Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

kursi rodha Gambaran Umum Market

Market Research Future (MRFR) nganggep yen pasar kursi rodha ukuran bisa nggawe kemajuan sing tetep kanthi tingkat 2.80% ing antarane taun 2019 nganti 2024 (periode analisis). Ing kursi rodha paling anyar statistik pasar ngandhakake yen regane ing taun 2024 bisa dadi USD 9,554.07 Yuta, nuduhake prospek pertumbuhan sing apik. Kita bakal Nyedhiyakake Analisis pengaruh COVID-19 karo laporan kasebut, bebarengan karo kajian mendalam sawise wabah penyakit coronavirus.

Populasi geriatric sing njeblug lan kasus kelainan sing saya gedhe mbutuhake kursi rodha dhukungan duwe di-push wutah pasar kanggo kursi roda. Perkembangan sistem kesehatan terus-terusan lan nomer akeh cacat pasien uga entuk manfaat kanggo kursi rodha industri Organisasi kesehatan dunia / WHO ujar manawa meh 15% populasi global ngalami sawetara jinis cacat. Cacat asring ditemokake ing antarane warga tuwa lan individu sing nandhang kelainan kronis, sing nyebabake tuwuhing signifikan pasar kursi rodha.

Nyuwun Copy Sampel Gratis laporan “kursi rodha Laporan Riset Pasar - Prakiraan Global nganti 2024 ”ing: https://www.marketresearchfuture.

kursi rodha Market Regional Market

The pasar kursi rodha wis dikategorikake kanthi regional dadi Eropa, Amerika, MEA / Timur Tengah lan Afrika lan APAC / Asia Pasifik. Kanthi owah-owahan ing pasar lan ing kuartal kaping 4 saka pandemi, kayane tren kanggo COVID 19 bakal terus meningkat. Ana kemungkinan gedhe yen bakal ana transmitansi nalika masker ora worned.

Pasar kursi roda lan Perang ing Covid

 

Ndelok Kulit - FM-179  Topeng Wajah Non-Medis Kelas 1: Masker Pelindung Lapisan 3 Kita Cocog Kanggo Dianggo Kesehatan lan Kantor Medis. Nampilake kuping sing bisa disetel lan kabel irung sing pas kanggo kabeh ukuran lan bentuk rai. Desain lapisan 3 saring nganti 95% partikel, kepenak dienggo pangguna nganti pirang-pirang jam, lan fitur entheng, materi ambegan. Lipatan pasuryan FM-179 bisa disetel lan dilebokake kanggo jangkoan lengkap saka ndhuwur irung menyang ngisor dagu. Iki paling umum digunakake minangka topeng pasuryan saben dina lan nyenengake.

Ndelok Kulit - FM-N95-F  Gaya lempitan FM-N95-F minangka topeng lempitan 95-lapis N5 sing cocog digunakake saben dina Nyegah nglawan penyakit lan infeksi. Nampilake cuping telinga elastis kanggo nyetel sing pas karo kain individu sing sampurna, kain lapis 5 lapis, lan penjepit hidung sing gampang ditrapake kanggo masker sing aman. Topeng N95 iki disetujoni NIOSH lan duwe tingkat efisiensi filter 95%, lan efektif tumrap aerosol partikel tanpa minyak (watesan panggunaan wektu bisa ditrapake).

Ndelok Kulit - FM-N95-C  Topeng respirator partikel gaya FM-N95-C minangka topeng respirator N95 sing disertifikasi NIOSH sing nawakake paling ora 95% efisiensi filtrasi. Iki efektif kanggo nglindhungi aerosol partikel sing ora ana minyak. Ing breathable topeng pasuryan bahan panyaring nyedhiyakake banget resistensi napas sing sithik lan proteksi lengkap kanggo sing nganggo paling ora 8 jam. Irisan irung sing bisa disetel yaiku digawe saka aluminium awet lan bisa dibentuk kanthi gampang ing sadawane jembatan irung menyang nyegah kebocoran lan fogging eyewear. Loop telinga elastis njamin segel sing kenceng lan aman, lan busa urethane njero alus menehi kenyamanan kanggo wong sing nyandhang sedina muput.

Wiwit taun 2018, pamain paling gedhe ing global pasar kursi rodha wis dadi Amerika, lan bisa entuk tingkat pertumbuhan 2.24% sajrone periode evaluasi. Wutah pasar regional sing ora ana tandhingane bisa dikatutake amarga ana vendor sing misuwur lan kasus penyakit kronis sing saya akeh. Kolam renang tuwa kanggo wong tuwa ing Amerika Serikat lan Kanada lan tingkat lanjut sing maju kursi rodha ing antarane sing jembar dipatèni rakyat uga keuntungan pasar Amerika. Robot kursi roda pasar wis akeh kinerja ing wilayah kasebut ing taun-taun pungkasan, amarga saka kenaikan jumlah wong sing obesitas sing ora bisa ngombe kegiatan sing mbutuhake cepet mobilitas.


Ninggalake a Reply