Ora ana wektu sing luwih apik kanggo gabung karo tim Karman®. Minangka produsen global lan distributor peralatan medis sing awet, kita golek calon pilihan kanggo ndhukung visi lan nambah pertumbuhan.

Yen sampeyan sukses ing lingkungan sing dinamis, wirausaha, lan ngupaya kesempatan kanggo gabung karo tim profesional sing pinunjul, priksa postingan lowongan kerja utawa kirim resume menyang careers@karmanhealthcare.com

Kita nawakake gaji kompetitif lan loma keuntungan paket, kalebu medis, dental, rencana sesanti, preinan mbayar perusahaan, dina preinan lan dina pribadi.

Kode busana kita kasual bisnis lan kita njaga lingkungan kerja tanpa rokok

Employee Equal Opportunity

Karman® minangka majikan kesempatan sing padha lan duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan sing beda-beda. Kabeh pelamar sing nduweni kualifikasi bakal nampa pertimbangan kanggo nyambut gawe tanpa preduli karo ras, warna, agama, jenis kelamin, identitas utawa ekspresi gender, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa status veteran.

Akomodasi sing Lumayan

Karman komitmen kanggo nggarap lan nyedhiyakake akomodasi sing cukup kanggo para pelamar cacat fisik utawa mental. Pelamar sing ndhaptar posisi Karman kanthi fisik utawa mental cacat sing mbutuhake akomodasi sing cukup kanggo bagean proses bisa hubungi Sumber Daya Manusia ing hr@karmanhealthcare.com kanggo pitulungan.

Jobs

  • Perwakilan Layanan Pelanggan (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Pekerja Warehouse (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Konsultan Analytics Webmaster (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Manajer Wilayah Wilayah Bisnis (Minneapolis, MN - USA)
  • Wakil Sales Sales (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Manajer Wilayah Wilayah Bisnis (Chicago, IL - USA)
  • Manager Search Engine Optimization (SEO) (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Asisten Pemasaran Junior (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Manajer Wilayah Wilayah Bisnis (Portland, Oregon - USA)
  • Manajer Wilayah Wilayah Bisnis (San Antonio, Texas - AS)