Pitakon Produk & Dhukungan

Kursi roda Karman sing pas kanggo aku?
Ing Karman, kita duwe luwih saka 100 model kanggo manual kursi roda kanggo milih saka. Umumé, yen sampeyan bisa nyengkuyung dhewe ing kursi rodha, sampeyan bakal pengin sing paling ringan paling nyaman kursi rodha kasedhiya Sinau luwih lengkap babagan kabeh kategori sing kasedhiya banjur pilih miturut bobot produk lan anggaran. Mangkene sawetara kategori lan informasi kanggo review sampeyan:

Kursi Rodha Pengangkutan

transportasi kursi roda minangka pilihan sing cocog kanggo ngeterake wong menyang lan saka papan sing pengin dituju. A kursi roda transportasi umume luwih sempit lan luwih entheng tinimbang a kursi roda standar, dadi pilihan sing tepat kanggo alangan sing sempit lan entri sempit. Ana bedane antarane pucuk kita Crash Diuji S-ERGO transportasi seri kursi roda lan uga produk kelas ekonomi. Sawetara pilihan apik kalebu ERGO LITE lan S-115TP. Kita uga duwe kursi rodha digawe kanggo lelungan, TV-10B.

Kursi Rodha Bobot Standar

Paling bobot standar kursi roda diwiwiti saka 34 pon, a kursi roda bobot standar iku pilihan sing cocog nalika mbutuhake kursi rodha sing ora bakal asring digunakake; umume 3 jam utawa kurang saben dina lan ora asring transfer. Pilihan lengkap kasedhiya saka model paling dhasar kanthi legrest lan armrests nganti kursi roda sing duwe legrests munggah pangkat opsional lan armrests dipindhah. Uga ana model aksesoris opsional kanggo nambah kursi rodaBantal umpluk lan / utawa Bantal Gel nyedhiyakake kenyamanan tambahan.

Kursi Rodha Ringan

Kanthi bobot udakara 25-34 kilogram, kita kursi roda entheng iku pilihan sing cocog nalika sampeyan butuh kursi rodha sing luwih kerep digunakake, yen sampeyan butuh pilihan khusus, utawa yen atimu nyetel pigura tartamtu lan / utawa kombinasi warna kain pelapis. Kategori iki kalebu kabeh, kanthi entheng kursi roda kanthi rega kompetitif. Iki kursi roda nawakake luwih akeh pilihan lan umume nyaranake supaya perbandingan karo kategori langkah sabanjure yaiku kita kursi roda bobot ultralight endi pokok mobilitas peralatan lan fitur paling apik.

Kursi Roda Ultralightweight

Iki kategori saka kursi roda endi dununge sing paling apik. Kanthi kursi rodha bobot nganti 14.5 pon lan kasedhiya ing kalorone S-ERGO lan kanthi gampang model super ringan, bobot ultralight kursi rodha kanggo pangguna full-time sing nuntut kinerja lan sing pengin paling entheng kursi rodha bisa uga gampang nyopir lan ngangkut barang dhewe. Ing kategori iki, sampeyan bakal duwe sawetara fitur sing ora nate ditemokake ing pesaing kayata standardisasi tes kacilakan ing Model S-ERGO lan ton saka pilihan lan aksesoris ora ditawakake ing kategori dhasar liyane ing kursi rodha opsi.

Kursi Rodha Aktif

Kita ERGO ATX nawakake paling apik ing kombinasi kursi rodha disiplin manufaktur. Kritikus kasebut kalebu nanging ora diwatesi kanggo nyetel, kaku, ultra entheng, kenyamanan, lempitan, gaya lan kinerja sing luar biasa. Ultralightweight kita kursi rodha kategori ora duwe kompromi karo departemen R&D sing nyurung teknik lan kapabilitas manufaktur paling anyar lan transfer menyang sampeyan ing dalan.

Kursi Rodha Miring / Miring

Mbalik sing reclining utawa dikenal kanthi jeneng "back back" kursi rodha minangka pilihan sing cocog kanggo sing nggunakake akeh wektu ing kursi rodha amarga nawakake luwih akeh posisi kanggo nenggak. Lan a kursi rodha miring nawakake posisi alternatif lan relief tekanan kanggo wong-wong sing mbutuhake relief tekanan luwih lanjut kanggo panggunaan a kursi rodha. Kaloro kategori kasebut kanthi efektif nyuda bobot saka pesaing tradisional mula elinga nalika blanja kanthi rega.

Kursi Roda Tugas abot

Bariatric Kita kursi rodha duwe tutup bobot maksimum 800 kilogram kursi rodha tugas abot bisa nampung meh kabeh pangguna kanthi jembar kursi maksimal 30 ″. Karman nggawa macem-macem tugas abot kursi roda, saka ekonomi kursi roda transportasi bariatric, kanggo model khusus sing bisa dikonfigurasi / khususKita uga duwe kursi roda bariatric paling entheng ing industri kanthi jembar lan tutup bobot.

