Karman iku Kabar Privasi Global

Paling Anyar Dianyari: 9 Maret 2020

Privasi sampeyan penting kanggo Karman, mula kita wis nggawe Kabar Privasi Global ("Wara-Wara") sing nerangake cara nglumpukake, nggunakake, nyampekano, transfer, simpen, lan jaga informasi pribadi sampeyan supaya sampeyan duwe kabeh prekara sing dibutuhake kanggo milih sing pas kanggo sampeyan nggunakake kita kursi roda utawa layanan. Kita setya tundhuk karo hukum perlindungan data sing ditrapake lan hukum nasional sing ditrapake ing negara sampeyan manggon, makarya utawa manggon ing endi wae ("Undhang-undhang sing Dianggo").

Kabar iki ditrapake kanggo Kursi roda kadhaptar ing Our Bagean Produk uga liyane Karman Kursi roda sing nuduhake Warta iki. Yen digunakake, tembung umum "Produk" kalebu layanan, situs web, aplikasi, piranti lunak lan piranti Karman lan anak perusahaan. Kanggo mbantu sampeyan nemokake informasi sing sampeyan butuhake, kita wis nuduhake Kabar iki dadi bagean sing relevan.

Sampeyan duwe hak tartamtu babagan carane Karman nggunakake informasi pribadi sampeyan. Sampeyan bisa maca babagan hak-hak sampeyan ing bagean Hak-Hak lan Pilihan sampeyan lan sampeyan uga dihubungi.

Sapa Controller Nalika Ngolah Informasi Pribadi?

Yen digunakake, istilah "Controller" kalebu wong utawa organisasi sing nemtokake tujuan kanggo ngolah informasi pribadi, kalebu cara proses. Nalika Karman nggunakake informasi kanggo tujuan kayata layanan online, nindakake perbaikan lan perawatan, lan nindakake kegiatan pemasaran tartamtu, kita dadi Controller.

Yen digunakake, istilah "Prosesor" kalebu wong utawa organisasi sing nindakake proses kanggo kontroler. Nalika Karman nampa informasi sampeyan saka bakul utawa toko kanggo nggawe produk khusus sampeyan, kita dadi Prosesor atas jenenge.

Apa Informasi sing Dikumpulake Babagan Sampeyan?

Kapan nggunakake kita Kursi roda utawa sesambungan karo kita, kita nglumpukake informasi babagan sampeyan sing digunakake kanggo macem-macem tujuan. Tujuan kasebut kalebu nyedhiyakake layanan sing sampeyan wis njaluk lan komunikasi karo sampeyan, nanging uga bisa ngembangake Kursi roda lan nggawe dheweke luwih apik.

Kita nglumpukake informasi pribadhi babagan sampeyan nalika pesen karo dealer sampeyan Kursi roda. Kita uga nglumpukake nalika ndhaptar layanan online apa wae. Kita nglumpukake informasi pribadi kanggo nggawe, ngoperasikake lan ngapikake Kursi roda, nyedhiyakake pengalaman pribadi kanggo sampeyan lan supaya sampeyan aman. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara nggunakake informasi pribadi, waca bagean sing judhul Kepiye Cara Nggunakake Informasi Sampeyan? lan Kita Kursi roda.

Kita nglumpukake kategori informasi pribadi ing ngisor iki gumantung saka produk utawa layanan sing digunakake:

  • Informasi identitas

Informasi identitas kalebu jeneng ngarep, jeneng mburi, jeneng pangguna utawa pengenal sing padha, tanggal lahir, lan jenis kelamin sampeyan. Kita nglumpukake informasi identitas nalika sampeyan, panganyang, utawa klinik sampeyan njaluk layanan, nalika sampeyan njaluk panjaluk, utawa nalika ngirim keluhan. Ing sawetara kasus, kita nampa informasi identitas saka dealer utawa klinik nalika pesanan produk wis diselehake.

  • Informasi kontak

Informasi kontak kalebu alamat email, alamat surat, utawa nomer telpon. Kita nglumpukake informasi kontak nalika sampeyan njaluk layanan, njaluk panjaluk, utawa menehi keluhan. Ing sawetara kasus, kita nampa informasi kontak saka dealer utawa klinik nalika kursi rodha pesenan dilebokake. Ing kasus paling umum, kita nglumpukake informasi pribadi iki minangka prosesor utawa rekan bisnis saka dealer utawa klinik sampeyan; Nanging, ana kedadeyan sing tumindak minangka kontroler utawa panyedhiya layanan entitas sing ora katutupan nalika ngolah informasi iki, kayata penanganan keluhan, pangopènan produk, proses akuntansi, lsp.

  • Informasi pangukuran

Sajrone evaluasi klien, kita nglumpukake pangukuran awak kanggo menehi a kursi rodha adat cocog karo spesifikasi lan kabutuhan sampeyan. Nalika sampeyan memesan produk papan lan posisi tartamtu, kita nganakake pemetaan titik tekanan adat pas karo kursi lan kabutuhan posisi.

  • Informasi transaksi

Informasi transaksi kalebu rincian babagan sejarah pesenan, kalebu produk lan bagean, lan rincian produk lan layanan liyane sing wis dituku saka kita.

  • Informasi mlebu

Sadurunge ndhaptar kanggo ngakses piranti lunak lan aplikasi, sampeyan utawa dokter kudu ndhaptar akun nganggo produk ("Peran Panganggo"). Informasi sing dikoleksi ing proses registrasi kalebu jeneng lan alamat email sampeyan. Peran Panganggo sampeyan kudu disetujoni dening Karman. Sawise ndaftar lan Dhaptar Pangguna wis disetujoni, sampeyan bakal nampa jeneng pangguna lan sandhi.

