Pemenang kanggo Karman Healthcare 2019 Mobilitas cacat Beasiswa wis diumumake. Sugeng nampa para beasiswa 2019 lan matur nuwun kanggo kabeh sing melu! Pengajuan beasiswa 2020 saiki wis mbukak. Kiriman bakal ditampa nganti tanggal 1 September 2020.

LIHAT WINNER 2019

 

 

2020 Mobilitas cacat beasiswa

Karman Healthcare bangga ngumumake manawa bakal nyedhiyakake mahasiswa lan universitas kesempatan kanggo beasiswa kanggo mbantu supaya bisa nggayuh cita-cita utama sajrone urip.

Kita bakal nawakake beasiswa loro $ 500 kanggo siswa sing saiki wis ndhaptar sing memenuhi syarat.

Beasiswa iki ditrapake kanggo siswa sing duwe Mobilitas cacat, unggul ing babagan akademik lan sing duwe perhatian cacat kesadharan ing Amerika.

Kabeh pelamar akademik sing memenuhi kriteria olèh ngirim lamaran menyang Dana Beasiswa Kesehatan Karman taun iki.

Semoga sukses lan muga-muga sampeyan bisa menang!

 

2020 Tema

Pilih pengalaman saka urip sampeyan dhewe lan jelasake apa pengaruhe kanggo pangembangan sampeyan.

 

deadline

Tenggat wektu kanggo beasiswa 2020 yaiku September 1, 2020. Kirimake syarat ing ngisor iki sadurunge tenggat wektu.

 

Siswa sing melu kudu memenuhi kriteria ing ngisor iki:

  • Saiki sampeyan kudu ndhaptar ing universitas utawa universitas terakreditasi ing AS
  • Umur enem (16) utawa luwih lawas
  • Kabuka kanggo kabeh mahasiswa, lan mahasiswa ing Mobilitas cacat sing nggunakake a kursi rodha, utawa liyane Mobilitas piranti kanthi rutin.
  • Njaga rata-rata titik kumulatif (GPA) sekurang-kurangnya 2.0 (utawa padha karo)

* Ana watesan siji beasiswa saben siswa saben taun, siswa bisa menang beasiswa kasebut mung sepisan ing taun sing padha.

 

Carane Aplikasi

Kirimake informasi kaya ing ngisor iki kaya sing dijaluk ing ngisor iki. Kabeh dokumen kudu dikirim minangka file .doc, .docx, utawa .pdf:

  • Pernyataan utawa transkrip Rata-Rata Titik Kelas (IPK) - transkrip ora resmi ditampa.
  • Kirimake esai kanggo mangsuli tema taun iki. Yen sampeyan ngirim pengiriman, coba gunakake kertas standar ukuran 8.5 in x 11 in kanggo ngirim entri sampeyan. Yen sampeyan ngirim esai liwat email, kudu diketik lan disimpen minangka file .doc, .docx, utawa .pdf.
  • Bukti saka Mobilitas cacat yaiku cathetan dhokter. (ditrapake kanggo panggunaan saben dina a Mobilitas piranti.)
  • Gambar potret sampeyan dhewe sing bakal dikirim online yen sampeyan dipilih dadi pemenang.

 

wewaler: Kita ora bakal bisa ngasilake pengiriman sing dikirim menyang alamat surat.

 

Kirim kabeh bahan menyang:

Attn: Karman Healthcare Scholarship Fund
19255 San Jose Avenue
Kutha Industri, CA 91748

Utawa email kabeh bahan menyang: beasiswa@karmanhealthcare.com

 

 

FAQs

Apa beasiswa kasebut?

Beasiswa yaiku dhuwit sing kasedhiya dening sponsor kanggo mbantu pendhidhikan siswa sing ora bisa dibayar. Dheweke dianugerahi biasane adhedhasar prestasi utawa kompetisi.

Apa sing dianggep minangka bukti mlebu / registrasi?

Kanthi ngubungi universitas sampeyan, dheweke bakal bisa mbantu njaluk dokumen sing mbuktekake sampeyan mlebu (yen sampeyan bakal lulus kuliah utawa sekolah menengah) utawa ndhaptar (yen sampeyan wis dadi mahasiswa) - sing cocog. Contone, jadwal bakal ditampa minangka bukti.

Kapan tenggat wektu ngirim karanganku?

September 1st. Entri sing dikirim mengko tinimbang iki bakal ditolak kanthi otomatis.

Kepiye Karman Healthcare milih sing menang?

Hakim bakal nggunakake pendekatan nulis biji adhedhasar jasa sing utamane fokus ing kualitas isi karangan sampeyan lan kelayakan aplikasi sampeyan. Karangan kudu nduduhake riset, pengalaman pribadi lan pendapat, mikir kritis lan kreatif.

Kepiye lan kapan pemenang bakal diumumake?

Pemenang bakal dilaporake liwat telpon utawa email yen dheweke dadi salah siji saka rong pemenang. Kita bakal ngubungi departemen sepindah finansial sekolah sampeyan kanggo menehi informasi lan golek informasi. Kaca iki uga bakal dianyari karo rincian pemenang yen pemenang wis dipilih.

Kepiye carane nampa beasiswa?

Kita bakal ngubungi pitulung finansial / beasiswa / bursar utawa kontak sing padha ing universitas / perguruan tinggi sing bakal menehi informasi babagan cara ngirim cek kanggo biaya sing gegandhengan karo sekolah.

Aku duwe pitakon liyane. Sapa sing bisa dihubungi?

Bebas wae kanggo email pitakon menyang beasiswa@karmanhealthcare.com lan kita bakal enggal bali mrono.

 

 

Universitas Dipunsarekaken

Peserta Universitas 3Universitas New MexicoUniversitas Monmouth

Universitas PhoenixHukum Cardozo

universitas-teknologi-texasuniversitas-ing-Texas-Austin

beasiswa universitas-universitas

College Komunitas Laneuniversitas arkansasUniversitas InjilWarren Wilson College

Colleges Kutha Chicago

 

 

Follow us on facebook, twitter, instagram, Lan youtube