Kebijakan Dhukungan Browser

Kita ing Karman Healthcare komitmen kanggo nggawe piranti lunak kanthi gampang bisa diakses. Amarga piranti lunak iki kasedhiya liwat World Wide Web, akeh kendala babagan komputer lan piranti lunak sing digunakake kanggo ngakses materi iki sing wis dibusak.

Nanging, ora mokal utawa praktis yen kita ndhukung kabeh sistem operasi lan kombinasi browser sing kasedhiya. Sampeyan bisa ngakses www.karmanhealthcare.com liwat komputer PC, Mac, utawa Linux nggunakake salah sawijining browser sing didhukung ing ngisor iki:

  • Chrome
  • Firefox
  • safari
  • Internet Explorer *

Kita ndhukung rong versi paling anyar kanggo saben browser kasebut. Sawise ngluncurake versi anyar, kita bakal miwiti ndhukung versi sing mentas diluncurake lan mandheg ndhukung versi paling tuwa sing sadurunge didhukung.

Priksa browser sing sampeyan pilih, sampeyan kudu ngaktifake cookie lan JavaScript.

Disaranake nggunakake versi level produksi paling anyar ing browser iki. Khusus kita saranake banget nggunakake Chrome utawa Firefox.

Cathetan: Kita ora nyaranake nggunakake versi pangembangan, tes, utawa beta browser web iki. Versi sing ora diluncurake publik bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener karo aplikasi Rally. Kanggo informasi luwih lengkap babagan versi browser web saiki lan kanggo nginstal, deleng tautan iki:

 

Ninggalake a Reply