Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Ayo nyelametake babagan carane dadi sehat pangguna kursi rodha. Ing jagad sing akeh panganan sing ora sehat, tetep sehat dudu gaya urip gampang kanggo njupuk. Kajaba, sehat kaya kursi rodha pangguna ing jagad panganan sing ora sehat yaiku sing padha gaya urip angel kanggo nguber. Masalah umum ing antarane pangguna kursi rodha yaiku obesitas, yaiku saben perkara pangguna kursi rodha kudu ngindhari.

Sawetara diwiwiti nggunakake kursi roda nalika lair, nalika kanggo sawetara, lagi ing kursi rodha mengko mlebu urip sawise kacilakan, lan kanggo sawetara wong, bisa uga amarga penyakit. Nanging, ing kursi rodha ora duwe isin utawa ora kuciwo.

Masalah sing ana gandhengane karo nambah bobot awak asring dilaporake ing pangguna kursi rodha. Kamangka sawetara uga ngalami masalah kesehatan mental tinimbang liyane. Senadyan kabeh iki, iki ora mesthi kudu dadi sampeyan kondisi. Tips kesehatan sing apik ing ngisor iki bisa kanggo kursi rodha pangguna supaya bisa urip seneng lan marem urip. Ayo miwiti babagan carane dadi sehat kursi rodha pangguna.

 1. Melu Olahraga Kardiovaskular
Melu kardiovaskular latihan yaiku ono gunane kanggo jantung lan paru-paru. Tujuane supaya terus olahraga nganti denyut jantung mundhak, lan sampeyan cukup anget wiwit kringet. Olahraga kaya ngono kalebu nanging ora winates kanggo renang, dolanan basket, utawa sprint kursi rodha, sing saben kursi rodha pangguna kudu nindakake kanthi rutin.

2. Entuk Turu Wengi sing Apik

Tips kesehatan liyane sing gampang yaiku turu sing turu. Masalah pertama sing biasane muncul yaiku ganti ing amben saka kursi rodha. Nanging, bisa dirampungake kanthi nyetel kursi rodha miturut dhuwure amben lan mindhahake armrests munggah supaya gampang dadi pengurus kanggo ngangkat, nggeser lan nggeser pangguna kursi rodha ing amben. nggunakake bantal lan bantal sing nyenengake bisa mbantu golek posisi sing kepenak supaya turu kepenak. 

3. Stretch kanggo kesehatan fisik

Ngramut mobilitas kanthi njaga sendi kanthi fleksibel kanthi mulet, sing Mbutuhake sampeyan terus babagan minimal 30 detik. Sawetara babagan saben dina sing dilebokake ing rutinitas sampeyan mesthekake yen awak sampeyan nyaman nalika dipindhah menyang macem-macem arah lan nambah awak sirkulasi Peregangan minangka salah sawijining tips kesehatan sing paling apik kanggo wanita. Peregangan migunani lan perlu banget kanggo kabeh wong kursi rodha pangguna.

4. Ngurangi Kalori & Nindakake Diet kanthi Kalori Kurang.

Minangka kursi rodha pangguna, mesthi tantangan kanggo njaga bobot sehat amarga sampeyan ora seluler kaya non-kursi rodha pangguna Sing paling apik yaiku nggawe panganan, woh-wohan, lan sayuran sing kurang kalori kalebu ing panganan saben dina. Uga prioritasake panganan sing akeh protein utawa karbohidrat tinimbang panganan sing akeh lemak amarga lemak sing akeh ngandung kalori. Contone, panganan panganan vegan mentah migunani kanggo nyuda kalori lan nambah gizi. TR90 lan South Beach Diet minangka panganan kalori rendah sing rasane lan fokus ing panganan sing sehat. 

5. Mesthekake lungguh kanthi bener

Kanggo njaga dedeg piadeg sing apik minangka salah sawijining tips kesehatan sing paling apik kanggo pria lan wanita sing dakkarepake minangka kursi rodha pangguna.

Nanging kenapa iki penting?

Sikap sing apik nyuda stres ing bagean awak lan mbantu nyegah titik tekanan ing pinggul, mula krasa luwih kepenak. Posisi sing apik uga ngindhari cilaka lan luwih gampang maneuver Panjenengan kursi rodha kanthi bebas

Kanggo nindakake iki, saben bagean awak sampeyan kudu dideleng saka endhas nganti jempol. Bayangake garis horisontal lurus ing batang sampeyan.

Kursi sampeyan nggawe sampeyan luwih kepenak liwat kursi sing dikustomisasi lan kursi sing dirancang kanthi ergonomis, sing bakal mbantu njaga dedeg piadeg sing apik lan nyedhiyani apik dhukungan Kita ora nemoni cara supaya sehat kursi rodha pangguna.