  • Informasi teknis

Informasi teknis kalebu alamat protokol internet (IP), kredensial login, jinis browser lan versi, setelan lan lokasi zona wektu, jinis lan versi plug-in browser, sistem operasi lan platform lan teknologi liyane ing piranti sing digunakake kanggo ngakses situs web iki lan produk online kita.

  • Informasi panggunaan

Informasi panggunaan kalebu rincian babagan cara nggunakake situs web, produk lan layanan. Iki kalebu regimen papan lan posisi nalika ndhaptar Pelatih Seating Virtual.

  • Informasi kesehatan

Yen sampeyan wis ndhaptar layanan online apa wae, kita nglumpukake informasi kanggo pihak klinik utawa panyedhiya layanan kesehatan sing sampeyan pilih kanggo ngirim lan njaga Kursi roda, kalebu informasi babagan panggunaan saka Kursi roda, waca ing Our kursi rodha bagean kanggo informasi luwih lengkap babagan jinis informasi sing ana gandhengane karo kita Kursi roda sing kita kumpulake.

Nalika nindakake bisnis, kita bakal nampa lan nggawe cathetan sing ngemot informasi kesehatan winates. Informasi kesehatan apa wae sing dikoleksi ora dikombinasikake karo data saka Produk liyane utawa digunakake kanggo tujuan liyane tanpa idin sing jelas. Contone, kita ora bakal nggunakake informasi kesehatan kanggo masarake utawa ngiklanake Produk karo sampeyan tanpa idin sing jelas.

  • Informasi lokasi

Karman nawakake produk adhedhasar lokasi sing mbutuhake idin eksplisit sadurunge diaktifake. Kanggo nyedhiyakake Produk adhedhasar lokasi kasebut, kita nglumpukake, nggunakake, lan nuduhake data lokasi sing pas karo sampeyan, wali legal, dealer, utawa klinik sampeyan kanthi idin. Informasi sing dituduhake kalebu lokasi geografis nyata-wektu sampeyan kursi rodha nalika piranti GPS diuripake. Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni koleksi data lokasi ing piranti ing aplikasi smartphone My Karman, ing situs web My Karman, kanthi ngubungi dealer, utawa ngubungi kita.

  • Informasi saka sensor piranti

Karman nawakake kursi roda listrik nganggo sensor sing bakal nglumpukake data babagan lokasi sampeyan, kursi rodha jarak tempuh, status batere, informasi pangopènan, data diagnostik, lan data layanan babagan Kursi roda sing sampeyan gunakake lan ditampa saka Karman sawise diaktifake. Sensor iki ora aktif nalika nampa kekuwatan kursi rodha lan bisa diaktifake miturut panjaluk sampeyan. Dealer sampeyan bisa menehi informasi babagan cara ngaktifake sensor piranti.

Informasi babagan panggunaan saka Kursi roda kadang diklumpukake atas jeneng klinik utawa panyedhiya layanan kesehatan kanggo mbantu sampeyan ing perawatan khusus. Gumantung saka Produk, sampeyan bisa ngontrol data sensor apa sing bisa digunakake piranti lan aplikasi kanthi ngubungi dealer utawa ngirim email menyang privacy@KarmanHealtcare.com.

Kepiye Cara Nggunakake Informasi Sampeyan?

Jinis informasi pribadi babagan sampeyan sing diproses gumantung saka layanan lan Kursi roda sing sampeyan gunakake. Mangga waca bagean Produk Kami kanggo informasi luwih lengkap babagan informasi pribadi sing bisa dikumpulake dening Produk tartamtu.

Syarat ukum

Karman nyimpen informasi pribadhi kanggo memenuhi syarat legal, kayata miturut peraturan pembukuan utawa kanggo netepake kewajiban nglaporake sing dibutuhake dening Peraturan Alat Medis EU lan Administrasi Pangan lan Obat-obatan AS (FDA) kanggo Produsen Piranti Medis ditrapake kanggo pangguna liyane. Pangolahan iki adhedhasar kewajiban ukum miturut ukum sing ditrapake. Mangga deleng bagean sing judhul Kewajiban Hukum lan Pengungkapan Legal kanggo informasi luwih lengkap babagan persyaratan hukum.

Komunikasi

Komunikasi sing Diperlokake

Saka wektu kanggo wektu, kita nggunakake informasi pribadi kanggo ngirim kabar penting, kayata komunikasi babagan Kursi roda lan pangowahan kanggo syarat, kahanan, lan kabijakan. Amarga informasi kasebut perlu kanggo Karman kanggo njaga kualitas Produk, supaya sampeyan menehi informasi babagan hak privasi sampeyan, netepi kewajiban kontrak karo sampeyan, lan njamin keamanan sampeyan kanthi nggunakake piranti kanthi bener, sampeyan bisa uga ora milih komunikasi kasebut. Pangolahan iki adhedhasar tujuan kapentingan Karman sing sah utawa kontrak karo sampeyan.

Komunikasi Pilihan

Informasi pribadi sing dikoleksi uga ngidini, yen sampeyan dadi pelanggan, tetep dikirim ing woro-woro produk Karman paling anyar, nganyari piranti lunak, lan acara sing bakal teka. Pangolahan iki adhedhasar minat sah kanggo komunikasi karo sampeyan. Komunikasi kasebut ora opsional. Yen sampeyan ora pengin mlebu ing mailing list, sampeyan bisa milih kapan wae ngubungi kita utawa milih metu kanthi ngeklik tautan langganan ing email.

