Pilih wae Mbayar mengko nalika checkout ing jutaan toko online lan dibagi sampeyan mbayar 4 - siji saben rong minggu. Bebas bunga, ora ana pengaruhe ing skor kredit lan didhukung dening PayPal.*

Apa Pay in 4?

Pay in 4 minangka fitur sing ngidini sampeyan tuku dadi 4 pambayaran, kanthi pambayaran mudhun amarga transaksi lan 3 pambayaran sabanjure saben 2 minggu mengko. 

 

Apa aku bakal bisa nggunakake Pay in 4?
Kita nawakake Bayaran 4 kanggo sawetara pelanggan AS. Kasedhiyan gumantung saka negara sampeyan lan sampeyan kudu paling sethithik umur 18 taun (utawa umur mayoritas ing negara sampeyan) kanggo ndhaptar. Sampeyan uga kudu duwe akun PayPal kanthi apik utawa mbukak akun PayPal supaya bisa dilamar. 

Mbayar 4 ora kasedhiya kanggo pedagang lan barang tartamtu. Yen sampeyan milih Pay in 4 minangka metode pambayaran nalika mriksa karo PayPal, sampeyan bakal entuk proses aplikasi. Sampeyan bakal njupuk keputusan kanthi cepet, nanging ora kabeh wong bakal disetujoni adhedhasar cek internal.

Kepiye cara mbayar nganggo Pay in 4?
Pilih mung mbayar karo PayPal nalika sampeyan blanja kanthi online lan yen transaksi sing cocog, sampeyan bakal weruh Pay in 4 minangka salah sawijining cara pambayaran sing kasedhiya. Cukup aplikasi kanggo rencana Pay in 4 mung sawetara langkah, entuk keputusan cepet, lan rampung mriksa.

Apa jumlah tuku sing nduweni kualifikasi kanggo Pay in 4?
Sampeyan bisa nggunakake Pay in 4 kanggo nilai kréta Blanja sing layak antara $ 30 nganti $ 1,500. 

Apa syarat lan katemtuan kanggo rencana Pay in 4?
Sampeyan kudu maca perjanjian utangan Pay in 4 plan sadurunge ngirim aplikasi. Sampeyan bakal ndeleng link menyang perjanjian utangan nalika milih ndhaptar Pay in 4 nalika checkout. Sampeyan uga bakal duwe opsi kanggo download perjanjian utangan. 

Sawise rencana diwiwiti, kita bakal ngirim email sing ngemot informasi penting babagan rencana Pay in 4, kalebu cara nemokake kesepakatan utang sampeyan.

Apa ana biaya sing gegandhengan karo Pay in 4?
Ora ana biaya kanggo milih mbayar karo Pay in 4, nanging yen sampeyan telat karo mbayar, sampeyan bisa uga dikenani biaya pungkasan.

Suwene aku bakal mbayar Pay in 4 plan?
Rencana individu bakal suwene luwih saka 6 minggu. Bayaran sithik kudu ditanggung nalika transaksi lan 3 pambayaran sabanjure bakal dijupuk saben 15 dina sabanjure. 

Ing endi bisa mbayar nganggo Pay in 4?
Pay in 4 kasedhiya kanggo digunakake ing pedagang sing dipilih nalika PayPal ditampa. Transaksi bisa digawe ing kabeh mata uang sing didhukung PayPal, ora mung USD. Kanggo transaksi ora nganggo USD, PayPal bakal kanthi otomatis ngonversi jumlah transaksi dadi USD nalika checkout sadurunge menehi rencana Pay in 4. Biaya konversi mata uang bakal ditrapake kaya sing wis ditemtokake ing Perjanjian Pangguna PayPal.

OR

Aja Entuk Minat yen sampeyan mbayar kabeh sajrone 6 wulan tuku $ 99 utawa luwih nalika mriksa nganggo Kredit PayPal.

Bunga bakal dikenani biaya menyang akun sampeyan wiwit tanggal tuku yen saldo ora dibayar kanthi lengkap sajrone periode promosi. Pembayaran minimal saben wulan dibutuhake.

Tundhuk persetujuan kredit. 

"Karman Healthcare minangka produsen inovasi kursi roda utama ing negara"

Priksa laris!

Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Sale!
New

Kursi Roda Motor

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Sale!
$109.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

802-DY - 30 lbs

$185.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO PENERBANGAN-TP 18

$870.00
Karman nyedhiyakake kursi roda lengkap, wong mlaku, rol, kursi roda & skuter listrik, kursi roda mandhiri, regulator oksigen, keamanan kamar mandhi lan produk perawatan omah liyane.

Babagan Produk Kesehatan Karman

Kursi Rodha Manual lan Daya

At Karman®, kita duwe luwih saka 100 model, jinis, variasi kursi roda sing bisa dipilih. Kita duwe pilihan akeh Kursi Rodha Manual, kalebu Kursi Rodha Pengangkutan, Kursi Rodha Standar, Kursi Rodha Ringan, Kursi Roda Ultra Ringan, Kursi Rodha Ergonomis lan liyane. Milih kategori, model, warna utawa malah titik rega iku penting kanggo pangguna pungkasan kanthi apresiasi “state of the art” mobilitas produk Aja lali mriksa paten kita S-ERGO Sistem Kursi S-Wangun Kita setya golek kursi sing sampurna kanggo panggunaan seumur hidup kanthi nyenengake, mobilitas lan opsi kompetitif. Kita ing Karman®  kene lan darmabakti kanggo kabeh kabutuhan. Kita malah nawakake Kursi Rodha Ngadeg ngubengi campuran produk kanthi level penawaran sing paling dhuwur ing mobilitas kursi rodha babagan.  

Awan lan Walking Aids

Karman Kesehatan®  produk nyedhiyakake pasar perawatan jangka panjang kanthi penawaran produk total sing kalebu amben, perabotan, kamar mandhi, mobilitas, pernafasan, kursi dialisis, perawatan pasien, peralatan transfer lan transportasi. Ngembangake industri jasa, klompok perawatan jangka panjang nawakake macem-macem program sing fokus ing desain interior, cilaka pangurangan lan kepatuhan fasilitas.

Keunggulan Liwat mobilitas

Kanggo luwih saka 20 taun kemajuan ing Manufaktur lan Desain Kursi Roda & mobilitas Produk, Karman® terus inovasi lan timbal ing Dhuwur Quality Produk lan regane ora ana tandhingane.  Moto kita, "Kaunggulan liwat mobilitas", tegese kita unggul nggawa kepuasan kanggo para pelanggan liwat kursi produk sing tahan lama, apik gayane, lan nyaman banget. Aja lali ngunjungi kaca kebangkrutan sing khusus kanggo Kursi Rodha Ergonomis lan Bantal Busa memori kanggo njamin kenyamanan maksimal.

Ninggalake a Reply