6. Nyingkiri Tekanan Tekanan

Kadhangkala, tekanan tekanan bisa dadi ora becik lan bisa nyebabake sampeyan tumindak lan turu ing luwih saka sawetara wulan - utawa luwih elek maneh. Dheweke uga bisa sing ngancam nyawa yen infeksi mlebu. Salah siji saka sawetara tips kesehatan sing apik kanggo nyoba lan supaya ora ana tekanan, yaiku mindhah posisi sampeyan kanthi rutin. Yen sampeyan ora bisa mindhah dhewe kursi rodha, coba golek sawetara pitulungan kanggo mindhah paling ora sapisan saben jam mung kanggo nyebar tekanan ing area awak sampeyan.

Tuku bantal udara sing nyuda tekanan kanggo kursi rodha, sing ora mung luwih nyaman nanging bisa migunani banget nyegah lara sing nggegirisi.

Jempol Bingkai Sistem Kursi S-Wangun
Lungguh ing Kursi Roda Ergonomis Dina iki!

7. Adus kanthi rutin lan jaga kebersihan

A syarat dhasar awak manungsa kudu adus kanthi rutin, paling ora saben dina. Kesehatan lan kesejahteraan sapa wae dikelola kanthi kebersihan lan kebersihan. Malah luwih akeh penting kanggo wong sing nggunakake kursi rodha adus saben dina. Akeh pangguna kursi rodha aja nganti adus saben dina wiwit kursi rodha ora anti banyu, lan njaluk tulung saka pengasuh nyerang privasihe. Sing penting banget kanggo saben wong kursi rodha pangguna kanggo njaluk a kursi roda anti banyu tutup utawa bantal, saengga ora dadi alesan kanggo ucul padusan saben dina.

8. Coba Nyingkiri Alkohol saakeh-akehe bisa kanggo ningkatake kesehatan

Konsumsi alkohol ora apik kanggo pikiran utawa awak sapa wae lan luwih mbebayani kanggo kita kursi roda.

Alkohol minangka depresi sing ana gandhengane karo masalah kesehatan mental lan ngombe; bisa nyebabake masalah kesehatan fisik lan mental sing kronis.

Kejabi bebaya ing ati lan sistem kardiovaskular, alkohol uga ana gandhengane karo penyakit serius kayata kanker lan diabetes tipe-2, sing kalorone ora bisa diatasi.

Ngramut saldo sing apik dibutuhake banget kanggo ngirim transfer aman saka lan menyang kursi rodha, lan iki minangka perkara pertama sing kena pengaruh nalika aku ngombe.

Kursi utawa skuter listrik "nyopir" wong wis dikenani tuduhan nyopir amarga iki uga masalah legal. Sampeyan ora pengin ngisin-isini, biaya, utawa ilang "rodhane" sampeyan.

9. Dadi Sehat Mental sing dadi sehat kursi rodha user

Kesehatan mental lan fisik langsung nyambung. Akeh wong sing ngalami depresi lan wiwit rumangsa ora ana gunane amarga ora bisa nindakake samubarang kanggo awake dhewe kaya wong liya. Dheweke uga bisa ngalami kuatir. Kesehatan iki kahanan diobati kanthi konseling lan obat sing tepat. Mula, iku iku penting kanggo takon karo profesional utawa Dokter yen sampeyan ngalami gejala kasebut.

10. Cairan kanggo kesehatan sampeyan

Pungkasan, paningkatan asupan cairan mbantu fungsi otak lan kesehatan sakabèhé. Kajaba iku, ngombe omben-omben sing enak lan nambah asupan banyu uga Nyedhiyakake kesehatan keuntungan lan bisa mbantu nyuda bobot awak. Ngunggahake tingkat cairan sampeyan kanthi interval rutin uga bisa mbantu nalika lara. Mesthekake yen asupan banyu sing sehat bisa nyepetake proses pemulihan yen sampeyan ngalami sawetara jinis virus utawa infeksi. Iki ngrampungake dhaptar babagan cara supaya sehat kursi rodha pangguna.

kesimpulan

Muga-muga, tips kesehatan sing gampang iki migunani kanggo sampeyan. Iki minangka wiwitan cara dadi sehat kursi rodha pangguna Gawe dhaptar sampeyan dhewe. Nggawe apik! Cukup ngerti ora kabeh sing sampeyan maca bakal ditrapake kanggo sampeyan amarga kabeh wong beda. Ngerti awak sampeyan dhewe lan nemokake sing paling cocog ing kahanan sampeyan, iku kunci supaya sehat. Muga-muga sukses!