Kursi Rodha Ngadeg

Ngadeg ing a kursi rodha minangka salah sawijining produk sing paling berpengaruh sing wis dirancang lan diprodhuksi nalika upaya ngidini mobilitas mboten saget njupuk nyawa bali menyang tangan. Kita ora mandheg mung ngidini wong ngadeg ing kursi rodha; kita nggawe produk rega paling kompetitif ing kategori sing nyebabake ekonomi menyang omah saben dinane. Waca liyane babagan kabeh keuntungan, sumber pendanaan, lan opsi keuangan yen sampeyan kepengin kursi rodha ngrewangi sampeyan ngadeg.
Apa bedane pigura S-ERGO lan sistem lelenggahan tradisional?
Sistem Kursi S-Wangun Kita nawakake akeh kaluwihan tinimbang standar kursi roda manual kursi. Ora mung tekanan sing disebar kanthi rata ing sikil lan mburi, uga nawakake papan lenggah sing luwih stabil lan nyegah luncuran maju.  Kursi ergonomis Berbentuk S pisanan ing donya dikembangake khusus kanggo kenyamanan lan ergonomis. Kanthi luwih saka 22 paten lan diluncurake minangka Produk Global, produk unik iki bisa ngatasi tekanan, nyuda geser lan ningkatake dedeg piadeg sing apik. Kabeh pigura S-ERGO kita dites CRASH. Tantangan iki ditemokake kanthi ngelingi Bobot Ultralight, Ergonomis, Kenyamanan, lan Keselamatan lan kanthi produk pungkasan nyetel bar sing paling dhuwur kualitas bisa uga Sinau luwih lengkap babagan opsional opsional sing diobati dening AEIGIS® nyediakake sistem lelenggahan ditutupi anti-mikroba. [hr] [/ toggle] [judhul pilihan = "Kepiye bantal kursi AEIGIS® sing diuntungake lan apa sejatine?"] Klik tautan lan video ing ngisor iki sing terus dikatutake AEIGIS® teknologi lan aja lali nonton video kasebut. Komplek lan teknis, nanging supaya tetep gampang, ngerti sing paling apik ing pasar lan kita bangga nampilake.  Klik kene kanggo video. Kabeh AEIGIS® bantal bisa dicuci mesin lan bisa garing. Umume bisa dicopot kanthi gampang tanpa alat.
Apa kaluwihan Aluminium Kelas T-6 mungsuh Aluminium utawa Baja liyane?
Pound kanggo pound, 6061-T6 luwih kuat tinimbang sawetara baja lan mesthi luwih entheng. Kasunyatane mung minangka logam kekuatan tinggi sing uga digunakake kanggo nggawe Pesawat Udara. Nyedhiyakake kekuatan kanggo bobot rasio sing luwih dhuwur kanggo mindhah keuntungan kanggo pangguna pungkasan. Iki minangka bahan sing luwih larang, nanging sampeyan paling pantes lan kita padha ngadeg ing mburi. Iki sebabe kita Warranty Lifetime Limit standar kanggo kabeh Bingkai S-ERGO.
Apa Bingkai S-ERGO Diuji Crash ISO 7176-19?
YES, bangunan a kursi rodha ora mung ngelas pigura lan dipasang bareng. Temokake géomètri sing paling efektif lan metode las sejatine minangka seni. Kita ora nate ngorbanake keamanan, nyatane, kita luwih unggul minangka salah sawijining manufaktur sing nggawe praktik standar ditemokake ing kabeh industri. Bingkai S-ERGO. Wacan Lanjut babagan CRASH TEST WC19 vs ISO7176 / 19 Pitakon: Apa bedane ANSI / RESNA WC19 lan ISO 7176/19? Jawaban: Wangsulan sing gampang kanggo pitakonan iki yaiku netepi a kursi rodha kanthi ANSI / RESNA WC19 (mengko diarani WC19) tegese tundhuk karo ISO 7176-19 (sabanjure diarani 7176-19) kanthi rong pangecualian babagan a) kritéria kanggo kunjungan kepala mburi dummy tes lan b) sing diidini jarak tambahan saka kursi rodha poin aman, nanging kosok baline ora bener. Nanging, sadurunge mangsuli pitakon iki kanthi luwih rinci, kudu ditekan yen ANSI / RESNA WC19 (WC19) lan ISO 7176/19 dikembangake bebarengan lan ana koordinasi lan korespondensi sing signifikan ing antarane Kelompok Kerja RESNA kursi rodha Komite Standar sing dikenal minangka Subkomite ing kursi roda lan transportasi (SOWHAT) lan Kelompok Kerja 6 ISO TC73 SC1. Nyatane, akeh kepemimpinan lan penulis kanggo rong standar kasebut asale saka individu sing padha. Sanajan ana pertukaran informasi lan diskusi sing cukup gedhe ing antarane rong klompok pangembangan standar kasebut, lan kabeh upaya kanggo nyelarasake loro standar kasebut sajrone pangembangan sing meh padha, ana sawetara bedane ing rong dokumen kasebut. Bedane kasebut utamane babagan lingkup sing luwih winates kursi rodha ukuran sing dilindhungi dening ISO 7176-19, sing saiki ora kasedhiya kanggo tes bocah kursi roda, lan gegayutan karo desain lan persyaratan kinerja kajaba tes pengaruh frontal 48-kph, 20-g. Ana uga salah sawijining prabédan utama kanggo nganakake tes pengaruh frontal amarga WC19 nemtokake lan, nyatane, mbutuhake panggunaan tali tipe tali patang titik kanggo nggayuh kursi rodha ing platform sled. Yen dibandhingake, ISO 7176-19 mbutuhake kursi