Panggunaan Internal

Kita nggunakake informasi pribadi kanggo mbantu nggawe, ngembangake, ngoperasikake, ngirim, lan ngapikake Kursi roda; lan ndeteksi lan nglindhungi saka kesalahan, penipuan, utawa kegiatan ilegal liyane. Pangolahan iki adhedhasar kontrak karo sampeyan utawa tujuan kapentingan Karman sing sah.

Kita uga nggunakake informasi pribadi kanggo tujuan internal kayata audit, analisis data, lan riset kanggo nambah Kursi Rodha Karmans lan komunikasi pelanggan; nglakokake Perjanjian Lisensi pangguna Akhir ("EULA"); mbisakake klinik lan panyedhiya layanan kesehatan kanggo nglacak lan menehi armada Produk Karman, nalika layanan lokasi diaktifake; lan ngetrapake sistem tagihan kanggo Produk Karman. Pangolahan iki adhedhasar tujuan kapentingan Karman sing sah, kontrak karo sampeyan, utawa idin lan panggunaan layanan My Karman sing jelas.

Kita nyoba supaya mung nggunakake informasi pribadi minimal sing dibutuhake kanggo nindakake tugas kasebut lan ing pirang-pirang kasus, kita mung nggunakake informasi sing wis dingerteni, anonim, utawa jeneng samaran.

Informasi saka sensor piranti

Karman nggunakake informasi sampeyan saka sensor piranti aktif menyang:

  • Nyedhiyakake saran babagan klinik utawa panyedhiya layanan kesehatan babagan cara lan kapan sampeyan nggunakake fungsi kursi listrik produk kayata tenaga ngiringake, recline listrik, utawa sikil sing ngunggahake listrik isih ana. Pangolahan iki adhedhasar idin eksplisit lan panggunaan layanan My Karman.
  • Nyedhiyakake dhukungan kanggo panggunaan macem-macem Produk Karman, kayata perbaikan layanan, penggantian bagean, lan pitulungan teknis karo layanan online. Pangolahan iki adhedhasar kontrak karo sampeyan.
  • Gawe lisensi kanggo nambah teknologi sing dilisensi. Pangolahan iki adhedhasar kewajiban ukum.
  • Ngatasi asil klinis. Pangolahan iki adhedhasar idin eksplisit lan panggunaan layanan My Karman.
  • Gampangake kepatuhan produk Karman karo protokol klinis. Pangolahan iki adhedhasar kewajiban ukum.
  • Ngaktifake panganyang lan dokter kanggo nglacak lan nyedhiyakake armada Kursi Rodha Karman. Pangolahan iki adhedhasar idin eksplisit lan panggunaan layanan My Karman. Ngleksanakake sistem tagihan kanggo Produk Karman. Pangolahan iki adhedhasar kontrak karo sampeyan.

Apa Kita Jual Informasi Sampeyan?

Ora. Karman ora bakal adol, nyewa, transfer, nyampekano utawa ora ngidini panggunaan informasi pribadi sampeyan dening pengiklan utawa pihak katelu liyane, kajaba kanggo klinik utawa panyedhiya layanan kesehatan, utawa kaya sing kasebut ing bagean Pengungkapan menyang Pihak Ketiga .

Apa Kita Tetep Data?

Karman nyimpen informasi pribadi sampeyan mung yen perlu kanggo tujuan sing diterangake ing Kabar iki. Kita nyimpen lan nggunakake informasi pribadi minangka prelu kanggo netepi kewajiban legal lan peraturan, kayata nglaporake sing dibutuhake dening Peraturan Alat Medis AS lan Administrasi Pangan lan Obat-obatan AS (FDA) kanggo Produsen Piranti Medis ditrapake kanggo pangguna liyane. Kita uga njaga lan nggunakake informasi pribadi sampeyan sing dibutuhake kanggo ngrampungake perselisihan lan ngetrapake kesepakatan lan kabijakan hukum. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik retensi, hubungi kami.

Cookie lan Teknologi Liyane

Kita nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo mbantu nganalisis kegiatan online tartamtu lan nambah Produk. Contone, panyedhiya layanan kasebut mbantu ngukur kinerja saka Kursi roda utawa nganalisa kegiatan pengunjung. Kita ngidini operator layanan iki nggunakake cookie kanggo nindakake layanan iki kanggo Karman. Penyedia layanan pihak katelu kudu tundhuk karo Kabar iki.

Informasi sing diklumpukake yaiku alamat Internet Protocol (IP) utawa pengenal sing padha. Sampeyan bisa ngeset browser supaya ora nampa cookie lan situs web bakal menehi katrangan cara mbusak cookie saka browser. Nanging, ing sawetara kasus, sawetara fitur situs web bisa uga ora asil.

Cara sing digunakake kanggo mblokir cookie bakal gumantung karo browser web sing digunakake. Konsultasi karo "Bantuan" utawa menu sing cocog ing browser web sampeyan kanggo instruksi. Sampeyan uga bisa asring ngganti setelan sing ana gandhengane karo jinis cookie tartamtu. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi www.aboutcookies.org or www.allaboutcookies.org.

Nggunakake cookie umume ora gegandhengan karo informasi pribadi. Nanging, yen informasi non-pribadi digabung karo informasi pribadi, kita nganggep informasi gabungan minangka informasi pribadi kanggo tujuan Pemberitahuan iki.

