Kursi roda kasedhiya ing meh kabeh wujud lan ukuran kanthi pilihan sing cukup supaya sampeyan bisa nemokake rodhane sing pengin dituju ing papan sing sampeyan pengin. Manual digawe kursi rodha minangka pilihan sing cocog kanggo sing duwe kekuatan awak ndhuwur, nanging wong sing duwe cacat awak ndhuwur seneng listrik Kursi roda. Kanggo sapa wae sing duwe masalah mung diwatesi kapasitas kanggo mlaku utawa ngadeg suwe, skuter sing didhukung motor bisa dadi pilihan sing cocog. Sawise sampeyan nimbang syarat lan njupuk keputusan kursi, deleng sawetara sing cocog aksesoris kursi roda sing bisa ngganti kulo saka sing apik dadi gedhe.

Bantal Ideal penting ora mewah

A kualitas kursi kanggo kursi sampeyan penting banget kanggo dianggep minangka barang mewah mula sampeyan kudu milih sing cocog karo kabutuhan kanthi tepat. A kualitas bantal bisa nylametake sampeyan ora mung saka lara tekanan nanging uga saka postur sing salah sing bisa nyebabake sawetara masalah punggung lan gulu.

1. Bantal busa paling murah, entheng, lan ditemokake macem-macem kerapatan. Sanajan ngono, cepet utawa cepet dheweke bakal kelangan bentuk, sing bisa nyebabake masalah tekanan.

2. Bantal flotasi udara nyedhiyakake distribusi tekanan sing padha lan sawetara jinis bisa uga diluncurake nganti dhuwur sing dibutuhake. Kadhangkala bisa nyebabake bocor utawa tusukan. Tekanan udara kudu diawasi kanthi rutin.

3. Bantal gel pancen nyaman lan nyebar tekanan kanthi seragam. Iki luwih padhet dibandhingake karo umpluk utawa udara. Penting, sampeyan kudu mriksa barang kasebut kanggo mesthekake jinis sing sampeyan pikirake ora ngidini gel supaya meksa metu lan nyebabake bantal bakal ilang.

A kursi rodha Ramp Bakal Golek Sampeyan Kudu Menapa

Mayoritas bangunan umum saiki rampokan, lawang sing luwih gedhe, minimal siji kios sing luwih gedhe ing jedhing umum, lan titik-titik ing parkiran sing dialokasikan kanggo parkir cacat. Nanging, ana bangunan kuna, sing durung nggawe akomodasi kanggo kursi seluler, lan ora kaget, mayoritas omah pribadi nantang supaya bisa entuk akses menyang kursi rodha.

Sampeyan bisa uga pengin plancongan nganggo mobil utawa van sok-sok, mula sampeyan butuh sawetara jinis Ramp, angkat, utawa angkat kanggo nggarap mobil, lan angkat ing omah bisa uga dibutuhake kanggo kursi rodha pangguna kanggo entuk akses menyang jubin sing luwih dhuwur.

tambahan kursi rodha Gadget Nawakake Kenyamanan lan Penake Ekstra

Kursi roda nawakake mandhiri lan kemampuan kanggo mindhah, lan, kanthi bener kursi rodha aksesoris, bakal nambah kenyamanan, kenyamanan, keamanan, lan kesejahteraan. Barang kasebut bisa uga kalebu:

1. Piranti sing dipasang kanggo gadget komunikasi lan laptop

2. Watesan peralatan kanggo njaga kursi sampeyan supaya bisa nggawa ing kendaraan utawa van

3. Setelan tangan sing bisa diganti lan kontrol nyopir

4. Piranti dhukungan:

  • ngewangi lungguh ngadeg
  • supaya ora geser saka sisih mengko
  • kanggo nulungi sirah
  • kanggo ngunggahake sikil

5. kursi rodha sistem kunci lan tutup

6. Bantalan pelindung kanggo tangan, sikut lan sikil, lan sarung tangan utawa tangan kanggo driji lan bantalan kanggo punggung

7. Wicara diaktifake kursi rodha kontrol

Entuk ing Wuku Saka Gampang Shopping Online

Bandhingake rega lan temokake nilai paling apik kanggo item sing bener ing internet. Ora masalah yen sampeyan mbutuhake kursi rodha Ramp lan Aksesoris, utawa piranti Internet bisa dadi cara sing cocog kanggo entuk data produk lan perbandingan rega. Tuku komponen panggantos kanggo kursi, kayata paket daya, rodha, uga barang sing anyar utawa sing lawas lan kondhang kanthi kepastian saka kenyamanan omah sampeyan.

 

Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo nampa informasi babagan priksaan. Sampeyan bisa menehi telpon ing 1-800-80-KARMA, utawa mangga wenehake nalika mangsuli priksaan

* nuduhake dibutuhake