rodha diamanake kanthi tali tali tipe papat sing tundhuk karo tes pengaruh frontal ISO 10542, sing bisa dadi tali komersial utawa tali pengganti. Lingkup Standar Standar kasebut beda-beda sajrone ISO 7176-19 sing saiki digunakake kanggo wong diwasa kursi roda kanggo tes sing ditindakake nggunakake piranti uji antropomorfik 168-pon (ATD), sing luwih dikenal minangka dummy tes kacilakan pria diwasa pertengahan. WC19 uga ditrapake kanggo bocah kursi roda kanggo bocah-bocah umur enem taun utawa luwih, mula kasedhiya kanggo tes pengaruh frontal nggunakake ukuran ATD cocog liyane sing cedhak, nanging ing sangisore, bobot bobot ndhuwur kanggo kapasitas desain kursi rodha. Mangkono, bocah cilik kursi rodha bisa dites menyang WC19 nanging ora bisa dites kanthi resmi dadi 7176-19 ing wektu saiki. (Elinga yen 7176-19 saiki lagi diubah lan versi anyar bakal kalebu bocah kursi roda ing Lingkup). Syarat Desain Poin Aman Kaloro standar kasebut kalebu sarat desain sing padha babagan jinis lan nomer kursi rodha nilai aman, ing kalorone standar kasebut mbutuhake kursi rodha nyedhiyakake patang titik aman kanggo keamanan nggunakake papat-tali, tali tipe-jinis sing cocog karo spesifikasi geometri struktural sing padha. Nanging, standar kasebut beda-beda gegayutan karo géomètri bukaan saéngga WC19 luwih diwatesi. Utamane, bukaan titik aman kanggo WC19 dawane 50-nganti-60 mm lan ambane 25 nganti 30 mm, dene bukaan sing dibutuhake 7176-19 kudu luwih saka 50 mm lan luwih saka 25 mm jembaré. Dadi, bukaan sing dawane luwih saka 60 mm lan / utawa jembaré luwih saka 30 mm bakal sesuai karo 7176-19 nanging ora karo WC19. Kabeh bukaan aman sing tundhuk karo WC19, Nanging, tundhuk karo 7176-19. Standar kasebut uga nemtokake manawa titik-titik aman kasebut kudu ana ing zona tartamtu sing ana gandhengane lan lemah. Zona kasebut padha karo tampilan sisih kanggo loro standar kasebut nanging beda ing tampilan ndhuwur. WC19 saiki ngidini titik aman ing jarak 100 mm saben liyane, nanging 7176-19 ora ngidini luwih saka 250 mm. WC19, saiki, direvisi lan persyaratan jarak lateral WC19 bakal padha karo sing ana ing 7176-19 ing versi anyar. kursi rodha-Batesan Sabuk Anchored Bentenipun utama ing syarat desain loro standar yaiku WC19 sing kudu kursi rodha nyedhiyakake kursi rodha pendhudhuk karo pilihan saka nggunakake a kursi rodha- sabuk puteran sing dikelola lan sing a kursi rodhasabuk puteran sing diparkir bisa digunakake tinimbang sabuk lap berlapis kendaraan ing tes pengaruh frontal. 7176-19 ngidini a kursi rodha kanggo nyedhiyakake, lan bakal diuji kacilakan, a kursi rodhasabuk puteran-franchise, utawa malah kursi rodhaSabuk pangkal lan pundhak sing dikepengini (kaya WC19), nanging ora mbutuhake. Nanging, syarat desain kanggo kursi rodhasabuk puteran-franchise padha kanggo loro standar. kursi rodha ukuran lan Konfigurasi WC19 uga nyedhiyakake syarat desain babagan ukuran, massa, lan konfigurasi a kursi rodha. The kursi rodha kudu:
  1. nyedhiyakake postur lenggah kanthi sudut kursi 30 derajat utawa kurang menyang vertikal (contone, a mobilitas piranti sing ngidini postur recline mung ora tundhuk),
    1. duwe massa total kurang saka 182 kg (400 pon),
    2. duwe dimensi sakabèhé nalika diukur miturut ANSI / RESNA WC-93 (standar kanggo dimensi sakabèhé maksimum) saéngga dawa lan jembaré maksimum ora ngluwihi 1300 mm nganti 700 mm.
ISO 7176-19 ora nemtokake watesan kursi rodha ukuran, massa, utawa konfigurasi babagan postur lelenggahan. Syarat Kinerja  Loro standar kalebu syarat kinerja kanggo kursi roda kanggo:
  1. tes pengaruh frontal 48-kph
    1. aksesibilitas poin aman nggunakake pengukur pancing standar
Uga, kaloro standar kasebut kalebu syarat kinerja kanggo kursi rodhapengendalian sabuk-tutup (yen diwenehake ing 7176-19 lan dibutuhake dening WC19) adhedhasar ECE Reg. 16 utawa FMVSS 209 ing 7176-19 lan ing FMVSS 209 ing WC19. Nanging, WC19 nemtokake sawetara syarat kinerja liyane sing ora kalebu ing 7176-19, kalebu:
  • tes kanggo dalan sing cetha lan jarak sing cedhak,
  • tes kanggo stabilitas lateral (utawa gerakan lateral tenan),
  • tes kanggo muter radius adhedhasar Bagean 5 ANSI / RESNA kursi rodha nyoba, lan
  • tes kanggo kursi rodha akomodasi kanggo nahan sabuk jangkar kendaraan.