Jinis Cookie sing Digunakake

  • Cookie sing ketat banget: cookie iki perlu supaya situs web bisa dienggo lan ora bisa dipateni ing sistem kita. Biasane mung disetel kanggo nanggepi tumindak sing digawe miturut panjaluk kanggo layanan, kayata nyetel pilihan privasi, mlebu utawa ngisi formulir. Sampeyan bisa nyetel browser kanggo mblokir utawa menehi tandha babagan cookie kasebut, nanging sawetara bagean situs ora bakal bisa digunakake. Cookie kasebut ora nyimpen informasi sing bisa dingerteni dhewe.
  • Cookie kinerja: cookie kasebut ngidini kita ngetung kunjungan lan sumber lalu lintas, saengga bisa ngukur lan ningkatake kinerja situs. Dheweke mbantu kita ngerti kaca sing paling populer lan paling populer lan ndeleng kepiye pengunjung bisa ngubengi situs kasebut. Kabeh informasi sing dikoleksi cookie kasebut dikumpulake lan dadi anonim. Yen sampeyan ora ngidini cookie kasebut, kita ora bakal ngerti kapan sampeyan wis ngunjungi situs lan ora bisa ngawasi kinerjane.
  • Cookie Pariwara lan Target: cookie iki bisa disetel liwat situs dening mitra pariwara. Perusahaan kasebut bisa digunakake dening perusahaan kasebut kanggo nggawe profil kapentingan lan nuduhake pariwara sing relevan ing situs liyane. Dheweke ora langsung nyimpen informasi pribadi, nanging adhedhasar ngidentifikasi browser lan piranti internet kanthi unik. Yen ora ngidini cookie kasebut, sampeyan bakal nemoni pariwara sing kurang ditarget.
  • Cookie Media Sosial: cookie kasebut disetel dening macem-macem layanan media sosial sing wis ditambahake ing situs iki supaya sampeyan bisa nuduhake konten karo kanca lan jaringan. Dheweke bisa nglacak browser liwat situs liyane lan nggawe profil sing sampeyan pilih. Iki bisa mengaruhi konten lan pesen sing sampeyan tingali ing situs web liyane sing dibukak. Yen sampeyan ora ngidini cookie kasebut, sampeyan ora bisa nggunakake utawa ndeleng alat nuduhake iki.

Google Analytics lan Ukur Quantcast

Kita nggunakake Google Analytics lan Ukur Quantcast kanggo nyimpen informasi babagan cara pangguna nggunakake situs web supaya bisa nambah lan menehi pengalaman panganggo sing luwih apik marang para pengunjung. Google Analytics minangka sistem panyimpenan informasi pihak katelu sing nyathet informasi babagan kaca sing dikunjungi, suwene sampeyan ana ing kaca tartamtu lan situs web umume, cara sampeyan tekan situs kasebut lan apa sing sampeyan klik nalika ana ing kono. Cookie iki ora nyimpen informasi pribadi babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat, lsp. Lan kita ora nuduhake data ing sanjabane Karman. Sampeyan bisa ndeleng kabijakan privasi Google Analytics ing link ing ngisor iki: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Sampeyan bisa ndeleng kabijakan privasi Ukur Quantcast ing link ing ngisor iki: https://www.quantcast.com/privacy/

Alamat IP

Alamat IP utawa Protokol Internet minangka alamat angka unik sing diwenehake menyang komputer nalika mlebu ing internet. Alamat IP sampeyan wis mlebu nalika ngunjungi situs, nanging piranti lunak analitis mung nggunakake informasi iki kanggo nglacak pirang-pirang pengunjung saka macem-macem wilayah.

Apa Dasar Ukum kanggo Proses?

Kita gumantung ing basis hukum ing ngisor iki kanggo nggunakake informasi pribadi sampeyan:

Kinerja Kontrak

Yen dibutuhake kanggo nyedhiyakake produk utawa layanan, kayata:

  • Mbangun utawa nggawe produk sing disesuaikan nalika pesen
  • Verifikasi identitas sampeyan nalika ngubungi utawa njaluk panjaluk
  • Ngolah transaksi tuku
  • Konfirmasi lan verifikasi rincian pesanan sampeyan karo sampeyan, dealer, utawa klinik
  • Nganyari sampeyan, dealer, utawa dealer klinik babagan status pesenan, kaya sing dibutuhake
  • Ngidini sampeyan ndhaptar produk selaras karo kabijakan babar pisan
  • Nyedhiyakake dhukungan teknis lan pelanggan.

Minat sing Sah

Apa tujuane kanggo kepentingan sah, kayata:

  • Ngatur produk lan layanan lan nganyari cathetan
  • Kanggo nindakake lan / utawa nyoba kinerja, produk, layanan lan proses internal
  • Kanggo ngetutake pandhuan lan praktik paling apik kanggo pamrentah lan badan pangaturan
  • Kanggo manajemen lan audit operasi bisnis kalebu akuntansi
  • Kanggo nindakake ngawasi lan nyimpen cathetan komunikasi karo sampeyan lan staf (pirsani ing ngisor iki) • Kanggo riset lan analisis pasar lan statistik berkembang
  • Kanggo komunikasi pemasaran langsung babagan produk lan layanan sing relevan. Kita bakal ngirim pemasaran kanthi SMS, email, telpon, postingan lan media sosial lan saluran digital (contone, nggunakake WhatsApp lan HubSpot)
  • Tundhuk karo kontrol sing cocog, kanggo nyedhiyakake wawasan lan analisis para pelanggan menyang mitra bisnis minangka bagean saka nyedhiyakake produk utawa layanan, ngewangi kita ningkatake produk utawa layanan, utawa kanggo netepake utawa kanggo nambah operasional bisnis
  • Ing ngendi kita kudu nuduhake informasi pribadi karo wong utawa organisasi supaya bisa mbukak bisnis utawa tundhuk karo kewajiban sing sah lan / utawa peraturan. Ing kabeh kasus sing kapentingan legal dipercaya minangka dhasar sing sah, kita bakal njupuk langkah-langkah kanggo mesthekake yen sah kapentingan ora kalah karo prasangka hak lan kebebasan sampeyan.

