Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Entuk dana kanggo a kursi rodha bisa dadi dalan sing mbingungake; Nanging, AS nawakake macem-macem program pendanaan. Entuk tenaga sing larang kursi rodha bisa uga angel, nanging kita bakal nemokake sawetara cara uga nyedhiyani perlu Alexa. Sadurunge tuku a kursi rodha, ngomong karo dhokter kanggo mbantu sampeyan mutusake apa jinis of kursi rodha paling apik.

A kursi roda standar regane udakara 500 dolar. Nalika kursi saben dinane bisa biaya 1,000-2,000 gumantung ing fitur dhingklik saka bantal, rodha, lan pigura. Kursi roda listrik, ing sisih liyane, beda-beda gumantung. Rata-rata, ing regane udakara 7,000 lan bisa diregani nganti 30,000.

Asuransi minangka salah sawijining cara supaya bisa larang kursi rodha listrik, nanging bisa dadi tantangan. Biasane, jangkoan asuransi bisa nutupi antarane 50-80% saka biaya. Nanging, dokter kudu ngirim dokumentasi sing dibutuhake menyang asuransi sampeyan panyedhiya. Ngamanake jangkoan iki, saka asuransi sampeyan utawa program pamrentah kayata Medicare, biasane Mbutuhake kunjungan pribadi karo dhokter sadurunge ngirim dokumen sing dibutuhake. Yen sampeyan wis disetujoni, copay bakal gumantung ing jinis rencana sing bisa didaftarkan liwat asuransi sampeyan.

Biasane, kritéria kanggo kualifikasi kanggo kursi roda finansial pitulung kalebu winates mobilitas lan kesehatan kahanan sing nyebabake kesulitan signifikan kanggo ngubengi. Wong ora bakal bisa nindakake kegiyatan saben dinane ing omah. Lan, wong bisa ngoperasikake kanthi aman a kursi rodha utawa bakal duwe pitulung sing bisa dipercaya.

Uga ana program lan asosiasi sing nawakake kulawarga murah kanthi biaya murah utawa murah kursi roda. Padha uga menehi pitulung kanggo individu sing mbutuhake a kursi rodha amarga penyakit tartamtu; mulane, kudu individu mbutuhake an kursi rodha listrik bisa uga bisa liwat dalan iki.

Mangkene ringkesan ringkes babagan sawetara program lan asosiasi kasebut:

Medicare Bagéan B:

Program iki bakal nyakup mayoritas kursi rodha listrik tindakake konsultasi dhokter. Pasien kudu memenuhi kriteria tartamtu supaya bisa lolos.

Medicaid:

Yen pasien nduweni kualifikasi, Medicaid bisa nutupi kursi rodha lan bisa uga apa wae biaya yaiku turahan sing ora dijamin Medicaid.

kursi rodha Masyarakat:

Iki digandhengake bakal Nyedhiyakake free kursi roda lan bagean. Nanging, dheweke mung nyebar ing Maryland, Virginia, lan Washington DC.

Lifenets:

Program bakal dijupuk kursi roda saiki ora digunakake lan menehi wong sing butuh ing AS.

Nggoleki dana kanggo a kursi rodha, umume, bisa mbingungake. Nanging, ana akeh sumber daya sing bisa mbantu sampeyan entuk kursi listrik sing larang. Mung butuh riset.

Mangkene informasi babagan pendanaan umume.
http://www.wheelchairnet.org/WCN_ProdServ/Funding/funding.html

Ninggalake a Reply