Kajaba tes sing cetha / cetha, tes tambahan kasebut minangka syarat pambocoran, dudu sarat sing lulus / gagal, yaiku kursi rodha pabrikan kudu nyritakake asil tes ing literatur presale. Metode Tes Dampak Frontal Syarat kinerja utama lan paling penting kanggo loro standar yaiku kinerja sing memuaskan ing tes pengaruh frontal 48-gph, 20-g. Kaya sing wis dituduhake sadurunge, tes iki ditindakake kanthi ngamanake kursi rodha ing platform sled nggunakake tali tipe patang titik papat (S4PT) sing ditemtokake ing Annex D WC19. 7176-19 ngidini tes ditindakake nggunakake tali patang-titik komersial komersial sing wis dites kanthi Annex A saka ISO 10542-1 lan 2. Amarga S4PT nyukupi sarat iki, bisa digunakake kanggo ngamanake kursi rodha ing 7176-19 pengujian. Dadi, tes pengaruh frontal sing ditindakake ing WC19 kanthi ATD 76-kg uga ditindakake selaras karo 7176-19. Nanging, tes pengaruh frontal sing ditindakake nggunakake sambungan patang titik komersial ora ditindakake miturut WC19. Kriteria Kinerja Efek Frontal Bagean 5.3 WC19 lan Bagean 5.2 saka 7176-19 nemtokake kursi rodha kriteria kinerja tes pengaruh frontal 48-kph Annex A. Kaya sing wis diandharake sadurunge, cara tes padha kajaba dhuwit tunjangan tali patang-titik komersial sing diikat kanggo ngamanake kursi rodha ing 7176-19 lan sarat nggunakake pengganti patang titik, tipe tali ing WC19. Sing penting, syarat kinerja lulus / gagal utama, kalebu sing maju kursi rodha lan watesan kunjungan ATD lan tandha kegagalan komponen ngemot utami, padha, sanajan format lan / utawa tembung rada beda ing loro standar kasebut. Nanging, ana sawetara beda suntingan ing syarat kinerja tes pengaruh frontal, kaya ing ngisor iki:
  1. WC19 mbutuhake sistem lelenggahan sing ora bisa dicopot ora kapisah saka kursi rodha bingkai dhasar ing sembarang titik lampiran, nalika 7176-19 bisu babagan masalah iki.
  2. WC19 mbutuhake deformasi kursi rodha titik aman ora nyegah disengiringake kait sing ana gandhengane, nalika 7176-19 meneng wae.
  3. 7176-19 mbutuhake ngilangi ATD saka kursi rodha sawise tes ora mbutuhake panggunaan alat (kajaba angkat), nalika WC19 bisu babagan iki.
  4. WC19 ora ngidini kursi rodha njalari sebagean utawa lengkap kegagalan samubarang bagean ing sistem sing diikat utawa nahan, nalika 7176-19 meneng wae.
  5. Wisata kepala mburi maksimum sing diidini ing WC19 yaiku 450 mm kanggo ATD pria diwasa pertengahan nalika 400 mm ing 7176-19.
  6. 7176-19 khusus negesake manawa mekanisme kunci saka ngiringake sistem lelenggahan ora bakal nuduhake tandha gagal sawise tes, nalika WC19 ora sacara khusus diarani ngiringake mekanisme ngunci nanging kalebu sarat iki miturut sarat sing "mbukak bagean utama" ora bakal nuduhake tandha-tandha gagal.
Asil bersih yaiku kriteria kinerja tes pengaruh frontal ing WC19 umume luwih gedhe tinimbang 7176-19 lan, yen kunjungan endhas ATD kurang saka 400 mm ing tes WC19, kepatuhan karo WC19 tegese kepatuhan kanthi 7176-19. Serat Nalika syarat utama lan kriteria pass / gagal ANSI / RESNA WC19 lan ISO 7176-19 intine padha, ana sawetara beda ing ruang lingkup kursi roda dijamin karo standar saiki, ing ruang lingkup lan level persyaratan desain, jumlah persyaratan kinerja, lan ing metode tes lan kriteria pass / gagal kanggo tes dampak frontal. Lingkup saiki WC19 ditrapake kanggo bocah kursi rodha kanggo bocah umur enem taun utawa luwih, 7176-19 mung ditrapake kanggo wong diwasa kursi roda ing wektu iki. Kanthi rong pangecualian, persyaratan lan metode tes WC19 luwih nuntut utawa luwih diwatesi tinimbang taun 7176-19. Kaloro pengecualian kasebut yaiku:
  1. WC19 ngidini kursi rodha titik aman bakal diwenehi jarak mengko kanthi cedhak, lan
  2. WC19 ngidini 450 mm plancongan kepala mburi kanggo ATD diwasa lanang tengah nalika rebound, dene 7176-19 mung ngidini 400 mm utawa dolan kepala mburi.
Mula bisa disimpulake manawa:
  1. yen jarak tambahan saka titik aman ing a kursi rodha yaiku 250 mm utawa luwih, lan
  2. kunjungan kepala ATD mburi sajrone tes pengaruh frontal saka kursi rodha kurang saka 400 mm,
  3. a kursi rodha sing tundhuk karo WC19 uga tundhuk karo 7176-19.
Kosok baline pratelan kasebut, nanging ora bener. Yaiku, a kursi rodha sing tundhuk karo 7176-19 bisa uga ora tundhuk karo WC19.
Apa aku bisa ngumbah bantal?
Ya - Paling kursi rodha bantal dilengkapi cangkang sing bisa dicopot sing bisa dicuci lan dikeringake nganggo mesin. Kanggo AEIGIS® bantal, bisa sakabeheng sakabehe tanpa dicopot cangkang. Uga ana bantal pengganti sing bisa dituku yen wis tuwa lan pengin tuku sing anyar.
Apa Janjiku?
Klik kene - Garansi bisa beda-beda gumantung karo jinis lan kategori produk. Elinga kabijakan babar pisan lan cara registrasi sing kasedhiya.
rencana 65