Kewajiban Hukum

Kanggo netepi kewajiban legal miturut hukum sing ditrapake, kayata:

  • Nyimpen cathetan kanggo tujuan pajeg
  • Nanggapi subpoenas utawa pesenan sing narik kawigaten
  • Nyedhiyakake informasi menyang panguwasa umum.
  • Nglaporake kewajiban karo entitas hukum
  • Aktivitas audit kaya sing dibutuhake miturut ukum

idin

Kanthi idin utawa idin sing jelas, kayata:

  • Komunikasi pemasaran langsung
  • Ngirim nganyari produk utawa tandha teknis
  • Ngirim komunikasi pemasaran lan informasi babagan produk, layanan lan aset anyar
  • Komunikasi karo sampeyan babagan, lan ngatur partisipasi sampeyan ing kontes, tawaran utawa promosi;
  • Nyuwun pendapat utawa saran sampeyan, nyedhiyakake kesempatan kanggo nyoba piranti lunak;
  • Ngolah kategori informasi khusus pribadi kayata babagan kesehatan sampeyan, yen sampeyan pelanggan sing rentan

Kepentingan Umum

Kanggo kepentingan umum, kayata:

  • Ngolah kategori informasi pribadi sampeyan kayata kesehatan, informasi cathetan pidana (kalebu tuduhan pelanggaran), utawa yen sampeyan pelanggan sing rentan

Pengungkapan menyang Pihak katelu

Karman mung bakal nuduhake informasi pribadi lan informasi panggunaan produk karo klinik utawa panyedhiya layanan kesehatan lan karo dealer Karman sing adol Kursi Rodha Karman nalika sampeyan wis ngaktifake layanan sing nglumpukake informasi kasebut. Kanggo rincian liyane babagan topik ing ngisor iki utawa praktik pihak katelu umume, hubungi kami.

Kita uga nglumpukake informasi atas jenenge klinik utawa panyedhiya layanan kesehatan sing sampeyan pilih kanggo ngirim lan njaga Kursi roda, kalebu informasi babagan panggunaan Produk.

Gumantung marang produk utawa layanan, kita nyampekano informasi pribadi:

  • Kanggo panyedhiya layanan pihak katelu sing nindakake layanan kanggo pihak kita, kayata perusahaan hosting web, vendor surat, panyedhiya analytics, lan panyedhiya teknologi informasi.
  • Kanggo penegak ukum, panguwasa pamrentah liyane, utawa pihak katelu (ing njero utawa njaba yurisdiksi sampeyan manggon) kaya sing diidini utawa dibutuhake dening ukum ukum apa wae sing bisa ditrapake kanggo kita; minangka kasedhiya ing kontrak; utawa kaya sing kita pikirake perlu kanggo nyedhiyakake layanan hukum. Ing kahanan kasebut, kita kudu ngupayakake sampeyan sadurunge kita nyampekano informasi sing bisa ngidentifikasi sampeyan utawa organisasi sampeyan, kajaba ana kabar sadurunge dilarang dening ukum sing ditrapake utawa ora mungkin utawa wajar ing kahanan kasebut.
  • Kanggo panyedhiya layanan, penasehat, mitra transaksi sing potensial, utawa pihak katelu liyane sing ana gandhengane karo pertimbangan, negosiasi, utawa ngrampungake transaksi sing dipikolehi utawa gabung karo perusahaan liyane utawa kita adol, likuidasi, utawa transfer kabeh utawa bagean saka aset kita.

Pambocoran Administratif

Karman nuduhake informasi pribadi lan informasi panggunaan produk karo pihak katelu sing nyedhiyakake layanan kanggo Karman, kayata ngolah informasi, manajemen data pelanggan, riset pelanggan lan layanan liyane sing padha. Kita mrentah pihak katelu kasebut kanggo nglindhungi informasi sampeyan lan diwajibake, miturut kesepakatan tertulis, supaya tumindak miturut pandhuane, ngetutake undang-undang sing ditrapake lan ngetrapake langkah-langkah teknis lan organisasi sing cocog kanggo nglindhungi informasi pribadi.

Pengungkapan Internal

Karman nuduhake informasi pribadi lan informasi panggunaan produk karo anak perusahaan internal sing dadi pengontrol utawa pemroses gabungan. Karman minangka perusahaan global kanthi divisi ing saindenging jagad. Asile, informasi pribadi sampeyan bisa uga diproses dening divisi, kayata ing EMEA, Asia, utawa Amerika kaya sing diterangake ing bagean Transfer Data Internasional.

