi kursi rodha dhukungan cocog kanggo kewan sing duwe kekurangan sikil mburi, cilaka, utawa kelumpuhan. Dheweke ndhukung kewan kewan saka ngisor lan nyedhiyakake imbangan lan stabilitas. Iki ngidini kewan sampeyan bisa ngadeg, mlaku, mlayu, lan muter maneh.

Kewan sing lumpuh ing sikil mburi bisa nggunakake aduk ing kursi roda kanggo ngangkat punggung mburi kanthi aman saka lemah. Iki ngalangi cilaka disebabake nyukur utawa nyeret sikil.

Dhukungan lengkap kursi rodha yaiku roda papat utawa kotak standar kursi rodha.

Cocog banget kanggo kéwan sing ngalami perangan awak sing lemes ing sikil ngarep lan mburi. Sikil ngarep kewan sampeyan kudu cukup kuat kanggo nyopir lan nyokong dhukungan kursi rodha.

Dhukungan Lengkap kursi rodha minangka pilihan sing apik kanggo kéwan sing ngalami penyakit kaya Degenerative Myelopathy (DM) sing bakal nyebabake gejala saya suwe saya suwe.

Cara Ngatur menyang Life ing Gembong

Transisi menyang kursi rodha bisa dadi gampang kanggo kéwan ingon-ingon. Asu lan kewan biasane seneng obah, lan dheweke sinau kanthi cepet kursi rodha arep nulungi dheweke. Malah kewan sing wis ora mlaku utawa mlaku wis seneng banget yen bisa mlaku maneh karo kursi roda. Dheweke adaptasi kanthi cepet. Transformasi kasebut luar biasa. Lan dheweke katon apik banget lan seneng banget bisa mlayu maneh.

Yen kewan sampeyan ora enggal miwiti, ing kursi rodha bisa uga mbutuhake sawetara pangaturan suntingan supaya luwih nyaman. Kanthi sawetara ngapiki lan motivasi saka sampeyan, kewan sampeyan bakal mlaku kanthi cepet!

Kewan ing kursi roda bisa teka karo akeh Wuku. Iki kalebu ing kemampuan kanggo pindhah maneh nganggo uap dhewe, sing bakal menehi dorongan emosional kanggo kewan kasebut. Pungkasane, bakal nemen nambah ing kualitas kalorone & uripe sing duwe.