Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Perkiraan wektu maca: 3 menit

Pengin sinau, kepiye Kualifikasi kanggo Mupangat SSD Sawise a Ari balung mburi Cedera? Saben taun ana luwih saka 17,000 Cilaka spinalis. Akeh sing disebabake kacilakan kaya kacilakan nyilem utawa kacilakan mobil. Ing kasus paling, Ari balung mburi ciloko nyebabake bundhas permanen sing ndadekake ora bisa digunakake. Sapa sing kerja utawa wis makarya duwe Ari balung mburi bundhas lan ora bisa kerja saiki bisa ngajokake tuntutan Keuntungan cacat Jaminan Sosial. Anggere sampeyan kerja ing jaman biyen lan ngerti yen sampeyan ora bisa kerja paling ora setaun, sampeyan bisa ngajokake tuntutan keuntungan cacat.

Kualifikasi Medhis kanggo cacat Wuku

Ngomong a Ari balung mburi ciloko nyebabake sampeyan ora bisa kerja. Sampeyan kudu memenuhi kriteria SSA supaya cedera iki bakal disetujoni keuntungan cacat. Aturan sing kudu ditrapake didaftar ing Buku Biru SSA. Kajaba iku, kalebu apa sing dibutuhake kanggo saben wong kondhisi sing diakoni dening SSA. Kanggo entuk kualitase kanthi cedera balung mburi, sampeyan kudu paling ora nemoni salah sawijining sarat:

  • Complete kelangan fungsi bagean awak apa wae amarga Ari balung mburi cilaka. Iki kalebu kelumpuhan lengen utawa sikil. Paraplegic lan wong quadriplegic bisa lolos entuk bathi miturut dhaptar iki. Liyane bisa uga nduweni kualifikasi ing bagean dhaptar iki. Ari balung mburi ciloko bisa lumpuh otot liyane lan entuk mupangat amarga iku. Contone, Ari balung mburi ciloko sing nyebabake kelumpuhan ing weteng, usus, utawa kandung kemih.
  • Kemampuan gerakan sing ora normal paling ora rong ekstremitas. Iki bisa uga lengen lan sikil utawa loro tangan utawa loro sikil. Iki nyebabake kesulitan ngimbangi nalika ngadeg, mlaku, ngadeg saka posisi sing lungguh, utawa nggunakake tangan lan / utawa tangan.
  • A fisik Ari balung mburi masalah ora cukup ala yen ekstrem, digabung karo watesan gedhe ing salah sawijining wilayah:
    • Kemampuan kanggo ngerti, ngelingi, utawa nggunakake samubarang.
    • Interaksi sosial
    • Fokus kemampuan utawa bisa digunakake kanthi cepet.
    • Kemampuan kanggo ngurus awake dhewe utawa adaptasi pangowahan anyar.

Sampeyan kudu nuduhake prekara kayata MRI, sinar-X, lan asil tes kanggo mbuktekake manawa sampeyan ketemu salah sawijine syarat. Yen sampeyan ora ketemu salah sawijine syarat nanging sampeyan isih ora bisa kerja, sampeyan bisa njaluk Sangu Vokasi Medis.

Sangu Kejuruan Medis

A Sangu Kejuruan Medis istiméwa kanggo syarat cacat sing nggawe bisa supaya sampeyan disetujoni kanggo entuk manfaat cacat. Kanggo entuk, sampeyan kudu duwe evaluasi Kapasitas Fungsional Residual. Iki diisi dokter. Rincian sampeyan kondisi lan carane nggawe iku mokal kanggo sampeyan makarya. Kirim evaluasi RFC nganggo formulir klaim sampeyan. SSA bakal ndeleng cathetan medis, klaim, lan liya-liyane kayata umur sampeyan lan pegawean sadurunge kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa nyambut gawe kanthi lengkap utawa ora. Yen dheweke mutusake manawa sampeyan ora bisa nyambut gawe kanthi lengkap, sampeyan bakal entuk disetujoni kanggo entuk manfaat cacat.

Ngisi Klaim

Sampeyan bisa ngajokake klaim keuntungan cacat langsung liwat situs web SSA. Kajaba iku, yen mbutuhake pitulung, sampeyan bisa janji Kantor cabang SSA. Ana wong sing bakal mangsuli pitakon lan mbantu sampeyan ngisi lan ngajokake klaim kasebut.

Resources:

Perawatan Kesehatan Karman: https://www.karmanhealthcare.com/

Balung mburi kahanan Sing Kualifikasi kanggo cacat Wuku: https://www.disabilitybenefitscenter.org/faq/spinal-conditions-qualify-disability

Sangu Kejuruan Medis: https://www.disabilitybenefitscenter.org/glossary/medical-vocational-allowance

Kantor SSA Lokal: https://secure.ssa.gov/ICON/main.jsp