Pengungkapan Legal

Sampeyan bisa uga kudu - miturut ukum, proses ukum, pengadilan, lan / utawa panjaluk saka panguwasa umum lan pamrentah ing utawa njaba negara sampeyan - kanggo Karman kanggo nyampekano informasi pribadi sampeyan. Kita uga kudu nyampekano informasi babagan sampeyan yen kita nemtokake manawa kanggo tujuan keamanan nasional, penegak ukum, utawa masalah liyane sing penting publik, pambocoran kasebut perlu utawa cocog. Nalika nampa panjaluk informasi, kita njaluk disertakake dokumen legal sing cocog kayata surat panggilan utawa surat telusuran. Kita yakin transparan kaya ukum sing ngidini informasi sing dijaluk saka kita. Kita kanthi tliti mriksa panjaluk apa wae kanggo njamin dhasar legal sing sah, lan kita mbatesi tanggepan mung kanggo penegak ukum data sing sah kanggo investigasi tartamtu.

Pengungkapan Operasional

Kita uga nyampekano informasi babagan sampeyan yen nemtokake manawa pambocoran kasebut perlu banget kanggo ngetrapake EULA; kanggo nglindhungi operasi utawa pangguna liyane; utawa yen kita diwajibake nglakoni undang-undang, aturan, peraturan, subpoena, utawa proses hukum liyane. Kajaba iku, yen ana reorganisasi, penggabungan, bangkrut utawa adol, kita bakal ngirim kabeh informasi pribadi lan informasi panggunaan produk sing dikumpulake menyang pihak katelu sing relevan, yen cocog.

Kita Kursi roda

Karman minangka perusahaan internasional kanthi macem-macem Kursi roda kasedhiya gumantung ing wilayah sampeyan manggon. Ing ngisor iki minangka dhaptar produk sing ditawakake Karman kanthi regional lan ing sawetara kasus global. Kanggo pitakon babagan produk sing ana ing dhaptar, hubungi dealer utawa klinik kanggo informasi lengkap. Sampeyan uga bisa ngubungi kita.

Situs web lan piranti lunak

Situs web lan piranti lunak nggunakake informasi pribadi winates gumantung saka panggunaan Produk. Informasi pribadi winates bisa diklumpukake saka sampeyan, dealer, utawa panyedhiya layanan kesehatan sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake pengalaman sing dipersonalisasi, nambah kapercayan layanan, nglawan spam utawa malware liyane, utawa ngapikake fitur lan fungsi situs web utawa piranti lunak. Kita ora nggunakake data kanggo pariwara utawa tujuan komersial sing padha tanpa idin sing jelas.

Wilayah Bisnis Amerika

Amerika Serikat

Minangka pabrikan piranti medis, Karman bisa uga dadi panyedhiya layanan kesehatan nalika nemtokake jinis utawa ukuran piranti sing dibutuhake kanggo pasien tartamtu. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik sing gegandhengan karo HIPAA, hubungi kami ing: privacy@KarmanHealthcare.com.

Hak Tilik California

Kode Sipil California 1798.83 ngidini warga California njaluk informasi tartamtu babagan pambocoran Informasi Pribadi menyang pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung. Kanggo njaluk panjaluk kasebut, hubungi kami ing: privacy@KarmanHealthcare.com.

Undhang-undhang California supaya kita nyritakake babagan tanggapan Karman menyang browser web "Aja Lacak" sinyal utawa mekanisme liyane sing nyedhiyakake konsumen bisa nindakake pilihan babagan koleksi informasi sing bisa dingerteni pribadi (kaya istilah kasebut ing hukum California) babagan online konsumen kegiyatan Kita Kursi roda saiki ora ndhukung kode "Aja Lacak". Yaiku, Karman saiki ora nanggapi utawa njupuk tindakan babagan panjaluk "Aja Lacak".

Hak-hak lan Pilihan Sampeyan

Sampeyan duwe hak tartamtu babagan informasi pribadi sing dijaga babagan sampeyan. Uga nawakake pilihan tartamtu babagan informasi pribadi sing dikumpulake saka sampeyan, cara nggunakake informasi kasebut, lan cara komunikasi karo sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan hak-hak sampeyan kaya sing kasebut ing ngisor iki, utawa pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kami.

Sampeyan bisa nggunakake hak apa wae kanthi ngubungi utawa ngirim formulir panjaluk. Sampeyan ora kudu mbayar ragad kanggo ngakses informasi pribadi (utawa nggunakake hak liyane); nanging, kita bisa uga dikenani biaya yen panjaluk sampeyan jelas ora ana dhasar, bola-bali utawa kakehan. Utawa, kita bisa nolak tundhuk marang panjaluk sampeyan ing kahanan kasebut.

Kita bisa uga njaluk informasi tartamtu saka sampeyan supaya bisa ngonfirmasi identitas lan njamin hak ngakses informasi pribadi (utawa nggunakake hak-hak liyane). Iki minangka langkah keamanan supaya informasi pribadhi ora diwartakake marang sapa wae sing ora duwe hak nampa. Sampeyan uga bisa ngubungi sampeyan kanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan panjaluk sampeyan supaya nyepetake tanggepan.

Kita nyoba nanggapi kabeh panjaluk sing sah sajrone siji wulan tanggalan. Kadhangkala, butuh wektu luwih saka siji wulan tanggalan yen panjaluk sampeyan rumit banget utawa sampeyan wis njaluk sawetara panjaluk. Ing kasus iki, kita bakal ngabari lan tetep nganyari.

Hak Diwenehake Babagan Cara Nggunakake Informasi Pribadi

Sampeyan duwe hak dilaporake babagan cara nggunakake lan nuduhake informasi pribadi sampeyan. Penjelasan iki bakal diwenehake kanthi ringkes, transparan, dingerteni lan gampang bisa diakses format lan bakal ditulis nganggo basa sing jelas lan jelas.

