Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *


Kanggo nyegah an cilaka nalika nggunakake a kursi rodha, sampeyan kudu bisa ngerteni sebab saka cilaka ing Panggonan pisanan. Cedera paling umum sing kedadeyan kursi rodha panggunaan kalebu pundhak, lengen, sikut, lengen tangan, lan bangkekan. Cedera bisa kalebu jaringan lunak, kerusakan saraf, keseleo, lecet, lan contusions. Ing ngisor iki minangka gambaran ringkes babagan sawetara ciloko sing paling umum lan kepiye cara nyegah wong-wong mau.

 

Kumbang:

kursi rodha jawah bisa disebabake amarga prek sing ora dikunci, kursi tip, lan transfer sing ora ditulungi. Falls mengaruhi kekuwatan lan pangguna kursi roda manual. Cara paling apik kanggo nyegah tumiba yaiku aja kakehan lan manawa milih kursi rodha sing paling cocog karo sampeyan babagan ukuran lan kapasitas.

 

Kanggo informasi luwih lengkap, Priksa "Nyegah Cedera ing Kursi Rodha"

 

Cedhak Pundhak:

Pundhak minangka salah sawijining sendi seluler sing paling akeh ing awak. Amarga iki, iki uga luwih rentan kanggo cilaka nalika kakehan gaweyan. Pundhak sampeyan yaiku sendi utama sing digunakake nalika nyurung a kursi roda manual. Nalika sampeyan ngrusak pundhak sampeyan mobilitas bakal ngrusak parah. Nyesel banget bisa nyebabake ketegangan otot, tangisan manset rotator, lan impingement.

 

Disaranake kanggo nguatake loro otot rotasi eksternal lan internal. Olahraga otot iki gampang ditindakake.

 

Sindrom Tunnel Carpal:

40-66% saka pangguna kursi roda manual trowongan carpal pengalaman.

Iki disebabake dening pembengkakan ing tendon sampeyan sing meksa saraf tengah sing bisa nyebabake rasa nyuda, mati rasa, lan paresthesia. Tunnel Carpal bisa nyebabake rasa lara sing nyebabake genggeman sampeyan.

 

Nganggo sarung tangan empuk bisa nyuda tekanan sing ditrapake ing tangan sampeyan. Uga, ngiyatake otot lan njaga kursi rodha peralatan bisa mbantu nyegah utawa gampang trowongan carpal.

Sampeyan uga bisa nyoba nggulung tangan sampeyan ing 20 menit nalika pungkasan dina.

 

Lepuh lan Abrasi:

Pengaruh udakara 18% saka kursi rodha pangguna, blister lan abrasi bisa nyebabake rasa ora nyaman sacara serius. Lepuh bisa disebabake amarga kulit sampeyan nggosok ing permukaan lan bisa duwe sensasi kobong. Abrasion, ing tangan liyane, amarga kulit nyukur lumahing atos.

 

Lepuh bisa dicegah kanthi milih kursi kanthi bahan sing ora nyebabake chaffing. Kajaba iku, nglamar bubuk talcum utawa jeli petroleum bisa nglindhungi kulit supaya ora gesekan. Sampeyan uga kudu nganggo sandhangan sing pas. Sarung tangan lan nggunakake tutup pengawal roda bisa mbantu nyegah blister lan abrasi ing tangan sampeyan.

Ninggalake a Reply