Konferensi & Simposium Pendidikan Tahunan TravisTravisCaresEventImage
Babak Rock, TX
Marriot Austin Utara
2/18/2014 – 2/19/2014

Apa sampeyan profesional ing industri sing kepengin sinau babagan kemajuan teknologi ing Custom Alat Kesehatan & Rehab & Omah? Apa sampeyan duwe pitakon babagan pangowahan dana lan kabijakan pungkasan? Gabung karo Travis Medical kanggo inspirasi lan pendhidhikan Ukuran Texas ing Konferensi Travis Cares 2014. Konferensi kasebut bakal duwe ruang pameran, kursus pendhidhikan terus, lan pamicara utama - mung kanggo sawetara sawetara sorotan sing ditawakake.

Expo Kemampuan - Los Angeles                                                          KemampuanExpo-LA
Los Angeles, CA
Pusat Konvensi Los Angeles
2/28/2014 – 3/2/2014

Expo Kemampuan minangka CELEBRATION saka apa sing bisa ditindakake!

Bayangake kabeh sing sampeyan butuhake, kabeh ana ing sangisore atap! Luwih saka 30 taun, Abilities Expo wis dadi sumber komunitas Komunitas penyandang cacat, kulawarga, senior, veteran lan profesional kesehatan. Saben acara mbukak mata kanggo teknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi anyar lan kesempatan anyar kanggo ngganti uripmu.

Expo Kemampuan - Atlanta                                                                                                                     KemampuanExpo-GA
Atlanta, GA
Aula Pusat Kongres Dunia Georgia C4
3/14/2014 – 3/16/2014

Expo Kemampuan minangka CELEBRATION saka apa sing bisa ditindakake!

Bayangake kabeh sing sampeyan butuhake, kabeh ana ing sangisore atap! Luwih saka 30 taun, Abilities Expo wis dadi sumber komunitas Komunitas penyandang cacat, kulawarga, senior, veteran lan profesional kesehatan. Saben acara mbukak mata kanggo teknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi anyar lan kesempatan anyar kanggo ngganti uripmu.

Expo Kemampuan - Chicago                                                                    KemampuanExpo-IL
Chicago, IL
Pusat Konvensi Renaissance Schaumberg
6/27/2014 – 6/29/2014

Expo Kemampuan minangka CELEBRATION saka apa sing bisa ditindakake!

Bayangake kabeh sing sampeyan butuhake, kabeh ana ing sangisore atap! Luwih saka 30 taun, Abilities Expo wis dadi sumber komunitas Komunitas penyandang cacat, kulawarga, senior, veteran lan profesional kesehatan. Saben acara mbukak mata kanggo teknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi anyar lan kesempatan anyar kanggo ngganti uripmu.

Expo Kemampuan - Houston                                                                        KemampuanExpo-TX
Houston, TX
Pusat Reliant, Aula E.
7/25/2014 – 7/27/2014

Expo Kemampuan minangka CELEBRATION saka apa sing bisa ditindakake!

Bayangake kabeh sing sampeyan butuhake, kabeh ana ing sangisore atap! Luwih saka 30 taun, Abilities Expo wis dadi sumber komunitas Komunitas penyandang cacat, kulawarga, senior, veteran lan profesional kesehatan. Saben acara mbukak mata kanggo teknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi anyar lan kesempatan anyar kanggo ngganti uripmu.

Veteran Nasional kursi rodha Games                                                    NVWG
Philadelphia, PA
Premis
8/12/2014 – 8/17/2014

Para Veteran Nasional kursi rodha Games (NVWG) minangka program olahraga lan rehabilitasi kanggo para veteran layanan militer sing nggunakake kursi roda kanggo kompetisi olahraga amarga Ari balung mburi ciloko, amputasi utawa masalah neurologis tartamtu. Narik luwih saka 500 atlit saben taun, NVWG minangka taunan paling gedhe kursi rodha acara olahraga ing jagad iki. Panyiar acara kasebut duwe komitmen kanggo nambah kualitas gesang lan nuwuhake kesehatan sing luwih apik liwat olahraga lan kompetisi.

KTT veteran Amerika sing lumpuh                                   PVASUMMIT
Las Vegas, NV
Hotel Paris Las Vegas
8/26/2014 – 8/28/2014

KTT kasebut bakal nggabungake pimpinan terkenal saka kedokteran, perawatan kesehatan, kabijakan, lan pamrentah kanggo njelajah lan ngetrapake strategi holistik kanggo nguatake kelanjutan perawatan pasien. Karman minangka peserta sing bangga karo acara iki lan organisasi Veteran Amerika sing lumpuh. PVA duwe rekor trek sing dawa kanggo mbantu ngowahi urip lan nggawe masa depan sing luwih cerah kanggo kabeh wong sing urip nganggo penyakit SCI lan penyakit sing gegandhengan.

Expo Kemampuan - Boston                                                                  KemampuanExpo-MA
Boston, MA
Aula Pusat Konvensi Boston C
10/5/2014 – 10/7/2014

Expo Kemampuan minangka CELEBRATION saka apa sing bisa ditindakake!

Bayangake kabeh sing sampeyan butuhake, kabeh ana ing sangisore atap! Luwih saka 30 taun, Abilities Expo wis dadi sumber komunitas Komunitas penyandang cacat, kulawarga, senior, veteran lan profesional kesehatan. Saben acara mbukak mata kanggo teknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi anyar lan kesempatan anyar kanggo ngganti uripmu.

REHACARE INTERNASIONAL                                                                                                       REHACARE
Düsseldorf, Jerman
Pameran Dagang lan Kongres
10/08/2014 – 10/10/2014

REHACARE minangka pameran perdagangan sing paling penting ing saindenging jagad kanggo rehabilitasi, pencegahan, kalebu lan perawatan kanggo para profesional industri, pabrikan lan konsumen. Luwih saka 30 taun, nggawe platform lan titik pertemuan sing ideal kanggo komunikasi antarane pimpinan pasar ing industri, pendatang anyar sing inovatif ing bidang produk lan layanan, uga kanggo organisasi sosial, klompok swadaya lan institusi non-komersial.

Expo Kemampuan - San Jose                                                                          KemampuanExpo-CA
San Jose, CA
Pusat Konvensi San Jose McEnery
11/21/2014 -11/23/2014

Expo Kemampuan minangka CELEBRATION saka apa sing bisa ditindakake!

Bayangake kabeh sing sampeyan butuhake, kabeh ana ing sangisore atap! Luwih saka 30 taun, Abilities Expo wis dadi sumber komunitas Komunitas penyandang cacat, kulawarga, senior, veteran lan profesional kesehatan. Saben acara mbukak mata kanggo teknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi anyar lan kesempatan anyar kanggo ngganti uripmu.