Proposisi California 65 FAQ

Apa peringatan iki?

Sampeyan bisa uga wis ndeleng label peringatan ing ngisor iki sing ana gandhengane karo produk, uga kanggo akeh produk liyane saka pabrikan liyane:
Peringatan Prop 65PÈNGET: Produk iki bisa nyedhiyakake sampeyan bahan kimia kalebu DI (2-ETHYLHEXYL) PHTHALATE (DEHP), sing dikenal ing Negara Bagian California kanggo nyebabake kanker lan cacat lair utawa cilaka reproduksi liyane. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.P65Warnings.ca.gov.
Peringatan kasebut ora ateges produk kita mesthi bakal nyebabake kanker utawa cilaka liyane. Kajaba iku, peringatan Proposisi 65 ora ateges produk nglanggar standar utawa syarat keamanan produk. Kasunyatane, pamrentah California wis njlentrehake manawa "kasunyatan manawa produk duwe peringatan Proposisi 65 ora ateges manawa produk kasebut ora aman." Pamrentah uga nerangake, "Sampeyan bisa nganggep Proposisi 65 luwih akeh minangka hukum 'hak ngerti' tinimbang undang-undang keamanan produk murni." Sanajan kita yakin produk ora mbebayani nalika digunakake kaya sing dirancang, kita milih menehi peringatan minangka asil saka hukum California iki.

Apa Proposisi 65?

Proposition 65 minangka undang-undang sing wiyar sing ditrapake kanggo perusahaan sing beroperasi ing California, adol produk ing California, utawa produk manufaktur sing bisa didol, utawa digawa menyang California. Proposisi 65 negesake manawa negara bagian California njaga lan nerbitake dhaptar bahan kimia sing dikenal bisa nyebabake kanker, cacat lair lan / utawa cilaka reproduksi liyane. Dhaptar sing kudu dianyari saben taun, kalebu macem-macem bahan kimia sing bisa ditemokake ing pirang-pirang barang saben dina, kayata pewarna, pelarut, obat-obatan, aditif panganan, produk sampingan proses tartamtu, pestisida, lan produk tembakau. Tujuan Proposisi 65 yaiku supaya masarakat bisa ngerti babagan paparan bahan kimia kasebut. Proposisi 65 uga mbutuhake peringatan supaya dilebokake ing produk, kemasan produk, utawa literatur sing ana gandhengane karo produk sing ngemot utawa bisa ngemot luwih saka 800 bahan kimia sing dianggep California Board Resources Air mbebayani. Kaya sing wis kacathet ing ndhuwur, akeh elemen sing kacathet ing Proposisi 65 sing wis rutin digunakake ing barang-barang konsumen saben dinane suwene wis pirang-pirang taun tanpa direkam. Peringatan kudu diwenehake yen bahan kimia dhaptar mung ana ing produk kajaba bisnis nuduhake manawa ekspos sing nyebabake "ora ana risiko sing signifikan". Gegayutan karo karsinogen, level "ora ana risiko sing signifikan" ditemtokake minangka level sing diitung nganti ora luwih saka siji kasus kanker sing berlebihan ing 100,000 wong sing kena umur 70 taun. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan kena kimia sing dimaksud ing level iki saben dina suwene 70 taun, miturut teoritis, bakal nambah kemungkinan sampeyan kena kanker kanthi ora luwih saka 1 kasus ing 100,000 wong sing kakehan. Gegayutan karo racun reproduksi, level "ora ana risiko sing signifikan" ditemtokake minangka tingkat eksposur sing, sanajan dikalikan karo 1,000, ora bakal ngasilake cacat lair utawa cilaka reproduksi liyane. Kanthi tembung liyane, tingkat eksposur ing sangisore "tingkat efek sing ora bisa diamati," dibagi 1,000. ("Ora ana level efek sing bisa diamati" yaiku tingkat dosis paling dhuwur sing durung ana gandhengane karo cilaka reproduksi sing bisa diamati ing manungsa utawa kewan sing diuji.) Peringatan Proposisi 65 umume tegese salah siji saka rong perkara: (1) bisnis wis ngevaluasi ekspos lan wis nyimpulake yen ngluwihi "ora ana tingkat risiko sing signifikan"; utawa (2) bisnis kasebut milih menehi peringatan mung adhedhasar pengetahuan babagan anané bahan kimia sing didhaptar tanpa nyoba ngevaluasi pajanan kasebut. Karman Healthcare milih menehi peringatan adhedhasar pengetahuan babagan anané siji utawa luwih bahan kimia sing wis ana tanpa nyoba ngevaluasi tingkat pajanan, amarga ora kabeh bahan kimia sing ana ing dhaptar nyedhiyakake syarat watesan pajanan. Kanthi produk Karman Healthcare, ekspos kasebut bisa uga ora bisa ditindakake utawa uga ing kisaran "ora ana risiko sing signifikan". Nanging, kanthi ati-ati, Karman Healthcare milih menehi 65 peringatan Proposisi.