Hak Ngakses Informasi Pribadi

Sampeyan duwe hak kanggo entuk konfirmasi manawa ngolah informasi pribadi sampeyan, akses menyang informasi pribadi lan informasi babagan informasi pribadi sampeyan digunakake. Hak kanggo ngakses informasi pribadi bisa uga diwatesi ing sawetara kahanan kanthi syarat ukum lokal. Kita bakal nanggapi kabeh panjaluk kanggo ngakses, ngowahi, utawa mbusak informasi pribadhi sampeyan kaya sing disyarake karo persyaratan hukum lokal. Kanggo nggunakake hak kasebut, hubungi kami.

Hak kanggo Nduwe Informasi Pribadi sing Ora akurat utawa Diowahi

Sampeyan duwe hak ndandani informasi pribadi sing ora akurat utawa lengkap. Yen wis nyampekano informasi pribadi sing relevan karo pihak katelu, kita bakal njupuk langkah sing cukup kanggo ngandhani koreksi pihak katelu yen bisa

Hak Nduwe Informasi Pribadi

Mbusak ing Kahanan Tamtu Sampeyan duwe hak njaluk informasi pribadi sampeyan dirusak yen: • informasi pribadi ora dibutuhake maneh kanggo tujuan sing diklumpukake utawa diproses liyane.

  • sampeyan mbantah pemrosesan informasi pribadi sampeyan, sesuai karo hak obyek sampeyan lan kita ora duwe kepentingan sah sing overriding
  • yen informasi pribadi wis diproses kanthi ora sah dening kita
  • informasi pribadi sampeyan kudu mbusak supaya tundhuk karo kewajiban legal miturut ukum sing ditrapake.

Kita bakal nimbang saben panjalukan kanthi tliti miturut syarat-syarat hukum apa wae sing ana gandhengane karo proses informasi pribadi sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan hak pambusakan, hubungi kami.

Hak kanggo Watesan Pangolahan Informasi Pribadi

Sampeyan duwe hak kanggo matesi proses data pribadi ing kahanan tartamtu. Iki kalebu nalika:

  • sampeyan kontes akurasi informasi pribadi, lan kita kudu matesi proses sajrone wektu tartamtu supaya bisa verifikasi akurasi data sing relevan
  • proses ora sah, lan sampeyan njaluk watesan panggunaan tinimbang mbusak informasi pribadhi
  • kita ora butuh informasi pribadi maneh kanggo keperluan proses kaya sing wis ditemtokake ing bagean Kepiye Cara Nggunakake Informasi Sampeyan ing Kabar iki, nanging informasi pribadhi sing sampeyan butuhake kanggo nggawe, ngleksanani utawa mbela legal pratelan
  • sampeyan wis mbantah proses miturut apa sing ditemtokake ing bagean Hak kanggo Objek, lan verifikasi alesan sing sah isih ditundha

Hak kanggo Portabilitas Data

Ing kahanan tartamtu, sampeyan bisa njaluk salinan salinan informasi pribadi babagan sampeyan sing wis diwenehake (kayata ngrampungake formulir utawa menehi informasi liwat situs web). Hak portabilitas data mung ditrapake yen pangolahan adhedhasar idin sampeyan utawa yen data pribadi kudu diproses kanggo nggawe kontrak lan proses kasebut ditindakake kanthi cara otomatis (yaiku kanthi elektronik).

Hak kanggo Objek kanggo proses

Sampeyan duwe hak kanggo mbantah proses Informasi pribadi sampeyan ing kahanan tartamtu, kalebu ing endi:

  • kita ngolah data pribadi adhedhasar kapentingan sing sah utawa kanggo nindakake tugas kanggo kepentingan umum
  • kita nggunakake data pribadi kanggo tujuan pemasaran langsung
  • informasi lagi diproses kanggo riset ilmiah utawa sejarah utawa statistik. Yen sampeyan njaluk nggunakake hak kanggo mbantah, kita ora bakal ngolah informasi pribadi maneh kajaba bisa nuduhake alasan sing kuat lan sah kanggo proses kasebut sing ngilangi kepentingan privasi.

Yen sampeyan ora gelem ngolah pemasaran langsung, kita ora bakal nindakake proses kasebut maneh.

Ing kahanan tartamtu, sanajan sampeyan mbantah proses tartamtu, kita bisa nerusake pangolahan kasebut yen diidini utawa diwajibake ditindakake miturut ukum sing ditrapake, kayata nalika kudu memenuhi syarat legal utawa kanggo netepi kewajiban kontrak sing ana gandhengane karo wong sing wis terdaftar.

Komunikasi Marketing

Kita pengin ngirim informasi babagan produk lan layanan sing bisa narik kawigaten sampeyan. Sampeyan bisa ngandhani supaya ora ngirim komunikasi pemasaran kapan wae liwat email kanthi ngeklik tautan langganan langganan email sing sampeyan tampa saka kita utawa ngubungi kita kaya sing wis ditemtokake ing "Contact Us”Ing ngisor iki.

Menehi lan Mundur idin

Sampeyan dijaluk menehi idin kanggo ngolah informasi pribadi sampeyan. Yen pamrosesan ditindakake adhedhasar idin sampeyan, pangolahan kasebut ditulis ing Kabar iki lan miturut pandhuan kaya sing kasebut ing kene.

