Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Skydiving Sanajan Sampeyan dipatèni
Sykdiving, tembung iki mung bisa nyebabake rasa wedi, khusus, yen sampeyan duwe a cacat lan wedi marang dhuwur. Nalika skydiving, sampeyan tiba kanthi aman saka jarak sing dhuwur menyang lemah. Yen kasengsem, ana akeh perusahaan metu ana sing ngijini sampeyan skydive metu saka bidang lan aman. Akibaté, ana macem-macem cara skydiving. Sing paling umum yaiku karo pitulungan minangka instruktur, sanajan wong milih cara kaping loro kanggo tiba bebas. Ing artikel iki, kita bakal menehi saran perusahaan gedhe sing duwe spesialisasi skydiving kanggo dipatèni lan sawetara informasi umum babagan skydiving lan uga sawetara alternatif sing ana ing kana. Tetep dirungokake!

 

 

Skydiving
Langsung terjun payung pertama sing direkam ing sejarah yaiku dening Andre-Jacques sing nggawe parasut kasebut dhewe. Dheweke nyoba iki kanthi mlumpat saka balon hidrogen ing tanggal 22 Oktober taun 1797. Tanpa Andre, olahraga skydiving malah ora bakal ana! Bayangake apa sing dialami nalika miwiti nggawe? Kayane dheweke kepengin banget golek cara supaya bisa mlumpat kanthi aman saka kadohan. Tes dhisikan cukup menarik. Tegese, mlumpat saka balon gedhe durung ana sadurunge. Wong sing wani, dheweke mlumpat saka 3,200 kaki ing ndhuwur Paris!

 

ulah
Nalika nerangake langit, ana macem-macem panggunaan kasebut. Kanthi luwih akeh wong sing golek petualangan, salah sawijining panggunaan sing paling umum yaiku kanggo rekreasi. Amarga iki, ana perusahaan sing berkembang lan malih dadi bisnis. Amarga risiko sing ana, iki dianggep minangka olahraga ekstrim. Yen peluncur ora dipasang, mula sampeyan bakal ngerti sebabe olahraga ekstrem amarga sampeyan bisa ngilangi akeh balung yen sampeyan mlebu ing lantai tanpa plato. Profesional uga cenderung nglumpati akeh pasukan udhara, pasukan operasi khusus, lan kadang petugas pemadam kebakaran uga nindakake cara iki kanggo ngakses geni alas sing muncul. Cathetan sisih, California kidul misuwur amarga kobongan alas dadi bisa uga sampeyan ndeleng sawetara tumindak kasebut ditindakake.

Skydiving kanggo dipatèni

Perusahaan sing dikenal kanthi jeneng "Mulai Skydiving.com”Spesialisasi mbantu dipatèni duwe pengalaman skydiving. Dheweke duwe akomodasi khusus lan kudu dipriksa. Dheweke duwe akomodasi wiwit ora bisa ngrungokake nganti quadriplegic. Yen sampeyan mlebu situs web sampeyan bisa entuk informasi luwih lengkap babagan pitulung sing ditawakake. Sampeyan uga bisa nelpon supaya bisa ndeleng apa sing kudu sampeyan ngerteni yen sampeyan kepengin golek pengalaman sing nyenengake.

 

Sampeyan May Uga Like

Ninggalake a Reply