Napa Karman Healthcare kalebu peringatan iki?

Penalti amarga ora tundhuk karo Proposisi 65 iku dhuwur. Minangka asil saka penalti potensial, lan amarga ora ana paukuman kanggo menehi bebaya utawa kabar sing ora perlu, Karman Healthcare, uga akeh pabrikan liyane, milih milih wara-wara Proposisi 65 kanggo kabeh produk amarga akeh ati-ati supaya ora ana kemungkinan tanggung jawab. Aku tuku produk iki ing sanjabane California; napa klebu? Produk Karman Healthcare didol ing saindenging negara. Bakal angel banget lan larang regane kanggo nemtokake produk endi sing bakal didol utawa digawa menyang California. Mula, kanggo mesthekake tundhuk marang sarat Proposisi 65, Karman Healthcare mutusake kalebu peringatan kasebut ing kabeh produk, preduli saka asale. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Proposisi 65, bukak: https://www.p65warnings.ca.gov/ or https://oehha.ca.gov/proposition-65

Pesenan & Bali

Aku mung pesen, kapan pesenan dak kirim?
Umume pesanan online lan liwat telpon dikirim dina sing padha, yen ora ana ing 24-48 jam sawise ditampa. Macem-macem kaping kapal bisa uga adhedhasar pesenan lan pilihan sing dipilih.
Apa kabijakan Bali?
Kawicaksanan bali ngasilake sampeyan duwe 14 dina wiwit panrimo produk kanggo njaluk bali. Sawise panjaluk wis digawe, sampeyan isih duwe suwene 30 dina kanggo mbalekake unit kasebut. Ana biaya restocking 10% lan kabeh biaya pengiriman kudu dibayar: pengiriman asli bakal dijupuk saka pengembalian dana lan sampeyan kudu ngirim unit kasebut menyang kita.
Aku mung nampa pesenanku lan ana sing ilang / rusak
Klaim kekurangan, kesalahan pangiriman utawa cacat sing katon ing pamriksan individu kudu ditulis kanthi ditulis menyang Karman sajrone limang (5) dina tanggalan sawise ditampa pangiriman. Gagal panuku menehi kabar sing padha karo wektu sing padha bakal nampa panjaluk sing ora memenuhi syarat.
Aku mung nampa pesenan lan produk sing salah
Pelanggan kudu ngabari Karman babagan kesalahan utawa sengketa pengiriman sajrone rong (2) dina kerja wiwit ditampa. Produk sing dikirim kanthi kesalahan dening Karman bisa dibalekake liwat prosedur RMA, yen produk ditampa sajrone telung puluh (30) dina panrimo.
Aku ora ngerti babagan Kebijakan Bali
Kawicaksanan kasebut, sing didhaptar ing situs web lan dikomunikasikan kanthi lisan dening staf layanan pelanggan, nyatakake sampeyan duwe 14 dina wiwit nampa produk kanggo njaluk bali. Sawise panjaluk wis digawe, sampeyan isih duwe suwene 30 dina kanggo mbalekake unit kasebut. Ana biaya restocking 10% lan kabeh biaya pengiriman kudu dibayar: pengiriman asli bakal dijupuk saka pengembalian dana lan sampeyan kudu ngirim unit kasebut menyang kita.
Ragad restocking banget
Kaya standar karo kabijakan kita, sing bisa ditemokake ing situs web, ragad restocking standar yaiku 10%.
Apa aku bisa nampa label bali prabayar?
Biasane ora menehi label bali, nanging kudu dikecualian lan kasedhiya, biaya pangiriman bali bakal dikurangi saka pengembalian dana. Elinga yen label bali prabayar bisa mbatalake mbalek maneh nganti seminggu.
Apa aku bisa ngomong karo manajer?
Priksa manawa sampeyan ninggalake informasi kontak sing ana gandhengane karo departemen layanan pelanggan. Sawijining manajer sing cocog bakal ngubungi yen kasedhiya, nanging coba priksa kabijakan kita sing kabeh bisa ditemokake ing FAQ utawa ngasilake Privasi

