Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

kursi rodha buku teks

Nalika warga Homewood, sangang taun, Chloe Ochoa, angel golek buku bocah ing kursi rodha, dheweke mutusake kanggo ngatasi masalah kasebut kanthi nulis dhewe.

Chloe wis didiagnosis Balung mburi Atrophy Muscular (SMA) tipe III, yaiku penyakit neuromuskular degeneratif. Amarga iku, dheweke ora bisa mlaku dhewe, lan tangane wiwit nuduhake tandha atrofi. Sanajan tantangane, Chloe duwe sikap positif sing nular. Kepiye carane dheweke dadi Duta Besar Goodwill Illinois Asosiasi Dystrophy Muscular 2009.

Buku Chloe sing diterbitake kanthi irah-irahan Chloe ing Clothesline. Eyange nulungi dheweke judhul lan bulike nulungi foto - umume sing saka plancong-plancongan menyang Prancis. Ibune uga nulungi, nanging, ilustrasi umume digawe dening Chloe. Kabeh hasil saka buku kasebut langsung menyang Obat kanggo Chloe.

Ing wulan Juni, Chloe ing Clothesline wis adol luwih saka satus salinan ing Amazon.com. Sampeyan bisa uga wis ndeleng salinan khusus ing perpustakaan Homewood (ing taun kepungkur dadi pelindung sing setia), ditandatangani autograpi dening Chloe, dhewe!

Mangkene pratinjau buku saka situs web dheweke:

"Dina Chloe diwiwiti kaya dheweke nalika nulungi kulawargane ing omah. Nanging prekara-prekara kasebut bakal narik kawigaten nalika dheweke digantung ing sandhangan karo sandhangan liyane!"

Miturut Chloe, rencana wis ditindakake kanggo bukune sabanjure. Tentatif kanthi irah-irahan "Chloe Stuck on a Swing," utawa "Chloe Stuck on a Horse" kanggo tresnane nunggang jaran.

Sampeyan bisa mriksa salinan autographed saka Chloe ing Clothesline ing Perpustakaan Umum Homewood, utawa pesen salinan dhewe kanthi online.

Pengin nyumbang kanggo Obat kanggo Chloe? Sumbangan moneter bisa digawe kanggo:

Obat kanggo Chloe 

c / o Bank Pamanah

Jalan 3435 West 111th

Chicago, IL 60655

Dikirim dening Ryan Fitzpatrick

 

Ninggalake a Reply