Kebijakan Bali & Pitakon Paling Sering

Kanggo ngolah bali kanthi efisien, mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki kanthi tliti. Gagal ngetutake pandhuan iki bisa uga nyebabake wektu tundha proses pamulangan utawa kredit sampeyan ditolak.

Produk Non Bali

  • Produk sing dituku luwih saka telung puluh (30) dina wiwit tanggal kapal
  • Dikonfigurasi kursi roda, khusus utawa adat produk sing digawe kanggo spesifikasi pelanggan utawa didol ora bisa dibalekake
  • Produk ngasilake kemasan sing wis diowahi utawa rusak, utawa ing kemasan liyane saka kemasan asli
  • Paket lan / utawa produk sing rusak, rusak, rusak utawa kahanan sing ora bisa didol
  • Pengembalian sing dilarang dening undang-undang negara *
  • Kabeh komponen kursi kudu dikembalikan ing kanthong plastik asli
  • Penerbitan nomer RMA ora njamin kredit. Penerbitan kredit gumantung karo kuitansi / paninjauan sing wis dikonfirmasi lan panrima produk RMA ing Inventaris Karman lan tundhuk katemtuan liyane saka kabijakan iki

* Saben negara duwe undang-undang Farmasi masing-masing, kabeh bali kena disetujoni saka Urusan Regulasi Karman

Apa kebijakan sampeyan?

Hubungi panyedhiya lokal utawa dealer internet saka ngendi sampeyan tuku produk Karman kanggo ngerteni kabijakan bali lan cara ngolah bali. Yen sampeyan tuku online, sampeyan bisa nemokake kabijakan panyedhiya ing situs web masing-masing. Sampeyan bisa ngrujuk Kebijakan Bali maneh yen sampeyan tuku langsung saka Karman Healthcare Inc.

Produk sing dituku saka reseller resmi, kita ora bisa proses langsung ngasilake amarga ora duwe dana. RMA mung ditanggepi kanggo dealer sing duwe akun aktif karo Karman Healthcare.

Pengiriman Cendhak lan Karusakan Barang

Klaim kekurangan, kesalahan pangiriman utawa cacat sing katon ing pamriksan individu kudu ditulis kanthi ditulis menyang Karman sajrone limang (5) dina tanggalan sawise ditampa pangiriman. Gagal panuku menehi kabar sing padha karo wektu sing padha bakal dadi panrima pengiriman sing ora memenuhi syarat.

Kerusakan utawa Kekurangan

Ing upaya nyuda potensial kanggo nundha resolusi kerusakan utawa kekurangan pratelan, pelanggan kudu ngetung kabeh kuitansi sadurunge nampa pengiriman saka operator. Salajengipun, sawise nampa produk, pengawasan kerusakan produk, kemasan lan / utawa kekurangan, kudu dicathet ing tagihan barang utawa tagihan muatan (BOL) operator kasebut lan bakal ditandatangani dening pelanggan. Produk sing rusak kudu tetep ing karton asli, yen inspeksi dibutuhake dening transportasi perusahaan.

Pelanggan kudu ngabari Karman babagan karusakan apa wae sing ana ing transit utawa kahanan sing bisa kasebut ing sajrone rong (2) dina kerja wiwit ditampa, utawa Karman ora duwe kewajiban ngolah kredit utawa ngatur ganti produk. Hubungi wakil Karman Service ing 626-581-2235 utawa wakil sales Karman kanggo laporan kerusakan utawa kekurangan.

Produk sing dikirim ing kesalahan dening Karman

Pelanggan kudu ngabari Karman babagan kesalahan utawa sengketa pengiriman sajrone rong (2) dina kerja wiwit ditampa. Produk sing dikirim kanthi kesalahan dening Karman bisa dibalekake liwat prosedur RMA, yen produk ditampa sajrone telung puluh (30) dina sawise ditampa

RMA (Wenehi Wenang Merchandise), Jadwal Fee, lan Prosedur

Otorisasi bali kudu dipikolehi sadurunge saka Karman. Ora bali apa wae sing bakal ditampa sawise patbelas (14) dina tanggalan saka tanggal invoice lan dikirim maneh sajrone 30 dina prabayar barang sing dikirim. Barang sing ditampa kanthi kredit nalika bali bakal dikenani biaya 15% kanggo mbayar / restocking lan kabeh transportasi biaya kudu dibayar prabayar.

Kanggo pesenan bali kanggo ijol-ijolan warna, ukuran, lsp. Ragad restocking bakal dikurangi dadi 10%. Pungkasan maneh sawise iku bakal dadi kasus miturut basis produk, kahanan, lan dikenani biaya wiwit 25-50% ragad restocking, ditambah minimal proses $ 25.

adatbarang-barang gaweyan ora bisa bali maneh ing kahanan apa wae. Ora ana barang sing bakal dibalekake maneh tanpa entuk nomer RMA (Otoritas Merchandise Returned) sadurunge. Nomer wewenang bali kudu ditandhani ing sisih njaba kothak lan kirim bali menyang Karman. Kabeh biaya pengiriman kalebu cara 1 saka Karman menyang pelanggan ora bakal dikreditake utawa dibalekake.

Karman bakal menehi kredit barang lan / utawa biaya penanganan kanthi pesenan asli sing dibayar dening pelanggan nalika ngasilake sing amarga ana kesalahan Karman Healthcare, lan yen kabeh barang sing ana ing faktur wis dikembalikan.

Ninggalake a Reply