Pitakon Sumber Pendanaan

Apa sumber pendanaan sing kasedhiya kanggo tuku kursi roda?
"Ing AS, ana macem-macem sumber pendanaan kanggo tuku kursi roda manual. Sawetara Dealer malah nawakake Pembiayaan Minat Suku Persen *
  • Medicaid, SCHIP, Medicare lan rencana utawa program asuransi pamrentah liyane
  • MedWaiver
  • Asuransi Pribadi (HMO, PPO, lsp)
  • Program intervensi awal
  • Klompok ing komunitas sampeyan kayata klub Rotary, Singa, lsp.
  • cacat klompok kayata MDA, MS Society, lsp.
Kanggo opsi pendanaan tambahan, bukak www.abledata.com utawa ngomong karo dealer sing bisa dipercaya kanthi ngunjungi Locator Dealer.
Apa Medicaid?
Medicaid minangka program kesehatan kanggo wong tuwa, bocah, senior sing duwe penghasilan murah lan layak. Iki dibiayai bebarengan karo negara bagian lan pamrentah federal, lan dikelola dening negara-negara, kanthi saben negara duwe pandhuan kanggo nduweni hak. Program Medicaid beda-beda saben negara, nanging kabeh negara diwajibake nawakake layanan lengkap kanggo nyukupi persyaratan Federal kanggo perlindungan kesehatan bocah (wiwit lair nganti umur 21 taun) ing program sing diarani Screening, Diagnosis lan Perawatan Periodik Awal (EPSDT ). Amarga EPSDT, Medicaid bisa dadi sumber dhukungan dana kanggo bocah sing nggunakake kursi roda. Mangga waca http://www.cms.hhs.gov/MedicaidGenInfo/ kanggo informasi luwih lengkap. * aturan lan watesan bisa uga ditrapake
Apa Medicare?
Medicare minangka rencana medis sing dibiayai federal kanggo wong Amerika umur 65 lan luwih sing nutupi biaya kesehatan kayata kunjungan dokter, perawatan rumah sakit, obat-obatan lan perawatan liyane. Iki uga sumber penting kanggo pendanaan kursi roda lan peralatan medis tahan lama liyane. Medicare Part B minangka bagean saka Medicare sing mbayar kursi roda. Nalika nerangake Panjenengan kursi rodha, konsumen lan pemasok teknologi rehabilitasi kudu menehi hasil karo Carriers Regional Equipment Durable sing nglayani negara sampeyan. ”
Apa Kursi Rodha Manual Karman saya dijamin karo rencana asuransi pribadi?
Akeh kursi roda dibayari dening perusahaan asuransi pribadi lan liyane, nanging kabeh kabijakan ora padha. Priksa karo operator asuransi sampeyan kanggo informasi babagan apa sing dicakup ing kabijakan sampeyan, utawa hubungi panyedhiya DME (Peralatan Medis Durable) lokal lan gunakake karo spesialis pembayaran. Yen sampeyan duwe masalah karo perusahaan asuransi "IN NETWORK" lan angel, hubungi dhisik.
Apa sing Med Waiver?
Program Medicaid Waiver kalebu layanan sing ora biasane dilindhungi Medicaid, sing kalebu peralatan medis. Program kasebut kasedhiya ing pirang-pirang negara bagian lan biasane target kanggo spesifik cacat utawa populasi umur. Negara bisa nawakake macem-macem layanan kanggo konsumen miturut program pengabaian HCBS lan jumlah layanan sing bisa diwenehake ora winates. Program-program kasebut bisa uga nyedhiyakake kombinasi layanan medis tradisional (yaiku layanan dental, layanan keperawatan trampil) uga layanan non-medis (yaiku istirahat, manajemen kasus, modifikasi lingkungan). Negara duwe kebijaksanaan kanggo milih nomer konsumen sing bakal dilayani ing program pengabaian HCBS. Sawise disetujoni dening CMS, negara dianugerahi jumlah wong sing diramalake ing aplikasi nanging duwe keluwesan kanggo nyedhiyakake konsumen sing luwih utawa kurang kanthi ngirim amandemen menyang CMS kanggo disetujoni. Pamrentah Federal ora bisa nemtokake kualifikasi Medicaid, kalebu proyek pengabaian lan demonstrasi. Saben negara duwe proses lan kriteria kanggo partisipasi. Yen sampeyan golek informasi babagan cara ndhaptar Medicaid, kalebu program pengabaian lan demonstrasi ing negara sampeyan, hubungi agensi Medicaid negara sampeyan. ”
Apa Medicare utawa Medicaid bakal mbayar Kursi Rodha Karmanku?
Ing AS, akeh kursi roda dibayar maneh dening Medicare utawa Medicaid. Nyuwun panyedhiya DME lokal kanggo pitulung lan informasi babagan pendanaan ing wilayah sampeyan.
Apa kode tagihan medis kanggo Kursi Roda Manual Karman?
Kita kursi roda diklasifikasikake minangka Peralatan Medis Awet lan wis diwenehi Kode HCPCS. Mangga waca kita Dhaptar Kode HCPCS kanggo ndeleng kode sing disaranake.
Apa Kode HCPCS?
Sistem Coding Prosedur Kesehatan Umum nomer, minangka nomer sing ditugasake kanggo saben tugas, layanan lan produk sing bisa diwenehake praktisi medis kanggo pasien. Produk diklasifikasikake adhedhasar kamiripan fungsi lan yen produk kasebut nuduhake beda terapi sing signifikan saka produk liyane. Amarga kabeh wong nggunakake kode sing padha, mesthekake keseragaman ing saindenging komunitas medis. Kanggo ringkesan rinci, waca http://www.cms.hhs.gov/MedHCPCSGenInfo/. Klik kene kanggo ndeleng kode HCPCS.
Apa Layang Kebutuhan Medis utawa Surat Pembenaran?
Layang Kebutuhan Medis utawa Surat Pembenaran marang jinis peralatan medis sing dibutuhake amarga kondhisi medis utawa cacat. Layang iki kudu ditulis dening dokter utawa terapi lan dikirim menyang sing mbayar. Layang iki nerangake kabutuhan klinis peralatan sing disaranake kanggo sing mbayar. Contoh Surat

