Sinau kenapa Sistem Perisai Microt Aegis luwih apik tinimbang liyane.


Bedane Perisai Mikroba Aegis

  • Nyedhiyakake perlindungan saka bakteri, jamur lan ambu sing gegandhengan.
  • Ngontrol utawa ngilangi ambu sing ora enak, noda sing ora katon, lan rusak produk.
  • Ora nggawe lingkungan sing nyebabake mikro-organisme adaptif.
  • Ora ngresiki utawa pindhah menyang kulit.
  • Kapercayan luwih saka 25 taun panggunaan aman lan efektif.
  • Ora ana arsenik, timah, logam abot, utawa fenol polimlorin.
  • Digunakake kanthi sukses ing aplikasi kinerja dhuwur sing paling penting yaiku keamanan lan kinerja kayata klambi kamar sing resik lan kain medis.

Ditambani vs. Permukaan sing Ora Ditangani

AEGIS Microb Shield unik minangka tambahan kain sing menehi tumindak antibakteri aktif ing permukaan sing dirawat. Tumindak mateni kuman minangka asil saka lapisan polimer mikro, kanthi mekanik ngrusak bakteri, jamur, jamur lan alergen nalika kontak. AEGIS ora ngemot bahan kimia, ora dikonsumsi dening mikroorganisme, lan tetep efektif kanggo umure produk.

Ramah lingkungan & Antibakteri

Ora kaya antibakteri liyane, AEGIS Microb Shield ora ningkatake adaptasi mikroba. AEGIS inert, hypoallergenic, lan ora beracun.

 

Perisai Mikroba Nolak Tumindak Mikroba

Minangka diagram ing sisih tengen ditampilake, Aegis Microb Shield tumindak minangka lapisan pedhang kanggo mbela pertumbuhan mikroba. Amarga ikatan kimia sing luar biasa (ikatan kovalen) polimer terikat ora larut utawa ora stabil. Ikatan unik ngasilake polimer antimikroba ÆGIS dadi bagean integral saka landasan.

Siji mikir ing "Perisai Anti-Mikroba AEGIS®"

  1. Pingback: Boots & Sepatu Hiking Paling apik ing 2018 - Top 10 Kita - BestSpy

Komentar wis ditutup.