Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Narik tab kanggo kursi roda, uga dikenal minangka Pop Tabs kanggo Kursi roda, minangka inisiatif sing nyengkuyung masarakat nglumpukake tab cincin ing sisih ndhuwur kaleng omben-omben standar aluminium lan ngganti kursi rodha. Nanging, ana akeh pitakon lan prihatin babagan inisiatif iki. Uga, ana kedadeyan sing nyathet babagan tab narik kursi roda sampun dhawah.

Maneka negara ngluncurake macem-macem program kanggo nglumpukake tab pop aluminium kasebut kayata "Simpen 1000 tab cincin," "EARTH Proyek," lan "Rings for Life." Kabeh nyengkuyung masarakat kanggo daur ulang supaya ora mung mupangate Bumi, nanging bisa nulungi wong sing butuh. Inisiat kayata kabeh diwiwiti kanthi desas-desus. Dipercaya manawa ana wong sing nglumpukake tab pop kanggo nyumbang menyang Yayasan Ginjel Nasional kanggo mbantu mbayar perawatan dialisis. Iki cabang kanggo nyumbang tab tarik kanggo tungkai buatan lan kursi roda.

Dadi, kenapa narik tab? Maneh, internet nggawe akeh wong percaya yen iki regane luwih akeh tinimbang bisa, kabeh padha regane nalika daur ulang amarga kabeh mau digawe saka aluminium. Nanging, ing sisih liyane, akeh amal sing milih nglumpukake tab tinimbang komplong amarga mbutuhake papan panyimpenan luwih sithik lan luwih resik. Ing istilah regane ing tab narik, 1500 tab bobote udakara 1 pon sing regane udakara dolar. Siji kudu nglumpukake akeh tab supaya cukup kanggo nutupi biaya saka kursi rodha. Mungkin iki minangka bagean saka daya tarik proyek kaya kasebut.

Akeh sing nyoba ngetutake garis besar proyek iki kudu ati-ati karo amal utawa pusat daur ulang sing digunakake. Biasane, angel golek wong transportasi tab narik menyang pusat daur ulang utawa nemokake pusat sing bakal nampa amarga ora kabeh pusat nindakake. Yen dheweke nemokake pusat sing bakal nggunakake daur ulang tab penarik, amarga pancen bisa didaur maneh, mengko ditemokake yen dheweke ora cukup kanggo nutupi biaya saka kursi rodha.

Iki ora ateges narik tab kanggo kursi rodha yaiku ora ono Ana program sing saiki ana ing Kanada sing diarani Pop Tags kanggo Kursi roda. Miturut situs web, dheweke wis nglumpukake 64 yuta tab lan wis peralatan sumbangan kanggo 14 bocah, lan 8 taun kursi roda daur ulang total aluminium 54,138 pon wiwit Juli 2018. Saben situs web kasebut, "Robert Hampson Tabs for Kids Fund bisa ngoleksi dana kanggo tuku piranti aksesibilitas kanggo bocah-bocah. Iki ditindakake kanthi asosiasi Easter Seals Ontario. " Uga ana omah Ronald McDonald sing nindakake proyek sing padha kaya sing iki.

Kabeh, ora mung bisa nyimpen tab narik kursi roda kasurung daur ulang lan tulungi wong sing butuh, nanging bisa nggabungake komunitas nalika rampung kanthi bener.

http://poptabsforwheelchairs.ca/

Ninggalake a Reply