Kantor Pusat Perusahaan:

Karman Healthcare, Inc.

Kontak Umum:
19255 San Jose Avenue
Kutha Industri, CA 91748
Catetan: Karman bisa nampa bali ing Perusahaan Kantor pusat

Nomer Faks

Klik kene

Fax: (626) 581-2335

Layanan Pelanggan lan Pengembalian:

Jam Operasi: 8:30 am - 5:30 pm (PST)
Email Layanan Pelanggan:
Ngirim Email:
KONSUMER klik kene kanggo pitakon sing asring ditakokake
Golek panyedhiya ing wilayah sampeyan klik kene

KONSUMER klik kene kanggo ngasilake & info garansi

Panyedhiya klik kene kanggo ngasilake & lan kene kanggo info babar pisan

Catetan: Karman ora bakal nampa bali sing ora sah tanpa RMA sing diterbitake sadurunge (Otoritas Barang Mbalik).
Gunakake formulir ing ngisor iki kanggo ngirim pitakon, komentar utawa masalah.

Contact Us

    Jeneng pisanan (wajib)

    Jeneng pungkasan (dibutuhake)

    Panjenengan Email (dibutuhake)

    Nomer Telpon (dibutuhake)

    Pitakon utawa Komentar (dibutuhake)

    Tulung Input Teks saka Gambar Ing ngisor iki (dibutuhake)
    Kanggo nggunakake CAPTCHA, sampeyan kudu CAPTCHA tegese plugin wis diinstal.