Toko Online Pabrik lan Pasokan Medis: Kursi roda, Ringan, Ringan Ultra, Daya Ngadeg, Manual Kursi roda, Pengangkutan Kursi roda, Listrik Kursi roda, Rol, Walkers lan Aktif Kursi roda dikirim langsung menyang sampeyan. Uga, kursi rodha sing apik kudu digawe uripmu luwih gampang Mula, kita spesialis ing bidang ergonomis lan ringan. Keunggulan liwat Mobilitas punika prasetya kita kanggo sampeyan! Tuku saiki lan nyimpen!

Sadurunge
Sabanjure
Sale!
$760.00
Sale!
New
Sale!
$665.00
Sale!
$800.00
Sale!
$870.00

Popular Kursi roda

Sale!
$665.00
Sale!
New
Sale!
$870.00
Sale!
$760.00
Sale!
$109.00
Sale!
Metu saka Simpenan
$129.00
Sale!
$159.00
Sale!
$670.00
Sale!
$185.00
Sale!

Bali & Bantal

Bantal Anti Bakteri

$208.00

Blanja kita kursi rodha Toko - entheng kursi rodha

Kursi roda Karman sing pas kanggo aku?

Ing Karman, kita duwe luwih saka 100 model kanggo manual Kursi roda kanggo milih saka. Umumé, yen sampeyan bisa nyengkuyung ing kursi rodha, sampeyan kudu kursi rodha sing paling nyaman sing paling entheng. Sinau luwih lengkap babagan kabeh kategori sing kasedhiya banjur pilih miturut bobot produk lan anggaran. Kabeh kursi digawe beda. Dadi, kabeh padha unik kanthi cara dhewe-dhewe. Tuku kursi Karman sejatine tuku adat kursi. Kita duwe pilihan paling jembar saka toko. Ayo miwiti ringkesan. Mangkene sawetara kategori lan informasi kanggo review sampeyan:

Kursi Rodha Pengangkutan

Kursi roda transportasi minangka pilihan sing cocog kanggo ngeterake wong menyang lan saka papan sing pengin dituju. Iku gampang. Mula, tt minangka lampu kilat lan gampang disimpen. A kursi roda transportasi umume luwih sempit lan luwih entheng tinimbang a kursi roda standar, dadi pilihan sing tepat kanggo alangan sing sempit lan entri sempit. Iki bakal dianggep minangka level entri kursi dibandhingake karo ukuran "luwih lengkap". Ana bedane antarane pucuk kita Crash Diuji S-ERGO kursi roda transportasi seri lan uga produk kelas ekonomi. Sawetara pilihan apik kalebu ERGO LITE lan S-115TP. Kita uga duwe kursi roda sing digawe kanggo plancongan, TV-10B.

Kursi Rodha Bobot Standar

Kursi roda bobot paling umum diwiwiti udakara 34 kilogram. Iki bakal dadi kursi roda standar bobot. Pilihan kasebut minangka pilihan nalika sampeyan butuh kursi roda sing ora bakal asring digunakake. Umume, 3 jam utawa kurang saben dina lan ora asring transfer. Iki bakal dadi jinis sing sampeyan deleng ing bandara utawa rumah sakit. Pungkasan, ora ana embel-embel lan dhasar. Mung dhawuhe dhokter. Pilihan lengkap kasedhiya saka model paling dhasar kanthi legrest lan armrests tetep nganti Kursi roda sing duwe legrests munggah pangkat opsional lan armrests dipindhah. Kita pancen nyuplai rumah sakit lan bandara dadi aja kaget yen sampeyan ndeleng ing kana. Kadhangkala kursi dhasar mung perlu. Apamaneh yen butuh sedhela. Uga ana model aksesoris opsional kanggo nambah kursi roda sampeyanBantal umpluk lan / utawa Bantal Gel nyedhiyakake kenyamanan tambahan.

Kursi Roda Ringan

Salajengipun, kanthi bobot wiwit 25-34 kilogram, kita kursi rodha entheng iku pilihan sing paling apik yen sampeyan butuh kursi roda sing luwih asring digunakake, yen sampeyan butuh pilihan khusus, utawa yen atimu duwe pigura tartamtu lan / utawa kombinasi warna kain pelapis. Kategori iki kalebu kabeh, kanthi kursi roda ringan kanthi rega sing kompetitif. Amarga iki, kursi rodha iki nawakake luwih akeh pilihan lan umume nyaranake supaya bandhing karo kategori munggah pangkat sabanjure yaiku kursi roda bobot ultralight endi pokok Mobilitas peralatan lan fitur paling apik.

Kursi Roda Ultralightweight

Kajaba iku, iki kalebu kategori kursi roda ing endi papan sing paling apik dipasang ing endi. Kanthi bobot kursi rodha kurang saka 14.5 pon lan kasedhiya ing kalorone S-ERGO lan kanthi gampang model super ringan. Mula, kursi roda bobot ultralight kanggo pangguna full-time sing nuntut kinerja lan sing pengin kursi rodha sing paling entheng bisa gampang ngeterake mandhiri lan transportasi. Ing kategori iki, sampeyan bakal duwe sawetara fitur sing ora nate ditemokake ing pesaing kayata standardisasi tes kacilakan ing Model S-ERGO lan ton saka pilihan lan aksesoris ora ditawakake ing kategori dhasar liyane ing opsi kursi roda.