Pitakon Dealer

Kepiye cara dadi dealer anyar?
mung Klik kene lan isi Aplikasi Dealer. Priksa manawa staf sampeyan ngerti kabeh syarat lan katemtuan nalika nggawe hubungan B2B karo Karman. Iki kalebu kabeh kabijakan sing wis didaftar ing situs web lan bisa ditemokake ing sisih ngisor ngisor situs web. Ana akeh sumber daya sing bisa mbantu sampeyan Kode HCPCS, formulir pesen, kampanye pemasaran lsp.
Kepiye carane entuk lokator dealer?
Pisanan sampeyan kudu dadi bakul aktif. Yen sampeyan wis siyap, kirim kabeh informasi menyang dealer@karmanhealthcare.com kanggo ngolah. Kita bakal luwih seneng ndhaptar sampeyan lan uga njamin manawa sampeyan duwe informasi paling anyar kanggo jaringan layanan. Coba wenehi informasi babagan barang sing kasedhiya sampeyan kanthi ngirim pembaruan saham menyang email sing padha. Matur nuwun
Model kursi roda Karman apa sing kudu dakisi?
Disaranake sampeyan luwih becik ngobrol karo wakil sales. Hubungi kita ing 626-581-2235 lan diskusi karo wakil penjualan sampeyan babagan model sing cocog kanggo model demografi lan bisnis sampeyan. Yen sampeyan ana ing geografi sing dilayani, disaranake sampeyan nyedhiyakake model ejen lan ekonomi paling apik kanggo nyedhiyakake spektrum produk sing luwih akeh makili merek kita.
Minangka dealer kepiye aku pesen?
Sapisan a Aplikasi Dealer wis rampung, sampeyan Locator Dealer data bakal diunggah, lan sampeyan bakal diwenehi Nomer Dealer. Dealer disaranake ngirim pesen tuku menyang karmaninfo@yahoo.com. Yen sampeyan dadi dealer internet, kita uga bakal terintegrasi Hub Dagang kanggo gampang ngolah pesanan lan data langsung. Kita uga nampa pesenan kanthi fax 626-581-2335 utawa mung nelpon ing 626-581-2235. Coba sertakan: 1. Nomer Dealer sampeyan 2. SKU Persis sing sampeyan butuhake 3. Jumlah 4. PO # / Regane 5. Priksa manawa Akun Sampeyan Aktif * Karman duwe hak Nolak Layanan kanggo Dealer sing ora tundhuk karo Prinsip lan Kebijakan Pandhuan Perusahaan
Apa dimensi kursi roda?
Saben kaca kebangkrutan produk duwe informasi lengkap babagan spesifikasi produk, dimensi pengiriman, lan uga Kode UPC. Mangkene dhaptar kabeh dimensi sing bisa dicithak kabeh ing sawijining dokumen. Klik kene.
Kepiye carane luwih ngerti babagan Baris Kursi Roda Karman?
Sinau produk miturut kategori utawa video tutorial minangka salah sawijining cara sing paling apik. Cara liya yaiku langsung menyang kita PAGE SUMBER by Klik kene ing ngendi sampeyan duwe akses menyang Kode ICD-9, Kode HCPCS, Formulir Pesenan, Garansi, Manual Pamilik, lan uga poster resolusi dhuwur sampeyan bisa nyithak lan ngirim ing sho
Apa kabijakan Bali?
Kawicaksanan bali ngasilake sampeyan duwe 14 dina wiwit panrimo produk kanggo njaluk bali. Sawise panjaluk wis digawe, sampeyan isih duwe suwene 30 dina kanggo mbalekake unit kasebut. Ana biaya restocking 15% lan kabeh biaya pengiriman kudu dibayar: pengiriman asli bakal dijupuk saka pengembalian dana lan sampeyan kudu ngirim unit kasebut menyang kita.

2 pikirane babagan "Pitakonan Paling Sering"

  1. Pingback: 20 Kutha AS Paling Dhuwur kanggo Pangguna Kursi Rodha - Karman Healthcare

Rata-rata
5 Adhedhasar 2

Ninggalake a Reply