Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Netflix "Moxie" lan Kursi Rodha S-ERGO 125

Siapke gunting lan spidol, amarga saiki waktune melu revolusi Moxie. Film paling anyar Netflix, Moxie, ngetutake klompok wanita enom ing sekolah menengah sing saben taun kalebu dhaptar seksual lan wis cukup. Diilhami dening gerakan grrrl kerusuhan - gerakan punk feminis wiwit taun 90an - […]

Kepiye Sampeyan Bisa Golek Grant kanggo Kursi Rodha?

Kursi rodha, Kursi Roda listrik, skuter mobilitas, lan peralatan cacat liyane bisa larang regane. Mulane, akeh wong sing angel ngatasi biaya njupuk peralatan iki ing Amerika. Untunge, ana sawetara sumber pitulungan kursi rodha sing kasedhiya kanggo nutupi biaya Kursi Roda lan peralatan mobilitas liyane. Hibah minangka cara umum kanggo entuk Kursi Roda […]

Kursi roda ing Amerika Serikat

kursi roda ergo lite karo wong ing usa

Kamardikan ing mobilitas minangka salah sawijining aspek sing paling penting kanggo kualitas urip sing luwih dhuwur kanggo wong sing ora duwe kabisan. Waca ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap babagan kursi rodha ing Amerika Serikat. Napa Kursi Roda Penting? Mobilitas mandiri bisa digayuh kanthi macem-macem piranti sing gegandhengan karo mobilitas. Nanging, kaya piranti prostetik, orthotics bertenaga, […]

Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Kursi Rodha

Apa penting kanggo ngerti babagan kursi roda? Saben taun ing Paralimpiade, mayoritas kita kudu nyekseni uga ngalami prestasi olahraga sing luar biasa sajrone sawetara minggu sabanjure. Amarga ana kedadeyan kaya ngono, sing nganti tartamtu, cacat saiki wis biasane kita lakoni. Nanging, ing kana […]

Cara Kualifikasi kanggo Mupangat SSD Sawise Cedera Spinal Cord

Balung mburi

Pengin sinau, kepiye Kualifikasi kanggo Keuntungan SSD Sawise Cedera Spinal? Saben taun ana luwih saka 17,000 ciloko sumsum tulang belakang. Akeh sing disebabake kacilakan kaya kacilakan nyilem utawa kacilakan mobil. Umume kasus, ciloko Spinal Cord nyebabake ciloko permanen sing ora bisa digunakake. Sapa wae sing kerja utawa duwe […]

Ikatan karo Kewan ing kursi rodha

kursi rodha segawon

Apa sampeyan bisa dadi ikatan karo kewan ing kursi rodha? Kewan ing kursi rodha dadi konsep sing saya akrab. Saiki ana conto wedhus, wedhus, babi, terwelu, jaran mini, lan uga serigala lan kodhok nganggo rodhane. Kewan cacat sing butuh kursi roda utawa piranti mobilitas supaya bisa […]

Perusahaan kursi roda ndeleng luwih akeh proyek sing ilang COVID

foto wanita nggunakake laptop

Perusahaan kursi roda ngerteni luwih akeh proyek sing ilang taun iki luwih saka sadurunge. Kita njupuk pendekatan sing luwih jembar ing kene kanggo laporan ing 2020-2026. Ya bener. Kita kudu mriksa wektu mbesuk paling ora 5 taun. Wiwit taun 2020 dadi sejarah sing paling ala. Pandemi iki nyebabake luwih saka 1% tiwas […]

10 Tips babagan carane dadi Kursi Rodha Sehat

Ayo nyelametake carane dadi pangguna kursi roda sing sehat. Ing jagad sing akeh panganan sing ora sehat, tetep sehat dudu gaya urip sing gampang. Kajaba iku, sehat minangka pangguna kursi roda ing jagad panganan sing ora sehat iku gaya urip sing angel ditindakake. Masalah umum […]

Sugeng Liburan saka Tim BLOB kita!

merry_christmas_karman_wheelchair

Rungokake Jingle Bells sing dipentasake dening Blob Opera. Banjur mainake papat swara opera kanggo nggawe komposisi sampeyan dhewe? https://t.co/3JzaP1hhF7 liwat @googlearts - Karman Healthcare (@KarmanHC) 17 Desember 2020 Dikirim dening Karman Healthcare Inc. ing dina Jumuah, 18 Desember 2020 Main ing telpon pinter saiki! Pancen apik tenan