Kursi Roda Aktif

S-ERGO ATX nawakake sing paling apik ing kombinasi disiplin manufaktur kursi roda. Nanging, kritik kasebut kalebu nanging ora diwatesi kanggo nyetel, kaku, ultra entheng, nyaman, gampang dilipat, gaya lan kinerja sing luar biasa. Kategori kursi roda ultra ringan ora kompromi karo departemen R&D sing nyengkuyung teknik lan kemampuan manufaktur paling anyar lan ngirim menyang dalan langsung. Ringkesan, minangka ndhuwur pilihan baris, wiwiti ing kene. Yen sampeyan ngupaya sing paling apik, iki pancen papan sing tepat kanggo miwiti.  

Kursi Miring / Miring

Mbalik sing reclining utawa dikenal kanthi jeneng "back back" kursi rodha minangka pilihan sing cocog kanggo sing nggunakake mayoritas wektu ing kursi rodha amarga nawakake luwih akeh posisi kanggo turu. Lan a dhingklik rodha miring nawakake posisi alternatif lan relief tekanan kanggo wong-wong sing mbutuhake relief tekanan luwih lanjut kanggo panggunaan a kursi rodha. Sejatine, kaloro kategori kasebut kanthi efektif nyuda bobot saka pesaing tradisional. Dadi, prelu dipikirake nalika tuku rega. Bahan ringan kaya aluminium kelas pesawat sing digunakake.  

Kursi Roda Tugas Heavy

Kursi Roda Bariatric duwe bobot bobot maksimum 800 pon kursi rodha abot bisa nampung meh kabeh pangguna kanthi maksimal jembaré kursi jembaré 30 ″. Karman nggawa macem-macem tugas abot Kursi roda, saka ekonomi kursi roda transportasi bariatric, kanggo model khusus sing bisa dikonfigurasi / khususKita uga duwe kursi roda bariatric paling entheng ing industri kanthi jembar lan tutup bobot.

Kursi Rodha Ngadeg

Ngadeg ing kursi roda minangka salah sawijining produk sing paling berpengaruh sing wis dirancang lan diproduksi nalika upaya ngidini Mobilitas mboten saget njupuk nyawa bali menyang tangan. Nanging, kita ora mandheg mung ngidini wong ngadeg ing kursi rodha; kita nggawe produk rega paling kompetitif ing kategori sing nyebabake ekonomi menyang omah saben dinane. Nanging, waca luwih lengkap babagan kabeh keuntungan, sumber pendanaan, lan opsi keuangan yen sampeyan kepengin kursi roda mbantu sampeyan ngadeg. Sampeyan seneng yen sampeyan nindakake. Utawa nonton video youtube kita. Kita duwe review produk jero. Uga duwe review sing gampang. 

Pitakonan umum

Kepiye proses tuku kursi roda saka Karman?

Sampeyan duwe sawetara cara kanggo tuku kursi roda saka kita. Gumantung ing produk, sampeyan bisa tuku salah siji saka bakul bata lan mortir resmi, utawa online. Terserah sampeyan. Tetep gampang. Sampeyan bisa milih saka adol situs web kayata Amazon utawa Walgreens, utawa sampeyan bisa tuku langsung saka situs web iki. Sawise kabeh tuku saka dealer bisa dadi pengalaman sing luwih apik tinimbang online. Utawa kosok balene.  

 


Karman minangka pabrikan utama ing Indonesia Kursi roda

Karman Healthcare wis dadi inovator utama ing produksi lan distribusi produk medis ing omah wiwit taun 1994. Kita duwe sawetara kursi sing paling apik. Asile, Karman nyedhiyakake garis lengkap kekuwatan lan manual Kursi roda, Walkers, rol, & skuter, regulator oksigen, keamanan kamar mandhi lan produk perawatan omah liyane. Mula, blanja saiki banjur simpen! Kita spesialis ing kabeh jinis Mobilitas produk Kita Kursi roda nyedhiyakake sampeyan pengalaman sing ora ana tandhingane karo kompetisi. Ngomong karo staf sing duwe pengetahuan saiki, yen sampeyan duwe pitakon utawa uneg-uneg. Temokake kenapa kursi ergonomis sing dipatenake minangka industri sing dadi inovasi utama!

Manual lan Ngadeg Daya Kursi roda

Karman® nawakake luwih saka satus model beda Kursi roda sing bisa dipilih. Minangka pimpinan industri, kita nyedhiyakake macem-macem Kursi Rodha Manuals, kalebu Kursi Rodha PengangkutansKursi Rodha StandarsKursi Rodha RingansKursi Roda Ultra RingansKursi Rodha Ergonomis lan liya-liyane. Mula, kita mrana kanggo nggawa sampeyan kabeh Mobilitas kabutuhane Milih kategori, model, warna utawa malah titik rega iku penting kanggo pangguna pungkasan kanggo ngurmati “kahanan seni” kita Mobilitas produk Aja lali mriksa paten kita Sistem Kursi S-Bentuk S-ERGO. Kita setya golek kursi sing sampurna. Asile, kita darmabakti kanggo sampeyan Mobilitas kabutuhane Priksa metu kita Kursi Rodha Ngadeg lan teknologi paling anyarTemokake kursi paling apik kanggo kabutuhan tartamtu.