Sampeyan bisa narik idin sing sadurunge diwenehake kanggo ngolah informasi pribadi sampeyan. Yen wis narik idin, kita bakal mandheg ngolah informasi pribadi sing ana gandhengane karo idin lan kanthi jelas sing dicantumake kaya ing kene.

Elinga, sanajan sampeyan mbatalake idin kanggo tujuan pamrosesan tartamtu, kita bisa uga terus ngolah informasi pribadi liyane kanggo tujuan liyane supaya bisa duwe alesan legal liyane. Iki bisa kalebu pangolahan kanggo netepi kewajiban kontrak sing gegandhengan karo sampeyan babagan Produk utawa nalika duwe kewajiban legal miturut hukum sing ditrapake kanggo nindakake.

Cara Ngleksanani Hak Sampeyan

Sampeyan bisa nggunakake hak apa wae sawayah-wayah kanthi ngubungi utawa ngirim formulir panjaluk. Elinga yen kita bisa ngubungi sampeyan lan njaluk konfirmasi identitas sampeyan supaya ora nyampekano informasi pribadi sampeyan marang wong sing ora sah. Kita bisa uga njaluk sampeyan nemtokake panjaluk sampeyan sadurunge nindakake tumindak. Sawise dikonfirmasi identitas sampeyan, kita bakal nangani panjaluk sampeyan miturut undang-undang sing ditrapake. Elinga, sanajan sampeyan ora setuju karo pemrosesan informasi pribadi tartamtu, kita bisa nerusake pangolahan yen diidini utawa diwajibake ditindakake miturut ukum, kayata yen dibutuhake kanggo memenuhi syarat ukum.

Perlindhungan Data Kanggo Bocah

Kita setya nglindhungi data bocah lan menehi pilihan babagan data bocah utawa ora digunakake. Kita ngetutake undang-undang perlindungan data global amarga ana gegayutane karo privasi bocah sing ditrapake kanggo Produk Karman, kayata Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online Anak Amerika Serikat. Kita ora sengaja nglumpukake informasi pribadi saka bocah-bocah tanpa idin saka wong tuwa utawa wali.

Yen sampeyan yakin manawa bisa nglumpukake informasi pribadi saka wong sing umur nembelas (16) taun, utawa umur minimal sing padha gumantung karo yurisdiksi sampeyan, tanpa idin saka wong tuwa utawa wali, wenehi ngerti nggunakake cara sing diterangake ing bagean Hubungi Kami lan kita bakal njupuk langkah sing tepat kanggo neliti lan ngatasi masalah kasebut kanthi cepet.

Perlindhungan Data lan Keamanan Keamanan

Kita nggunakake teknologi standar industri, kayata firewall, teknik enkripsi, lan prosedur otentikasi, antara liya, sing dirancang kanggo nglindhungi keamanan informasi pribadi lan kanggo nglindhungi akun lan sistem Karman saka akses sing ora sah.

Sanajan kita ngupayakake njaga keamanan informasi pribadi sampeyan, ora ana langkah keamanan sing sampurna, lan ora bisa njamin manawa informasi pribadi sampeyan ora bakal diungkapake kanthi cara sing ora cocog karo Pemberitahuan iki (kayata, minangka asil saka tumindak sing ora sah dening pihak katelu sing nglanggar ukum utawa Kabar iki).

Karman ora tanggung jawab kanggo tuntutan utawa kerugian apa wae sing ana gandhengane karo panggunaan utawa penyalahgunaan ID Panganggo amarga kegiatan pihak katelu ing sanjabane kontrol Karman utawa amarga gagal njaga kerahasiaan lan keamanan ID Panganggo . Kita ora tanggung jawab yen ana wong liya ngakses akun sampeyan liwat informasi registrasi sing dipikolehi saka sampeyan utawa amarga sampeyan nglanggar Pemberitahuan iki utawa EULA. Yen sampeyan duwe masalah sing gegandhengan karo keamanan, waca email privacy@KarmanHealthcare.com.

Pangowahan mbesuk

Karman bisa nganyari Kabar iki saben wektu. Yen kita ganti kanthi cara material, kabar bakal dikirim ing situs web kita uga karo Kabar sing dianyari.

Apa sing kedadeyan yen ana pangowahan kepemilikan?

Informasi babagan pelanggan lan pangguna, kalebu informasi pribadi, bisa dituduhake lan ditransfer minangka bagean saka gabungan, akuisisi, penjualan aset perusahaan utawa transisi layanan menyang panyedhiya liyane. Iki uga ditrapake yen ora ana insolvensi, bangkrut utawa panrima sing cathetan pelanggan lan pangguna bakal ditransfer menyang entitas liyane minangka asil saka proses kasebut.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakon utawa kuatir babagan Kabar Karman utawa ngolah data utawa yen sampeyan pengin menehi keluhan babagan kemungkinan nglanggar undang-undang privasi lokal, hubungi kami nggunakake rincian kontak ing ngisor iki:

PEGAWAI PRIVASI

KARMAN HEALTHCARE, INC

19255 SAN Jose AVENUE

KOTA INDUSTRI, CA 91748

privacy@KarmanHealthcare.com

Sampeyan uga bisa ngubungi kita liwat telpon ing nomer dhukungan pelanggan sing relevan. Kabeh komunikasi kasebut ditliti, lan balesan ditanggepi yen bisa cepet. Yen sampeyan ora puas karo wangsulan sing ditampa, sampeyan bisa uga ngirim komplain menyang regulator sing relevan ing wilayah sampeyan. Yen sampeyan takon, kita bakal nyoba supaya bisa menehi informasi sing dibutuhake.